![]() |
Re: Revolver Studio, iz temelja
Quote:
|
au to je papreno skupo stvarno... ali realno kod mene iako je vezano sve kako treba u knaufu uvek mora neka halogena da pregori... jos su meni vezane na potenciometar za dimovanje, malo malo pa i on izbaci osigurac... pitam elektricara kaze "sijalice nisu kao sto su nekad bile" i te price...pa do sad sam potrosio sigurno 20ak komada, i gledam da uzimam philips ili neke skuplje ma isti djavo... zato kad se skupi sve ubacujem led (i da ne bude zablude ima i zuckastih led ko ne voli onu neon belu boju) jer radni vek im je po 60 000 sati stavis i ne mislis...
ljudi kad vide studio pogledaju opremu i u glavi procene odprilike koliko to kosta, pa kazu pa dobro nije mnogo, al kad se vidi koliko je svaka sitnica, i plus potrosni materijal, plus gradjevinski materijal lele kuku :banghead: |
Ma da,preskupo je sve i nikada u sustini na pocetku ne mozes da napravis pravu kalkulaciju.Dimeri dosta pomazu kod mene ali znaju i oni da riknjavaju....dva do sada:banghead:,a takodje nisu jeftini.
|
U svake toliko studia koje pravim ima problema ili sa strujom (od trafo stanice) ili oko same instalacije ili nekvalitetom samih sijalica i drugih elemenata... iako su znate firme i jo? ima toga... + sve po malo nabrojano...
Stvarno su produkti sve lo?iji... a onih 30.000, 50.000, 80.000 itd. hiljada sati i kao kod dobrih LED ?arulja to je sve vi?e manje trla baba lan.. osim faktora sreče pa da trefi?. Ma va?no da ti studio lepo napređuje:da: |
Svaka ti dala ... Ovo izgleda jebenica :shock: ...
|
Brate, koja brutalika, ovo ima da j*** za snimanje bubnjeva! :)
|
2 Attachment(s)
Evo ga drugar slikao par slika fonom pa da okacim dok ne nadjem vremena da napisem utiske sa kojekakvih trekovanja, i konacno slikam sve novo sto je uradjeno.
|
Quote:
|
uhhh 6 godina da, malo morgen:(
Na ?alost ni?ta dandanas ne traja dugo, vse je nikako napravljeno. ... ma vidjet če?... |
ja znam da ce raditi jer nikad do sad nisam video led diodu koja je izgorela ! primeri alarm( sirena koja se emontira na krov non stop trepce i nikad ne pregorevaju one crvene led diode) svetlo na tastaturi diodica za numlk,caps lock ,uredjaji koji su non stop ukljuceni signalna lampica da rade je takodje led dioda na primer kod mene na interfon koji je namesten pre 5 godina led dioda bela svetli i dan danas !!! jonizator non stop upaljen dioda radi vec 4 godine neprekidno, resiver za satelit 5 god, sve su to diodice koje do sad ja negde i nikom nisam primetio da su crkle !!? ako sijalica ima ovih 100 ili 200 sto mislis da nece trajati isto toliko ? to je ista tehnologija ?
|
All times are GMT +1. The time now is 02:07 PM. |