![]() |
Re: Moji instrumentali...
Eto malo muzikice, nešto što bih nazvao " Smuti pa..." ali šta je tu je.
Ovo može da se nazove i penzionerska svirka. Dočekah i to. Prvo pa... |
Valjda će i ova 'ladnoća da popusti, ovde u mom kraju baš zaledilo. Da mi malo lakše prodje vreme, eto sviruckanja opet. Treba preživeti i prehlade i viruse i ko zna kakve su se aždaje još nameračile na ove prostore.
Eto... Ovo je opet stari hitić, ali lep...Ovo mu dodje "tvrdja verzija". |
|
Quote:
Pozdrav, Vasa |
1 Attachment(s)
U ovih nekoliko zadnjih godina nakupilo se kod mene dosta delova za gitare, i evo nekako kompletirah jednu "plavušu". Kada se sve uzme u obzir ispade ovo baš dobar instrument. Svi delovi dosta kvalitetni pa gitara baš,baš zvuči kao veoma dobar "debeli" strat.
A zuči ovako (staviću i neki video, ali za sada)... Eto... |
Quote:
|
Quote:
|
Steinberg Virtual Bassist (dosta bajat software ali ja na njega nekako navikoh) i posle malo eq, podesvanje na uvce i nekad ispadne super..., nekad ne...(zaboravih da napišem, bas uvek "sviram"...mišonjom...zato nekad i neki ton promašim, ali to mi nije tako bitno). Ako se malo obrati pažnja na bas linije one su tehnički jednostavne, da ne kažem proste jer sa mišonjom bi bilo veoma teško "odsvirati" neke egzibicije, barem meni. Može se koristiti i klavijatura ali zabavniji mi je mišonja.
|
aha..meni se boja dopala..aj skinucu to da probam...hvala :) mislio sam da si i bass liniju svirao onom gitarom hah
|
Evo još jedan pokušaj realizacije ove poslenje temice sa plavom gitaricom. Gitarsku liniju sam zadržao ali "pozadi" sklonih klavirče, dodate malo drugačije klavijature (po boji) pa je sada malo sve drugačije. Da li je bolje ili nije, ko bi ga znao.
Eto (pokušaj 2) |
All times are GMT +1. The time now is 09:14 AM. |