Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Computer Hardware (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=83)
-   -   Napisite svoju zvucnu.... (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=20110)

LA-2A 29-12-2011 06:02 AM

Re: Napisite svoju zvucnu....

nemoj samo da se razocaras kad budes video control panel od tog taskama

Kapo 29-12-2011 09:00 AM

Quote:

Originally Posted by LA-2A (Post 319153)
nemoj samo da se razocaras kad budes video control panel od tog taskama

Znaci i nije najbolja opcija?

Bockie 29-12-2011 09:04 AM

Quote:

Originally Posted by Kapo (Post 319160)
Znaci i nije najbolja opcija?

Taj taskam je prodat u velikom tirazu. Neke karte tog ranga imaju razlicito resene razne stvari koje nekome odgovaraju, nekome opet ne itd...
Karta ima gomilu dobrih resenja, more konekcija i opcija, i ne treba olako izvlaciti stavove da je nesto generalno lose ako jedna od stvari nije "po ukusu"...

Dobra je to karta, mkII je sada ispod 140€, sta ces vise za te novce...!

Jan 29-12-2011 10:08 AM

Meni je na Tascamu US 122 crko desni preamp, sad imam profire 2626, razmisljam da u doglednoj buducnosti uzmem RME HDSP 9632

sRce 29-12-2011 12:14 PM

RME HDSP 9632
... to ubodes i radi... dobar A/D/A konvertor ... sta ces bolje za 200e

Jan 29-12-2011 12:55 PM

Quote:

Originally Posted by sRce (Post 319169)
RME HDSP 9632
... to ubodes i radi... dobar A/D/A konvertor ... sta ces bolje za 200e

Zato i ocu da ga uzmem jer je dobar konvertor, ultra stabilna karta, sta ces bolje za 2 kanala.
A ovaj Profire kad treba nesto na laptopu i visekanalno snimanje i to je to, za to je dobar, mada ja ni problema sa drajverima nemam, samo na VST Performance u Cubaseu vidim neke male spajkove jos dok ne ucitam nijedan plugin, ali mi se to ne odrazava na zvuk, cak i kad nakrcam projekat nemam problema

radijator1 05-02-2012 10:13 AM

Re: Napisi svoju zvucnu....

MOTU MK2,TC POWERCORE 6000.Imam problem sa Win7 i Motu.Skinuo nove driwer ali u Cubase 5 nigdje ADAT in out.Znali iko rijesiti ovo.......Spasiba

bubu 25-04-2012 11:20 AM

Quote:

Originally Posted by Big Bockie (Post 319161)
Taj taskam je prodat u velikom tirazu. Neke karte tog ranga imaju razlicito resene razne stvari koje nekome odgovaraju, nekome opet ne itd...
Karta ima gomilu dobrih resenja, more konekcija i opcija, i ne treba olako izvlaciti stavove da je nesto generalno lose ako jedna od stvari nije "po ukusu"...

Dobra je to karta, mkII je sada ispod 140?, sta ces vise za te novce...!

Ja sad planiram isto uzet novu karticu, i citam tako malo reviewe i kod tascama se ekipa ?ali na nestabilnost drivera, itd... op?enito lo?e drivere i podr?ku. Jesu oni svi blesavi i ne znaju koristiti interface ili ima ne?eg u tome? Jer onako, te manje tascamove kartice 122l,144 mkII itd. se po karakteristikama i mogucnostima (ulazi, izlazi i ostalo), cijenom cini kao best buy. A i ku?i?te djeluje kvalitetno. Kome vjerovat :D?

Bockie 25-04-2012 06:00 PM

Quote:

Originally Posted by bubu (Post 327716)
Ja sad planiram isto uzet novu karticu, i citam tako malo reviewe i kod tascama se ekipa žali na nestabilnost drivera, itd... op?enito loše drivere i podršku. Jesu oni svi blesavi i ne znaju koristiti interface ili ima ne?eg u tome? Jer onako, te manje tascamove kartice 122l,144 mkII itd. se po karakteristikama i mogucnostima (ulazi, izlazi i ostalo), cijenom cini kao best buy. A i ku?ište djeluje kvalitetno. Kome vjerovat :D?

Čuj, ako tražiš žalbe, svaki proizvođač će imati more ljudi koji mu nešto zameraju. Ja sam recimo kivan na Mackie, koji ima užasnu podršku, ostavili nas praktično bez upotrebljivog drivera za Win7 za ne baš mali i jeftin proizvod star svega par godina.
Kompletan avid nije isto na glasu.

Gomila legendarnih uredjaja je imala opis: "zna da vrisne"...!
AKG D112, Neumann U47, visokotonac na "Jamasi" NS10 i mnogi drugi, pa su opet velika imena...

Odluka je, dakle, na tebi...:wink:

Khan 25-04-2012 06:19 PM

Quote:

Originally Posted by Big Bockie (Post 327731)
Čuj, ako tra?i? ?albe, svaki proizvođač će imati more ljudi koji mu ne?to zameraju. Ja sam recimo kivan na Mackie, koji ima u?asnu podr?ku, ostavili nas praktično bez upotrebljivog drivera za Win7 za ne ba? mali i jeftin proizvod star svega par godina.
Kompletan avid nije isto na glasu.

Gomila legendarnih uredjaja je imala opis: "zna da vrisne"...!
AKG D112, Neumann U47, visokotonac na "Jamasi" NS10 i mnogi drugi, pa su opet velika imena...

Odluka je, dakle, na tebi...:wink:

CAD, npr., cije mikrofone obozavam, ne j**e e-mail ni kada hoces da narucis!?!? a support, zaboravi u startu!

All times are GMT +1. The time now is 10:01 PM.