![]() |
Bravo!
Nisam jos cuo pesmu,upravo skidam,ali bravo!!! :lol: |
Quote:
|
da galami jer samo kenjate ne?to. meni je ok. dobro mi zvu?i. iako to nije moj ?ir pa vi?e gledam sa produkcijske strane.
anita kip ap d gud vrk |
Cuje se da fali vise topline instrumetima,sto ce se dobiti sa real instrumentima,odgovarajucim pre-ampima itd...
Da batalimo to,uopste ne smeta mi izbor ni jednog instrumenta,ima puno emocije,volim ovakvu muziku (omiljena klasicna mi je "Scent of a woman"),koja je idealna za vodjenje ljubavi... Anita samo napred... |
I da...
Ono na 42.-43. sekundi mi se jako svidja. |
Quote:
|
Quote:
Vicem jer ne kuzite poantu i svrhu mog vikanja! Necu puno duljiti, evo kako se trebaju komentirati pjesme kad netko zeli komentar. __________________________________________________ _ Znaci, evo po uzoru na pravi princip davanja kritika koje imaju neku svrhu postojanja uopce. Malo sam skratila... 1. KOJI JE ZANR NAJBLIZI PJESMI KOJU STE CULI? 2. DA LI TAJ ZANR I INACE SLUSATE? 3. PREPORUCEN NASLOV PJESME Sad od 1-5 davati ocjene. 1. DA LI BI ZELJELI JOS NESTO CUTI OD OVOG IZVODACA, SKLADATELJA, producenta...? 2. MARKETABILNOST MATERIJALA 3. EMOCIJA, ENERGIJA 4. SNIMAK 5. MIX 6. PRODUKCIJA 7. ORKESTRACIJA 8. ARANZMAN 9. KOMPOZICIJA (struktura, melodicnost...) 10. VOKAL 11. INSTRUMENTALISTI U pop glazbi 12. KVALITETA REFRENA (hook) 13. PRIJELAZ izmedu STIHOVA, REFRENA, MOSTOVA 14. PROGRESIJE AKORADA, HARMONIJA 15. ORIGINALNOST GLAZBE 16. CJELOKUPNA OCJENA POZITIVNI KOMENTARI: KONSTRUKTIVNI KOMENTARI: ____________________________________ To cu prebaciti tamo naprijed da imamo za ubuduce, pa tko zeli da si medusobno pomazemo, ok. Tko ne zeli... sam govori za sebe. |
Posto mi se cini da nisi razumela na sta se odnosi moje "bravo" !?
Odnosi se na to da i mene nerviraju komentari tipa trebao si da stavis to a ne to... I meni se desava da mi kazu da im se nesto ne svidja,a meni je upravo to do jaja! Ne volim ljude koji previse "znaju" u muzici,vise volim buntovnike koji ce da urade nesto novo i nisu ograniceni nikakvim pravilima u komponovanju,aranziranju itd... |
Quote:
Jaaako sam naostrena ovih dana!! Trebam napraviti klasiku, ja napravim ovo... i sad nemam nista ljudima za poslat. Ali to je izaslo iz mene tad i sto sad mogu.. skladat na silu? http://www.geocities.com/filip_zgane...a-5-2.novo.mp3 Stavila sam vec pod pomoc oko odabira zanra da vidim ima li sanse da prode.... |
Quote:
jebote :) pa shto ne vicesh na ove shto su komentarisali kako je dobro nego bash na mene koji sam posle 5 komentara da je dobro i da im se svidja ... logichno usvojio takvo ponashanje pa i ja prokomentarisao kompoziciju :) missim izvini shta da ti kazhem :) pozdrav ... i kad ce vishe taj tutorial o sviranju? :D |
All times are GMT +1. The time now is 02:53 PM. |