![]() |
Re: Vicevi - samo dobri
Do?ao peder kod doktora na test za sidu.
Doktor: - ?ao mi je mladiću test je pozitivan, imate sidu! Mladić: - Ajme, ?ta ću sad, hoću li umrijeti ili ?ta, ima li kakvog lijeka, dajte doktore učinite ne?to... Doktor: - Zna?, lijek ne postoji, ali ja imam jedan recept i ako će? ga koristiti svaki dan ozdravit će?! Mladić: - Samo recite doktore... na sve sam spreman! Doktor: - Zamije?at kiselo zelje i natopiti toplim mlijekom, zatim razbiti i smućkati tri jajeta i dobro po?ećeriti i to sve pojesti. Tako 30 dana i ozdravit će?! Mladić: - Poćet ću danas... hvala doktore! Obrati se sestra doktoru: - Za?to si mu rekao da je test pozitivan, kad je negativan? Doktor: - Nek čovjek nauči za ?to slu?i guzica.. :rotfl: |
|
Tata morski pas uči svoga sina :
- kada vidiš kupača kojeg želiš da pojedeš, prvo napneš leđa da ti izviri peraje i onda kružiš oko kupača… -nakon toga ga malo gurneš njuškom, pa opet otplivaš jedan krug oko njega. -onda opet gruneš njuškom pod rebra i otplivaš još koji krug, barem 4-5 puta, a onda ga zgrabiš i pojedeš!!! Mali morski pas pita tatu : -a zašto ga ne bi odma' pojeo? Tata mirno odgovori : -možeš i tako...ali onda bude pun govana! |
Quote:
|
Ja sam plak'o od smeha na Bockiev vic.
|
Ma i ja sam (evo mu i lajk), nego zami?ljam ajkulu koja jede kupača sa sve Speedo gaćama punim govana.
Pozdrav, Vasa |
Kako ciga orgija?
- Skromno, u krugu porodice... |
danas cuo..
Ciga prodaje zvucnike, prilazi mu lik i pita? Cigo, koliko su vatni zvucnici? Sta bre vatni? Ovo zvucnici su neverovatni !! :D Mujo i Haso napolju i Mujo kaze: Sto ti je zivot! Sunce, pesak, voda... Na to ce Haso.. Aj bolan Mujo ne kenjaj nego tovari taj pesak u mesalicu. :D |
Sreo Cetinjanin Budvanku na plazi ? udvara se.
-U sto si lijepo gradjena. -To mi je od plivanja. -Pa sto ne skvasi glavu? |
U cemu je razlika izmedju kurve i drolje ?
Pa kurva je dala svima a drolja samo tebi nije :) |
All times are GMT +1. The time now is 02:35 PM. |