![]() |
Da Jeff Water-se. Plus dobra gitara, nove zice, dobar magnet, Holifildova desna ruka i "Set the world on fire". 8)
|
Ruka je najmanji problem(istrenirana je do bola i oziljaka)samo je problem sto sam duduk za opremu i snimanje :oops:
|
Zato je Rumski forum tu. 8)
|
Quote:
Quote:
|
RG Ibaneza sa onom standardnom kombinaciom od 5 magneta IBZ V7 H(ako je to uopste oznaka za magnete). :D
|
Mislis dva humbucker-a i singl? Nisam video gitaru sa pet magneta. Mozda mislis na switch sa 5 polozaja?
|
Da,to sam misliio.....RG 550,570....sve to ima takve magnete.Nisam ti ja neki experimentator koji voli da otvara igracke da bi video sta ima unutra:) (ne rade i nesto ovi smajliji)
Uvek sam bio fanatik za sviranje,a za opremu nikad,jer nemam pare ni za sta od skupljih sprava:) |
Quote:
YOU CAN DOOOO IT! |
A sta mislite o tome da ja ustekam V-Amp u karticu i kombinujem ga sa amplitube-om?Jel radio neko nesto slicno i na koji nacin?
|
Pa zna? ?ta, zavisi koliko ?e? platiti taj V-amp. Jer on mi nikako nije superiorniji u bilo kom smislu od softverskih simulatora, pa onda ispada da si ga kupio samo kao pretpoja?alo, a ipak je pomalo preskup da bi ti slu?io samo kao to.
|
All times are GMT +1. The time now is 12:45 PM. |