![]() |
Quote:
Premjesti to pod tutoriale! :!: |
Quote:
Mnogo volim rad sa originalnim Batery samlovima jer su 4-slojni i mozete kontrolisati svaki sloj ponaosob. Quote:
:idea: Kada ispricamo tehnike usnimavanja midi traga za bubanj (ovo je po meni najveci i najvazniji dio posla - saopstiti racunaru vase poruke - posebno poruke filinga) onda cemo preci na izbor zvukova elemenata, softwares, dobijanja ostrog kicka + tupog koznog udarca u odredjenom ambijentu, pa postavljanja reverba, pa dobijanja ne liniske stereo panorame, nego dubinske kao polukugla, pa, ....., Slazete li se? A mmmnnnnnnnoooggooooo molim gospodina Shota kad nadje vremena da nam prenese malo svog bogatog iskustva u vezi ovih tehnika koje sam spomenuo malo prije. Please! :oops: I jos nesto, svaka cast Shotu kada u pola pet ujutro moze reci da je malo pospan. Ja sam u pola pet MNOGO pospan. :D |
Quote:
111, 103, 113, 101, 112, 102, 115, 100... A nikako ne: 110, 100, 110, 100, 110, 100, 110, 100... Isto tako i za kick i za snare, sto opet, ako imas dobar multi layer sample bubnjeva, moze mnogo dobro da zvuci, jer ce se uvek razliciti semplovi trigerovati. |
Quote:
Ako si voljan otkriti jos neku caku molim te napisi. Mozemo li pricati o tome ko koristi koji bubanj, ili ako koristi vise kako se odlucuje za koji. Hvala. :) |
All times are GMT +1. The time now is 02:54 PM. |