![]() |
Re: sam svoj majstor
Quote:
|
Sekvenca letvi na plafonu može da bude od sprednjeg do zadnjeg zida ili od leve na desno (ali iz sredine L/D se onda ide sa jednakom sekvencom, da održiš simetrijo levo desno u smjeri slušanja!).
Ako ti je soba uska onda možeš da vizualno ju proširiš tako da letve orijentišeš napred/nazad... ... može da bude i L/D u obliki "V"... "raketa plafon":) |
2 Attachment(s)
Oprostite na ovakvoj skici,mislim da je jasno sta mislim kada kazem da li da kucam letve po sirini sobe ili duzini sobe na plafonu.Ovaj unutrasnji okvir prestavlja cloud,a crte unutar njega je orjentacija MLS po sirini i duzini sobe,kako sam ja shvatio i pitao na koji nacin da ih postavim.Napominjem da cu poceti od prednjeg zida gde su zvucnici horinzontalno tj.po sirini sobe .Valjda je sada jasnije,steta sto ne znam da koristim onaj program za crtanje.
pozz Grada |
"po sirini"
pozdrav bogi |
?teta da je cloud več napravljen jer "raketa plafon" dosta dobro izgleda:D
... kako god, neče? zaj***ti, samo pazi na simetriju L/D! |
1 Attachment(s)
Poceo sam da ukucavam letvice,valjda sam dobro ukapirao vase savete kako to treba.Evo fotke pa ako nesto nije uredu da na vreme prepravim zapoceto.
pozdrav! |
Quote:
Na zidovima treba kontra, mada... ako cemo estetiku... Wes Lachot obozava da stavlja horizontalno jer tako lepse izgleda... iako nije efikasno funkcionisanje sto se akustike tice .... kao na trecoj slici po redu dole: I da... levo i desno od zvucnika bi trebalo uspravno... gore i dole od zvucnika horizontalno... preseke namesti gde ti najvise odgovara pozdrav bogi p.s. zato je bolje potruditi se i nauciti crtanje... manja je steta. p.p.s. za taj prozor ti preporucujem da napravis konstrukciju/jastuk koji ce biti istog tipa kao i okolina ali da ga mozes ubaciti kada ti prozor ne treba. |
Quote:
|
Quote:
Ja sam ovo shvatio kao da nije bas toliko vazno da li se letvice ukucavaju horinzontalno ili vertikalno,pa sam se poneo time.Ustvari ako ce ipak praviti problem, ne znam koliki,(mozda u stereo slici) onda ima smisla sve okrenuti i postaviti letvice uspravno,mada mi bi bilo bas tesko sada sve skidati i prepravljati. :banghead: pozdrav! Grada |
Quote:
pozdrav Grada |
All times are GMT +1. The time now is 12:49 AM. |