Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Dizajn i konstrukcija studija (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=93)
-   -   Revolver Studio, iz temelja (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=38483)

quake2 08-03-2012 12:39 AM

Re: Revolver Studio, iz temelja

1 Attachment(s)
........

BlasterMaster 08-03-2012 12:43 AM

ali sa ovim osvetljenjem na kamenu si ga ubio koliko dobro izgleda ! :shock: svaka cast, vec zamisljam kako ce tek izgledati... more photos, moore!

quake2 08-03-2012 12:50 AM

Veruj mi da ne mogu da docekam sutrasnji dan kada bi tek sve trebalo da zasija kako treba kada u pricu uleti i drvo kao finis i kombinacija sa kamenom.Kacim slike uvece:).

BlasterMaster 08-03-2012 01:07 AM

samo mi reci, nisam hteo pre da zapitkujem dok ne zavrsis, al evo moram, ovi sofit otvori za ove zvucnike, koja je visina gornje ivice tj, do koje visine dolaze ti zvucnici? i na kojoj su udaljenosti jedan od drugih? i kako planiras postaviti sto, rackove... ako nije tajna :grin:

btw, vidi pozabavi se i podesavanjem fotoaparata pre nego da slikas od ovog blica nista se ne vide detalji ne mozemo da uzivamo dok gledamo ko ti tamo :)

Arthur 08-03-2012 02:56 AM

pitam zato što mi se nudi neki prostor, gde mi mogo praviti u dva boxa režiju i drum room, a dimenzije su okvirno 6x4x2.3, nizak mi plafon, pa se pitam ima li to smisla, i može li se napraviti da valja

quake2 09-03-2012 07:55 PM

Mnogo je nisko Matori...racunaj bar 30cm za neki akusticki tretman plafona i ostao si na 2m...premalo.Inace je ovih 6m puta 4m super za drum room ali dzaba kada imas jako brze refleksije sa plafona,pogotovo ako je gore beton.Ja bih sacekao nesto vise ipak.

quake2 09-03-2012 08:03 PM

1 Attachment(s)
Palo je i prvo snimanje:)....promasio sam sve rokove koje sam bendovima obecao i sva sreca da je barem vocal booth gotov pa mogu da uradim najhitnije stvari....takodje je sreca kada je unutra odlican muzicar pa sve ide lako i brzo:).Gospodin Buga snima sax i klarinet za bend Daire iz n.s.-a...bice i traka upload-ovana uskoro,cim ponovo vezem studiski komp.

quake2 09-03-2012 08:14 PM

5 Attachment(s)
Drum room napreduje...konstrukcija popunjena kamenom vunom 120kg/m3,debljina 20cm a preko toga brodski pod.Malo sam obratio paznju i na fotografije:)...ali aparat je generalno los.Bice na kraju video upload-ovan i dosta bolji kvalitet slike.

quake2 09-03-2012 08:22 PM

Ako se neko pita dali je dobro halogenu rasvetu stavljati u strogu blizinu drveta...odgovor je ne.Ne bez upotrebe azbestnih umetaka koji mogu poprilicno da pomognu u izolaciji od velikih temperatura.Za to se kod mene pobrinuo neko drugi,ja se u te stvari ne razumem bas previse.

quake2 09-03-2012 08:28 PM

2 Attachment(s)
Ostao je jos jedan zid da se dovrsi a onda prelazimo na plafon...

All times are GMT +1. The time now is 03:20 PM.