Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Promocija radova (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=94)
-   -   Evo svima (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=10440)

Gianfranco 09-02-2005 10:45 PM

Bravo!

Nisam jos cuo pesmu,upravo skidam,ali bravo!!! :lol:

cipela 09-02-2005 10:53 PM

Quote:

Originally Posted by ANITA

DA LI VI LJUDI UOPCE RAZUMIJETE POANTU ONOGA STO VAM JA GOVORIM?

Jel ovo sto je velikim slovima znaci da galamis? :?

mirzaa 09-02-2005 11:08 PM

da galami jer samo kenjate ne?to. meni je ok. dobro mi zvu?i. iako to nije moj ?ir pa vi?e gledam sa produkcijske strane.
anita kip ap d gud vrk

Gianfranco 09-02-2005 11:21 PM

Cuje se da fali vise topline instrumetima,sto ce se dobiti sa real instrumentima,odgovarajucim pre-ampima itd...

Da batalimo to,uopste ne smeta mi izbor ni jednog instrumenta,ima puno emocije,volim ovakvu muziku (omiljena klasicna mi je "Scent of a woman"),koja je idealna za vodjenje ljubavi...

Anita samo napred...

Gianfranco 09-02-2005 11:26 PM

I da...
Ono na 42.-43. sekundi mi se jako svidja.

ANITA 10-02-2005 12:20 AM

Quote:

Originally Posted by Gianfranco
Bravo!

Nisam jos cuo pesmu,upravo skidam,ali bravo!!! :lol:

Hm.... :?

ANITA 10-02-2005 12:24 AM

Quote:

Originally Posted by cipela
Quote:

Jel ovo sto je velikim slovima znaci da galamis? :?

Jooj, cipela, ti si posljednja osoba koja mi treba biti u blizini kad vichem. :wink: :D

Vicem jer ne kuzite poantu i svrhu mog vikanja!

Necu puno duljiti, evo kako se trebaju komentirati pjesme kad netko zeli komentar.

__________________________________________________ _

Znaci, evo po uzoru na pravi princip davanja kritika koje imaju neku svrhu postojanja uopce. Malo sam skratila...

1. KOJI JE ZANR NAJBLIZI PJESMI KOJU STE CULI?
2. DA LI TAJ ZANR I INACE SLUSATE?
3. PREPORUCEN NASLOV PJESME

Sad od 1-5 davati ocjene.
1. DA LI BI ZELJELI JOS NESTO CUTI OD OVOG IZVODACA, SKLADATELJA, producenta...?
2. MARKETABILNOST MATERIJALA
3. EMOCIJA, ENERGIJA
4. SNIMAK
5. MIX
6. PRODUKCIJA
7. ORKESTRACIJA
8. ARANZMAN
9. KOMPOZICIJA (struktura, melodicnost...)
10. VOKAL
11. INSTRUMENTALISTI

U pop glazbi
12. KVALITETA REFRENA (hook)
13. PRIJELAZ izmedu STIHOVA, REFRENA, MOSTOVA
14. PROGRESIJE AKORADA, HARMONIJA

15. ORIGINALNOST GLAZBE
16. CJELOKUPNA OCJENA

POZITIVNI KOMENTARI:

KONSTRUKTIVNI KOMENTARI:

To cu prebaciti tamo naprijed da imamo za ubuduce, pa tko zeli da si medusobno pomazemo, ok. Tko ne zeli... sam govori za sebe.

Gianfranco 10-02-2005 12:32 AM

Posto mi se cini da nisi razumela na sta se odnosi moje "bravo" !?

Odnosi se na to da i mene nerviraju komentari tipa trebao si da stavis to a ne to...

I meni se desava da mi kazu da im se nesto ne svidja,a meni je upravo to do jaja!

Ne volim ljude koji previse "znaju" u muzici,vise volim buntovnike koji ce da urade nesto novo i nisu ograniceni nikakvim pravilima u komponovanju,aranziranju itd...

ANITA 10-02-2005 01:01 AM

Quote:

Originally Posted by Gianfranco
Posto mi se cini da nisi razumela na sta se odnosi moje "bravo" !?

Odnosi se na to da i mene nerviraju komentari tipa trebao si da stavis to a ne to...

I meni se desava da mi kazu da im se nesto ne svidja,a meni je upravo to do jaja!

Ne volim ljude koji previse "znaju" u muzici,vise volim buntovnike koji ce da urade nesto novo i nisu ograniceni nikakvim pravilima u komponovanju,aranziranju itd...

Ok. :D Uf, ja sam mislila da sam zazvucala kao da mi treba govoriti bravo prije nego sam to zasluzila. To bi mi bilo grozno.

Jaaako sam naostrena ovih dana!! Trebam napraviti klasiku, ja napravim ovo... i sad nemam nista ljudima za poslat. Ali to je izaslo iz mene tad i sto sad mogu.. skladat na silu?

http://www.geocities.com/filip_zgane...a-5-2.novo.mp3

Stavila sam vec pod pomoc oko odabira zanra da vidim ima li sanse da prode....

SumAnuT 10-02-2005 02:28 AM

Quote:

Quote:

Originally Posted by SumAnuT
vidi anita ... pokushaj da razumesh ... preslushao sam pesmu ... i kada se zavrshila moj utisak je bio ... bezveze ... ne znajuci zashto ... posle sam preslushao josh koji put i shvatio da je bezveze to shto prekratko traje a ne shto je sama po sebi bezveze ... pa sam se ispravio ... samo sam ti preneo osecanje koje je pesma ostavila u meni poshto sam je prelsuhao ... ja i dalje kada je preslusham dobijem taj bezveze osecaj ... ali je to verovatno zato shto pesma prekratko traje a ne zato shto je losha ... pa se nisam bash ispravio vec sam isprecizirao zakljuchak ...

Covjece, pa ne mora se tebi svidati ono sto ja radim!!! :shock: Ono u cemu je poanta bila da ako ti se ne svida, koja je svrha toga da to MENI kazes?

Quote:

naravno da svachije mishljenje nosi razlihcitu tezhinu ali okachila si pesmu da bi je prokomentarisali

Ja nisam okacila pjesmu da bi je prokomentirali!!! Ja sam ranije kad sam htjela komentar to jasno naglasila. Ja imam svoju pjesmu gdje okaciti da dobijem prave kritike. Stvarno me ne zanima misljenje bas svih clanova foruma. Bez uvrede. :roll:

Moj sam tekst na pocetku je lijepo naznacio da sam vam tu stavila da zadovoljim znatizelju svih kad sam vec to stavila na drugi forum da zadovoljim i njihovu.

GDje to pise da se podrazumijeva da kad se stavi nesto na promociju radova da se trazi i komentar na to?!! To je neko nepisano pravilo?! Ja to pravilo nisam potpisala i ne slazem se sa njim. Covjek jasno kaze i opise svoju pjesmu i gotovo uvijek trazi komentar i to na koji segment npr. Ja to nisam napravila. Znaci, podrazumijevanje tu ne postoji.

Quote:

zakljuchak: pesma ima emocije ali sve to mnogo brzo prodje tj. kratko traje pa se onda nekako covek oseca prevarenim :)
poz

Pjesma kratko traje, orgazam kratko traje... to ne znaci da je bezveze. :D Mozda je tebi bezveze jednostavno zato sto je, ne trebas traziti objasnjenje! Zasto ti ne bi bila bezveze?!

POANTA je da nema svrhe da meni kazes da ti je bezveze s obzirom da te uopce nisam pitala sto mislim (nikoga, a posebice ne direktno tebe pa da se osjecas obaveznim nesto reci).

Kad mi netko kaze npr.. daj promjeni klavir u gitaru - to nije nesto sto bi me uvrijedilo. Ali bi me naljutilo! Zasto? Zato sto od kud tebi pravo da mislis da bi ja nesto u svojoj kreaciji mijenjala radi tvog ukusa? Da se pofarbam u crveno? Povecam grudi? Smrsavim? Zdebljam? Ljudi moji, to su intimne stvari kao i odabir instrumenata i svake jebene note koju odsviram.
Stoga, jednostavno ne podnosim da netko tko nije uistinu dozivio istinsko stvaralastvo smatra olakim meni govoriti sto da ovdje ili ondje! Mozda i ja imam predrasude, ali to dopustam samo ljudima koji znaju daaaleko vise od mene a i tada dobro promislim sto govori njihov ukus i stil a sto je cinjenicno stanje.

Kao sto rekoh! Ok mi je cuti nesto konstruktivno. Kad zatrazim. Ovako inace. Bezveze. Od svih koji naidu na rumski? Ni slucajno! Od onih kojima se ne svida a da razlog nije po mene konstruktivan - ne zanima me!

Postoji masu vrhunske glazbe koja se meni ne svida. Ne pada mi na pamet to ljudima ici govoriti. Tko sam ja da ocjenjujem nesto sto trenutno ne razumijem?

jebote :)

pa shto ne vicesh na ove shto su komentarisali kako je dobro nego bash na mene koji sam posle 5 komentara da je dobro i da im se svidja ... logichno usvojio takvo ponashanje pa i ja prokomentarisao kompoziciju :)

missim izvini shta da ti kazhem :)

pozdrav ... i kad ce vishe taj tutorial o sviranju? :D

All times are GMT +1. The time now is 02:53 PM.