![]() |
sve je to super ?to se ti?e uad-a,ali mene zanima po?to on nema audio ulaze niti izlaze kako se sla?e s drugom karticom u sistemu(npr hammerfall hdsp serija)? uad i tc su po meni sjajna altenativa ?ak i pro toolsima jer su dosta jeftiniji ,a isto su hardware i to jeben po mnogim komentarima.i jo? ne?to-ima li razlike u platformi pc ili mac? da li je isto stabilan na obje? i koliko recimo na jednom uadu mo?e? u pjesmi furat kompresora i reverba? hvala
|
UAD nije audio karta i mora imati audio kartu......to je samo DSP karta..... radi stabilno i na PC i na Mac tako da nema problema ...sto se tice koliko cega mozes da podignes....otidji na www.uaudio.com postoji tabela kao i sve ostale informacije vezane za kartu
Pozdrav |
Quote:
840 veeeliki |
uuuhhhhh.....ne kupujte u banja luci .....ja veliki vec davno nabavi ....za 750 e
Pozdrav.... |
Quote:
da ponosno kazem da sam danas kupio Studio PAK........ 8) |
moj co'ek ......
Sad ce da vidis ...... :wink: Pozdrav |
ja mog UAD-1 narucujem sutra
|
Quote:
|
hehehe ....pa ja pricam......farchild...na vokalu pa onda pultec ....ooohohhhoooo ......
ajd sad malo :rotfl: kao i ja kad sam ga probao hehehe Pozdrav |
Ja i ortak vec narucili UAD-Studio Pack+Project Pack zahvaljujuci ovom forumu,jer sam tako otkrio foru da je Studio+Project=2 * Studio
Jel ima neko da jos nije narucio? :wink: Kao narod nema para :D S obzirom na to koliko se ovde poseduje,trosi i prica o novcu i moci cudi me da neke sponzoruse jos nisu provalile za ovaj fenserski sajt 8) . |
All times are GMT +1. The time now is 04:33 PM. |