![]() |
Re: Napisite svoju zvucnu....
nemoj samo da se razocaras kad budes video control panel od tog taskama
|
Quote:
|
Quote:
Taj taskam je prodat u velikom tirazu. Neke karte tog ranga imaju razlicito resene razne stvari koje nekome odgovaraju, nekome opet ne itd... Karta ima gomilu dobrih resenja, more konekcija i opcija, i ne treba olako izvlaciti stavove da je nesto generalno lose ako jedna od stvari nije "po ukusu"... Dobra je to karta, mkII je sada ispod 140€, sta ces vise za te novce...! |
Meni je na Tascamu US 122 crko desni preamp, sad imam profire 2626, razmisljam da u doglednoj buducnosti uzmem RME HDSP 9632
|
RME HDSP 9632... to ubodes i radi... dobar A/D/A konvertor ... sta ces bolje za 200e |
Quote:
A ovaj Profire kad treba nesto na laptopu i visekanalno snimanje i to je to, za to je dobar, mada ja ni problema sa drajverima nemam, samo na VST Performance u Cubaseu vidim neke male spajkove jos dok ne ucitam nijedan plugin, ali mi se to ne odrazava na zvuk, cak i kad nakrcam projekat nemam problema |
Re: Napisi svoju zvucnu....
MOTU MK2,TC POWERCORE 6000.Imam problem sa Win7 i Motu.Skinuo nove driwer ali u Cubase 5 nigdje ADAT in out.Znali iko rijesiti ovo.......Spasiba
|
Quote:
|
Quote:
Kompletan avid nije isto na glasu. Gomila legendarnih uredjaja je imala opis: "zna da vrisne"...! AKG D112, Neumann U47, visokotonac na "Jamasi" NS10 i mnogi drugi, pa su opet velika imena... Odluka je, dakle, na tebi...:wink: |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:01 PM. |