![]() |
Re: Vicevi - samo dobri
Quote:
-?to napraviti kad vam cura usred sexa ka?e da vam je mali? -stavite joj ga u guzicu :D |
Malo live zajebancije iz PG :D Stigli Transformersi koji cuvaju grad,pa malo komedije na Podgoricki nacin sa ovim mister ofiserom :rotfl:
11'20" Pub : Kako se zove ovo? neko : Transformersi Pub : Transformersi,jeli?Da,upisem Momak : Upisite,upisite... Gospodja : Jeli moguce da ne znate sto su Transformersi? Pub : Nemo mene slikat,zivota ti ... Momak : Nije ona ne slika,ona ovako bezveze,tuda ... Ovaj,Transformersi,to su vam auta koja se pretvaraju i koja se bore za dobrobit covjecanstva ...i tako ... Strasni momci iz grada ...bas prva liga :rotfl::rotfl::D <iframe width="854" height="510" src="//www.youtube.com/embed/MySCRVdFCyU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
Neka je žena spavala s ljubavnikom, kad je iznenada njen muž došao kući. Muž je pobjesnio i počeo ganjati ljubavnika, koji je pobjegao u obližnji park, kraj fontane s golim statuama.
Odjednom jedna statua šapne: - Debilu, skidaj čarape, pohvatat će nas sve. Igraju Mujo i Haso poker. Mujo će: - Kakve karte imaš? - Tri asa, a ti? - U jebo te, al' te ide karta. |
Hahahahahahahaha,pa fenomenalno :rotfl::rotfl::rotfl:
:D <iframe width="854" height="510" src="//www.youtube.com/embed/-7zoYsg0bu8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
Bili crni i beli konj.
...i mladi konji, jedri, trčkaraju po proplanku unaokolo i posle sa nekog brdašceta spaze u dolini kobilu. Rasna kobila, duga griva, puca od mladosti! ...Ržu konji, lupaju kopitama o zemlju...frka... Kaže Beli: - Vidi Crni, glupo je, nas dvojca, drugari smo, a jedna kobila, ....aj da se trkamo do nje, pa ko pobedi - njegova kobila! Može druže - reče Crni! Trče konji, lete kopite, ržu, grizu jedan drugog..... Pobedi beli konj. Dobije kobilu. Crni konj padne u bedak, plače, roni suze...ali opklada je fer, sve ok. Prođe vreme, beli ostane sa kobilom, dobije klince, crni ode po belom svetu i postane najbrži trkački konj svih vremena... I posle 30 godina se sretnu na onom proplanku... - 'De si Crni...! - 'De si Beli...! - Pa šta ima druže? - Pa evo , klinci, matora, porodica , sve...a ti? - Pa evo karijera, ludilo, paparazzi....pa malo pobegao u stari kraj da o'ladim... - Sjajno matori, čitao sam baš...! - Ma, nego, beli, brate, da te pitam...vidi...nešto...jebe me ceo život...ono...ako bi...jesi u fazonu...khm...ono da se otrkamo do onog šumarka...jbg...eto, da vidim čisto nešto... - Ma može buraz, nisam još za staro gvožđe, ajmo...! Trče konji, lete kopite, ržu, grizu jedan drugog..... Pobedi beli konj opet. Crni u haosu...plače, roni suze, skenjao se u život, odlazu u šumu i seda na panj i cmizdri...bouhouhouuu... Čuje žabac da konj rida i priđe i pita: - Konju, koji ti je , što plačeš? - Ma pusti brate, onaj beli peder opet pobediooo...buuuhuhuhuhoooo... - Ma daj buraz, iskuliraj majke ti, pa šta ima veze matori, ti si faca, biće ok... - Ma brate on j... ..........U jbt, vid' žaba priča?!?! |
Ulazi plavusa u apoteku i pita dali imate test za trudnocu. Imamo kaze apotekarka. A plavusa ce, joj a jesu li teska pitanja!
Tapa Tapa Tapa Talk |
1 Attachment(s)
Ovo nije vic...ali je tako blizzzzuuu.
|
- ćale,ćale moramo da pričamo.
- Ka?i sine. - Zna?... trebao bi mi novi računar sa i7 i puno memorije, veliki diskovi... muzička karta, neka bolja...Dobra midi klavijatura... - I to je sve? - Ma trebaju i novi zvučnici, kvalitetni...legalani programi... ovi pirati samo koče...da ti ne obja?njavam sad sve. i onako neće? razmeti. To je za moju muziku...imam ideje...strava... - I koliko sve to treba da me ko?ta? - Pa...jedno 5-6...hiljada. - Dinara? - Evra ćale, evra... - Uff sine...?to se bre ne drogira?..ko sav normalan svet. |
Ide zemunac ulicom i zvace neku piletinu, oglodje batak i baci kost iza sebe.
Kad ga zaustavi jedna baba i pita: "Sinko sto bacas otpatke?". Kad ce zemunac:"Baba pa nije ovo od patke, ovo je od pileta!". |
1 Attachment(s)
Gde ?ivimo...
|
All times are GMT +1. The time now is 12:09 AM. |