![]() |
Re: Skolstvo bi trebalo zabraniti
Quote:
|
Quote:
A moje pitanje za NU Bozidar Adzija ste iskulirali! :confused: :D A kad smo vec kod pitanja, zanima me da li postoji jednoglasno misljenje oko toga koji studijo u Srbiji je najbolji (najbolja oprema/ozbiljna ekipa/ozbiljan rad)? |
Quote:
(...) Na?alost, ne znam ni?ta o BA, a ?to se tiče konsenzusa o najboljem studiju - nemoj da ga očekuje?. Najbolji studio za rad je onaj u kome te ljudi prime kao čoveka i nastave da se pona?aju tako prema tebi dogod si i ti takav prema njima. Sve drugo je (po meni) nebitno. Studio je radni prostor u kome sticajem okolnosti ?ivi i neka (bolja ili lo?ija) oprema... Nemam konkretan odgovor po?to već godinama nemam potrebe da zalazim u studija. Pozdrav, Vasa |
najbolji studio u zemlji je moj studio. Najbolja ekipa, ja , moja keruša i poneki zalutali šegrt. Odma posle toga idu Barba i Dejo, i to samo zato što su fini, duševni.
|
Quote:
Quote:
|
ko je pametan znace da "iskoristi" prednosti skole... ili ako je jos pametniji moze da je ne upisuje i da se snadje na neki drugi nacin ;) a to sto je pametnih malo u skoli, a pametnijih jos manje po studijima... i jos to sto pametniji misle da su UVEK najpametniji e to nije dobro... :ups:
|
najpametniji su moderatori, inače to ne bi bili. Jedini pametniji od njih su admini, al o tome se ne sme govoriti.
|
:)
|
Quote:
|
Quote:
Ali ono šta sam zaista mislio je: ako bi trebalo da biram između dobre opreme kojom rukovode neprijatni ljudi i lošije opreme sa ljudima koji mi prijaju - pre bih izabrao ovo drugo. Uostalom, dok sam se bavio estradom tako sam se i ponašao. I naravno, potpuno sam propustio da kažem da ti "ljudi sa kojima ti je prijatno" treba nešto i da ZNAJU. No, smatrao sam da se to podrazumeva :wink:. Pozdrav, Vasa |
All times are GMT +1. The time now is 06:36 PM. |