![]() |
Re: Preporucite dobar film
meni je Interstellar bas dobar toliko mi zao one devojcice kad je ostavi otac i ode u drugu galaksiju,skroz je orginalna prica a tek muzika nemam reci.
|
Preporuka za ljubitelje horor filmova It Follows 2015
|
Prvi zasluzeni nastavak Blade Runnera u ideji AI - savrsen spoj kompozicije muzike i slike - fenomenomenalno za ljubitelje SF-a
http://www.imdb.com/video/imdb/vi975351577 |
Nije valjao link, pretpostavljam da je sad ok ? Inace se i meni svidjaju ovakvi filmovi...cini mi se da ce ovaj biti odlican. Gledao ?
|
Uzivao u svakom trenutku:wink:
|
Zanimljiv, dobar. Mada, ima ne?to ?to mi se ne sviđa, al neću da trućkam dok Diviner ne odgleda.
|
Skinuo full HD, pa cemo da ga pogledamo ovih dana... Cool su mi ovi sci-fi thriller filmovi koji imaju neku poruku, ili neki mindblowing twist. Ili za ove malo starije: Leze mi filmovi sa naucno-fantasticnom tematikom, cija je tema neka hipoteticka slika (dela) sveta u bliskoj buducnosti, ili pak ne toliko ili potpuno nepredvidljivi obrti radnje u istima...
|
Jesi li gledao Vendersov "Zajedno do kraja sveta"?
|
Mislim da nisam:
To je ovaj? http://www.imdb.com/title/tt0101458/?ref_=ttpl_pl_tt Moguce je da sam ga preskocio jer je bio aktuelan za vreme rata u Bosni (a tad smo bili svedeni na predcivilizacijsko doba, bez elektricne energije jedno 3 godine). Poslednji film koji sam pogledao a da mi je bio skroz ok, a da je slicne twisted tematike je Source Code. A njega je radio isti Director koji je radio Moon . Pa eto i ja vama da dam preporuku (mada ste vjerovatno ove vec gledali svi). |
Jeste, jeste, upravo taj. Znam da zvuči detinjasto, ali to je najbolji film koji sam gledao u ?ivotu. Ima neverovatnu atmosferu. Svim ljubiteljima scifi klasike tople preporuke.
|
All times are GMT +1. The time now is 07:41 PM. |