![]() |
Re: Vicevi - samo dobri
Ulazi Ciga u apoteku posle burne svirke na svadbi i pita apotekarku:
-"Gospodjo jel' imate gispirina"? -"Gospodine nemamo gispirina, vec aspirina" -"Pa dobro gospoja jebiga, gis i as to je isto"... |
Zaposli se plavu?a u ?koli, kao učiteljica... I jednog dana na času fizičkog, sva đeca se igraju osim jednog malog koji stoji sam sa strane...
Prilazi mu ona i pita ga je li sve u redu, ka?e on da jeste... I posle par dana opet se ponovi ista situacija, ka?e ona '?ta ti kao samuje?, oće? da ti budem drug'? Ka?e on... -MA NE BRE, JA SAM GOLMAN!!!!!! Buahahahahahahahaha :rotfl::rotfl::rotfl: |
Išli Mujo i Fata u susjedno selo, pa Mujo reče : Haj' ti Fato ispred a ja ću iza tebe!
Fata : Ali Mujo,po islamu muškarac mora da ide naprijed. Mujo : Jest po islamu,ali ne i po minskom polju... Djevojka: Želim 30cm i želim da boli! Decko: A da te ševim dva puta i na kraju udarim bokserom u glavu? |
Kako beru kupus u Obrenovcu?
Na dah. |
Do?ao jedan nabildovan tip u ?tampariju da napravi vizit kartu.
Primio ga komercijalista za ugovaranje poslova...uzeo čovek bele?nicu... -?ta ?elite da pi?e? -Moje ime i prezime...adresa...telefon... -Recite... Dade čovek osnovne podatke... -I ...?elite jo? ne?to, imate neku titulu? -..doktor...vasionski. -Izvinite, vi ste doktor? -Pa da. -Kako...Kakav ste vi doktor? -Isti kao i svi ovi ostali...Čitate vi novine ovih dana? -Čitam... -Pa ?ta se onda čudite, vidite da smo puni... doktora koliko oće?... mogu valjda i ja da napi?em da sam doktor...ja sam bar pravi...nema la?i i prevare...mo?e da se sve proveri... za sekundu. -Kako to? Kakav ste to doktor , pa jo? i za vasionu? I ta brza provera...kako? Čovek jo? nije ni zavr?io rečenicu kad odjednom dobi ?amar...uvo mu zvoni...pade mu mrak na oči. Bilder se sa?e i pita... - Jel vidite zvezde? - Vidim... - To je to prijatelju...vasiona. |
Srela se dva prijatelja i komentari?u tekuće dogadjaje.
-E moj prijatelju, vidi? li ti ovo? Malo,malo pa tek neki doktor nauka skikne. Koliko li ih ima ovako...da ka?em...hendikepiranih. Znali smo da ima la?nih fakultetskih diploma...magistrata...a evo sad pojavi?e se i la?ni doktorati. - Nemoj bre na tu temu, jel smo se dogovorili da nećemo o politici. - Pa ovo nije politika... - Nego ?ta je? - to je prijatelju moj...te?ko sranje. |
Danas skiknu jo? jedan mali doktor.
Izgleda da je kod nas najbolji vic... ako vam neko ka?e da je doktor nauka. |
...Правија Пироћанац капију и кад завршија зафалило му малко уље да подмаже шарке. Повикне сина, да му флашу и нареди му да отидне куде комшију да купи уље. Синче му затражи паре, а овј му рекна да не треба.
Малечак отидне куде комшију, овј му сипа уље и затражи паре. Малечак му рекна: Татко неје даја паре... - Ондак нема уље - рекна му комшија и врна уље. Малечак отидне дома и врне на татка празну флашу, овј погледна у њум па рече на сина: - Јесам ти рекја да не треба паре, има тамн да подмажем шарке! * |
|
"Svaki narod ima doktore (misli se na doktore što nemaju ordinaciju)...kakve zaslužuje"
|
All times are GMT +1. The time now is 04:42 PM. |