![]() |
Re: Skolstvo bi trebalo zabraniti
Quote:
RM |
Ja sam najpametniji :wink:
|
nisi, ti si supermen
|
Quote:
@Awacs najbolji je studio gde imaš najbolji rezultat. Ja već 3 godine imam saradnju sa reggae bendom iz BG koji izdaje albume za Francusko ali i svetsko tržište. Prilično skromni uslovi, ali njima to baš tako odgovara, iako su im mnogi od preko nudili kule i gradove besplatno. I ja da imam bend isto bih razmišljao, ne zanima me kako i na čemu neko radi, nego kako će mi album zvučati. |
Quote:
Onda bi od istih,kupio 5 stanova i opermio studio.Psihu bi ostavio po strani,s'tim da nisam bas uravnotezen poslednjih mesec dana...radio sam(DEMIRANE)a njih ima puna dva autobusa,plus treci za njihov lim,koji zivot znaci.Pa su tako trubili....da mi dobro nije bilo.Dexico pa kako da se bavis muzikom ako ne mozes da trpis neprijatne zvukove??? |
[quote=Arthur;217184]ti da si pametan, bio bi moderator. Admini znaju. Ćuti tu ! :cool:
Izasla je i zvanicna lista: junior member-ima devojku sve je ok. member-pocinje da se svadja sa devojkom zbog foruma. senior member-ne prica sa devojkom vec odredjeno vreme. pro member-ostavila ga devojka pa se posvetio forumu. moderator-vec je i zaboravio da devojke postoje,samo gleda kog ce da banuje. admin-ne idu administracija i devojke jedno sa drugim. :rotfl::rotfl::rotfl: |
Uh, oporavih računar posle ozbiljne havarije 8-). Nije mi ništa :trchi: .
Quote:
|
Quote:
|
ej moj awaksu, na momenat je čak i maliciozno zazvučalo, al kontam da se tripujem. U svakom slučaju, ja ne varim, niti iko iz tog benda (i meni zvuči neverovatno), i nikad nisam dozvoljavao konzumaciju u mojoj okolini, naročito ako radim. Ako moraju ( a mnogi baš moraju!), idu lepo u šetnju po bloku, dok ja kradem njihovo studijsko vreme ;) pri tom, tek po tim velikim i fensi studijima kreću prave bahanalije, to daBear može bolje da objasni ;) Tu je gandža za doručak, a teške droge za užinu. ;)
Btw, ja radim sapunice, i to hrvatske, al za dobre pare :D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:00 PM. |