Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Produkcija - Tehnike (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=95)
-   -   Skolstvo bi trebalo zabraniti (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=20565)

awacs 15-09-2008 07:38 PM

Re: Skolstvo bi trebalo zabraniti

Quote:

Originally Posted by dexyco (Post 216961)
Hej, ne mesaj me sa drugima, jer ne znas na sta ciljam. Jedno je uciti kulinarstvo tako sto ces poceti od przenja jaja, a drugo je poceti kulinarstvo tako sto ces poceti od pravljenja torte od peska...

... a treće je upisati ?kolu u kojoj će ti objasniti da i jaja i pesak imaju svoja mesta u kulinarstvu...

eyej 15-09-2008 11:23 PM

Quote:

Originally Posted by awacs (Post 216892)
I ja sam negde oko 15. strane pokušao isto ono što ti sada pokušavaš. Nisam uspeo, ali nije loše da svakih desetak strana neko proba da izvuče neki argument od forumaša. Kao i u životu, to ne ide baš lako, ali mislim da je vredno truda. Ustvari, nadam se. Ja sam se malo umorio od ove rasprave, aj' sad ti .

Awacs, sad je tvoj red da ih upozoris da je rasprava "malo" skrenula sa teme! Ali sacekaj, imaju fore jos jedno 7-8 strana! :rotfl:
A moje pitanje za NU Bozidar Adzija ste iskulirali! :confused: :D

A kad smo vec kod pitanja, zanima me da li postoji jednoglasno misljenje oko toga koji studijo u Srbiji je najbolji (najbolja oprema/ozbiljna ekipa/ozbiljan rad)?

awacs 15-09-2008 11:58 PM

Quote:

Originally Posted by eyej (Post 217026)
Awacs, sad je tvoj red da ih upozoris da je rasprava "malo" skrenula sa teme! Ali sacekaj, imaju fore jos jedno 7-8 strana! :rotfl:
A moje pitanje za NU Bozidar Adzija ste iskulirali! :confused: :D

A kad smo vec kod pitanja, zanima me da li postoji jednoglasno misljenje oko toga koji studijo u Srbiji je najbolji (najbolja oprema/ozbiljna ekipa/ozbiljan rad)?

Ne, ne, ja neću pominjati taj diplomski rad do 35. strane. Do tada, to je tvoj posao :wink: .

(...)

Na?alost, ne znam ni?ta o BA, a ?to se tiče konsenzusa o najboljem studiju - nemoj da ga očekuje?. Najbolji studio za rad je onaj u kome te ljudi prime kao čoveka i nastave da se pona?aju tako prema tebi dogod si i ti takav prema njima. Sve drugo je (po meni) nebitno. Studio je radni prostor u kome sticajem okolnosti ?ivi i neka (bolja ili lo?ija) oprema... Nemam konkretan odgovor po?to već godinama nemam potrebe da zalazim u studija.

Pozdrav,

Vasa

Arthur 16-09-2008 02:29 AM

najbolji studio u zemlji je moj studio. Najbolja ekipa, ja , moja keruša i poneki zalutali šegrt. Odma posle toga idu Barba i Dejo, i to samo zato što su fini, duševni.

dexyco 16-09-2008 03:03 AM

Quote:

Originally Posted by Awacs
... a treće je upisati školu u kojoj će ti objasniti da i jaja i pesak imaju svoja mesta u kulinarstvu...

Ako upises dobru skolu da, ako ne, onda ce ti reci da pesak u hlebu daje samo poboljshanu aromu i ne lomi zube... :)

Quote:

Originally Posted by Awacs
Najbolji studio za rad je onaj u kome te ljudi prime kao čoveka i nastave da se ponašaju tako prema tebi dogod si i ti takav prema njima. Sve drugo je (po meni) nebitno. Studio je radni prostor u kome sticajem okolnosti živi i neka (bolja ili lošija) oprema... Nemam konkretan odgovor pošto već godinama nemam potrebe da zalazim u studija.

Potpisujem... :)

Miha Blaze 16-09-2008 03:10 AM

ko je pametan znace da "iskoristi" prednosti skole... ili ako je jos pametniji moze da je ne upisuje i da se snadje na neki drugi nacin ;) a to sto je pametnih malo u skoli, a pametnijih jos manje po studijima... i jos to sto pametniji misle da su UVEK najpametniji e to nije dobro... :ups:

Arthur 16-09-2008 03:11 AM

najpametniji su moderatori, inače to ne bi bili. Jedini pametniji od njih su admini, al o tome se ne sme govoriti.

Miha Blaze 16-09-2008 03:18 AM

:)

Bota 16-09-2008 07:30 AM

Quote:

Originally Posted by Miha Blaze (Post 217075)
ko je pametan znace da "iskoristi" prednosti skole... ili ako je jos pametniji moze da je ne upisuje i da se snadje na neki drugi nacin ;) a to sto je pametnih malo u skoli, a pametnijih jos manje po studijima... i jos to sto pametniji misle da su UVEK najpametniji e to nije dobro... :ups:

Potpisujem!

awacs 16-09-2008 03:16 PM

Quote:

Originally Posted by Arthur (Post 217067)
najbolji studio u zemlji je moj studio. Najbolja ekipa, ja , moja keruša i poneki zalutali šegrt. Odma posle toga idu Barba i Dejo, i to samo zato što su fini, duševni.

Čuj, tvoja ironija je potpuno na mestu. Jeste, preterao sam kada sam napisao da je oprema "nebitna". Opet, ovo je forum, i manje više svi se izražavaju sa više isključivosti nego što je potrebno, pa me je ponela atmosfera :wink:. Kao šumovi za crtani film - svi su karikirani.

Ali ono šta sam zaista mislio je: ako bi trebalo da biram između dobre opreme kojom rukovode neprijatni ljudi i lošije opreme sa ljudima koji mi prijaju - pre bih izabrao ovo drugo. Uostalom, dok sam se bavio estradom tako sam se i ponašao.

I naravno, potpuno sam propustio da kažem da ti "ljudi sa kojima ti je prijatno" treba nešto i da ZNAJU. No, smatrao sam da se to podrazumeva :wink:.

Pozdrav,

Vasa

All times are GMT +1. The time now is 06:36 PM.