![]() |
Re: Pokazi svoju konfiguraciju
Intel Celeron 2.0, 256mb Rama, 80 gb maxtor 2mb, ploca MSI placena 50 evra pre dve i po godine. Da, u pravu ste, krajnje vreme da update-ujem moj "DAW", tj. da nabavim svoj prvi "DAW". Pa da, zato i lutam po forumima, trazim informacije i gledam sta pametni ljudi kupuju... :mrgreen:
|
Quote:
RM |
PC
Intel p4 3ghz-a (stvarno nemam pojma koja je oznaka) Gigabyteova neka plocha :) 600 gb diskova.. 2x 200 2x 80 1x 40 E-mu 1820m i dva giga kingstonove memorije sad ga menjam na dualcore 2,8 ghz i 1,5 tera diskova (od kojih ce mi dva od 200 gb biti za backup i palice se samo po potrebi) e, sad trazzim adekvatnu plochu... treba mi neka sa shto vishe pci xpress slotova i dva (obavezno) pci obichna.. (za emu-a) imate neshto da mi preporuchite.. da valja.. :) |
Dobrodosao Uzavreli covjece :) Pogledaj nasu ponudu ruDAW (kliknes na baner gore)...Treba da kazes za koji posao ti treba masina, kolikim budzetom raspolazes, i ostalo je nase. Ako ti ne bude odgovarala cijena, svakako ces dobiti besplatne savjete :) . |
hahha.. tek sam sad video da ste probali da me vrbujete.. pa, ovako stoje stvari.. treba mi za "dizajn zvuka" :), i ja bih najvishe voleo takvu neku konfiguraciju.. sklopljenu od strane iskusnijih od mene i sa ultratihim kucishtem i kulerima, ali to ce se teshko desiti..
sve komponente se uzimaju preko caletove firme, shto mene i caleta izlazi besplatno.. (idu na kucnu upotrebu na neko vreme, pa se vracaju u firmu) - to "neko vreme" je nedefinisano.. :) budzet mi je trenutno skoro nikakav, poshto svu kintu koju skupim puknem na neke stvari koje ne mogu da uzmem preko caleta.. ali svaki vid pomoci je pozzeljan.. :) poz |
Pa zar ne pomazemo u drugim temama :) ...Samo ti pitaj sta te interesuje ;) (u za to predvidjenim temama...) . |
kako ne pomazzete.. ? :)
meni je najveci problem matichna, iskreno.. a za pomoc oko uzimanja iste sam vas pitao na: http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=16773 a tu je pitanje da li uzimati asusa p5b ili onu vashu plochu (na kojoj je zasnovan rudaw) :) |
pozdrav svima,nov sam na forumu. Moja konfa je sledeća
805D 2.66@3.6Ghz Gigabyte GA8I945P-G MSI NX7900GTO 2GB DDR2 2x160GB sata2 do kraja meseca traba da kupim zvučnu i monitore,planirao sam da uzmem maudio 24/96 ili 192 a monitore maudio bx5. Ako ima te neki bolji predlog da 450 eura,preporučite:rotfl: |
Quote:
To sto ti hoces je bacanje para, pa bolje se negde provedi za njih... :) Nemoj da kupis nista, pa kad skupis 700-800 evra, kupis lepo neku jeftinu kartu i Adam A7 i onda mozes da radis. Ovo sve ostalo je uludo. |
Quote:
na zimovanju sam već bio :) |
All times are GMT +1. The time now is 06:15 PM. |