Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   The Grand (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=10166)

zmaj 27-12-2004 04:16 PM

Quote:

Originally Posted by kVu
zmaju

istina istina, al mozh da se radi ;)

el si probo logic (sa novom makinom) bre ?! :)

Danas svecano pocinjem sa Logicom 8)

krki 27-12-2004 04:20 PM

Quote:

- iskljucio bih track za koji mislis da pravi problem,
- kreirao bih novi audio track i u njega importovao onaj wav,
- sada bih radio kao sa svim drugim audio trackom, bojio fx, kompresovao, normalizirao ili sta god.
Kod mene je ovo redovno uspijevalo.
Sretno
Ovaj ti zaboravi reci da potpuno uklonis instrument iz programa kad ovo uradis.

Eon 28-12-2004 11:51 AM

Nazalost update mi vise odmogao nego pomogao, ali verovatno zbog lose instalacije ili ko zna cega, naime, folder u kome su njegovi zvukovi je izgubljen i pri obelezavanju ga ne prepoznaje tako da mi jedino ostaje uninstall pa install, valjda cu resiti problem :?

ZorGorGorZor 28-12-2004 01:01 PM

Javi sta si napravio. Usput, je li to onaj grand na 3 dvd-a?

krki 28-12-2004 04:14 PM

:P Evo ti jos jedno rjesenje :
Jednom sam imao problem sa update programima, pa sam uradio sljedece :
Uradio sam uninstall za neuspjeli program, a po mogucnosti sa onim Norton uninstaller-om (ona metla).
Zatim sam na slobodnom disku otvorio onoliko foldera koliko ima cd-a ili dvd-a za taj program.
Preimenovao bih foldere da se zovu tacno kao i cd-i (ili dvd-i) i kopirao sadrzaje odgovarajuceg cd u odgovarajuci folder.
Ovdje moras paziti da kopiranje radis sa otvorenom unhide opcijom za kopiranje, kako bi sigurno sve datoteke bile prekopirane na svoja mjesta.
Kada si to uradio, onda instalaciju pokrenes sa UPDATE programom. On ce ti traziti mjesto izvornog programa, pa ti ponudi folder na tvrdom disku (kako koji trazi tako ih nudis).
Nakon ovakve instalacije obicno sve bude o.k. Ovo je isprobano i dobro radi. Medjutim, ovo ne vazi za sve programe ovog tipa, tako da ne znam da li ce raditi i kod tebe.
Ono sto ti je gore napisao onaj ZorG... je o.k. posebno kada covjek ima relativno slabu masinu ili program sklon bagovima.
Sretno.

ZorGorGorZor 29-12-2004 09:35 AM

Sta bi sa ovim? Jesi li ista napravio?

Eon 29-12-2004 09:58 AM

Ne program je na 3 cd-a, i danas cu ga uninstall pa install, ako ne bude radio onda cu probati vase predloge, sto se tice masine jaka je i tu ne bi trebalo da bude problema, ali me cudi jer se ovo desava na obe moje masine, znaci nema izuzetka

ZorGorGorZor 29-12-2004 10:28 AM

'Super' na minus prvu!
Dakle generalno za sada rezultat je - valja : ne valja = 0 : 2.

Eon 29-12-2004 04:55 PM

Verovati necete, ali resenje je upravo bilo u najnemogucnijoj stvari za mene a to je trojanac ALEXA. Nasao sam ga pomocu spybot search&destroy i ad-aware-om i izbrisao i to u vec potpunom izludjivanju "kako ne radi","kako ne radi", po brisanju trojanca, kog ne znam odakle sam nabavio jer ne idem sa tim racunarom na net niti gledam filmove, znaci samo muzika, mi sve radi kao sat, hmmmm.....cudesno :shock:

Shady 06-01-2005 09:07 PM

Quote:

Originally Posted by Eon
Verovati necete, ali resenje je upravo bilo u najnemogucnijoj stvari za mene a to je trojanac ALEXA. Nasao sam ga pomocu spybot search&destroy i ad-aware-om i izbrisao i to u vec potpunom izludjivanju "kako ne radi","kako ne radi", po brisanju trojanca, kog ne znam odakle sam nabavio jer ne idem sa tim racunarom na net niti gledam filmove, znaci samo muzika, mi sve radi kao sat, hmmmm.....cudesno :shock:

Ima li ?anse da po?alje? ta dva antivirusa na moj gmail (username talino)? (hvala)

All times are GMT +1. The time now is 07:24 PM.