![]() |
Re: Test mix - kanali za vezbanje...
odlicno si ga odradio Vaso...bas je "in your face".....!! super!
|
Quote:
Mator sam i prestao sam da verujem u pluginove. I Waves SSL i Stillwell koristim više zbog GUI-ja nego zbog samog "zvuka". Šta ću, za pravi SSL nikada nisam seo, a Urei 1176/8 mi je pored Valley People Dyna-mite-a bio glavni fetiš. A Stillwell kaže da je Rocket emulacija 1176/8.... Jbš pluginove. Pozdrav, Vasa P.S. @DaBear: super sviraju ljudi! Pijanista malo egocentričniji nego što bih ja voleo, ali sve skupa je super. |
@InsaneEyes:
U onom prethodnom postu napisao sam ne?to ?to mo?e da se dvosmisleno (pa i pogre?no) protumači. Mislim na ovaj deo: Quote:
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Ajd jos koji jazz mix...
|
|
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Lepo uradjeno sve!!! ...jedino sto mi zapara usi je Lars Ulrich na nozi...
Fernando, mi amigo, perque...?!?...:D Dobro,nije bas toliko strasno...ali ta noga...ccc...nikako...:( |
Ja malo sa zakasnjenjem, ali krenuo sam redom. Evo moje vidjenje izvedbe pesme Maniac. Posto pevac u ovoj pesmi nesumnjivo zeli da zvuci kao Coverdale, ja sam podstaknut time pokusao da napravim neki zvuk kasnih 80-tih i da to zazvuci kao neki Whitesnake iz tog perioda :grin:.
Nadam se da ce neko ovo poslusati i dati svoje misljenje :). http://www.sendspace.com/file/x4b6fd |
Quote:
Pozdrav, Vasa P.S. Bendovi se miksaju takvi kakvi jesu, a to ?to pevač voli Coverdalea je njegova privatna stvar :) |
Ma znam ja da ne zvuce tako u kompletu, ali sam pokusao da pevacu dam neki slican plate reverb kakav Coverdale ima na glasu i da malo nakompresujem bubanj (sto jeste karakteristika njihovog zvuka od kraja 80-ih). Inace ova pesma ni stilski ni sviracki nema veze sa Whitesnake, to znam, jer je Whitesnake grupa koju sam pored Zeppelina i AC/DC najvise slusao u zivotu :).
|
All times are GMT +1. The time now is 08:06 PM. |