Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Pricaonica (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=87)
-   -   Slika članova foruma - 2 dio. (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=19355)

silicon science 13-02-2009 02:27 PM

Re: Slika članova foruma - 2 dio.

Quote:

Originally Posted by bukajenauka (Post 234971)
pozdrav ljudi evo samo chisto radi reda da znate skim se svadjate:)...
nemojte zameriti starom rebelu....:banghead: volim da kenjam ali zlonameran nisam....vidim ovde je ekipa super i nadam se da chete me prihvatiti...
...neshto o meni...rodom iz Novog Sada okoreli pacifist od '91 zhivim u Amsterdamu...odkad znam za sebe, kupujem ploche i lupam bubanj, muzika mi je uvek bila sve...sa 19 godina autostopom do holandije, lupao na ulici/barovima par godina, sklopio razglas otada radim ozvuchenje,i zadnjih 9/10 godina snimam...sam gradim kutije za ozvuchenje, bine(stage)+ svetla...preprodajem vintage aparaturu...zhivim u utopiji da se jednog dana vratim u ns i otvorim studio/bar i prodavnicu plocha..inache konstanto buisy sa muzikom da li sa bendom na turnejama, ili organizujem svirke ili radim razglas ili snimam u studiju...totalni vinil i analogni freak...Zhivim u velikom busu, po skvotovima uglavnom Amsterdam...inache zovem se Dejan/Poda...
svirao sam u gomili bendova i shto na balkanu shto po evropi/svetu...od bendova iz ex Yuge sam lupao sredinom '80 u ;ddt/Vrisak generacije/fear of dog/los spoj/patareni/Amok...ect...zhivi mi bili...chao...
ovo su par linkova od nekih bendova...

Jbt, ne lichis uopste na sebe na fotki... Nesto su ti kratki dredovi, kad smo se upoznali bili su ti skoro do zemlje. Mi se poznajemo preko Zexona i Majkica, svirao sam u bendu sa njima. Al si napravio studio svaka chast burazere...
Ljudi, bez preterivanja sa nama je legenda Punk/noise zvuka i scene, respekt veliki od mene:):wink:
P.S. ovo na fotki tj. avataru nisam ja, da se ne zbunis, vec neki Latino Amer sa neverovatnim repovima:rotfl::rotfl:

Arthur 13-02-2009 03:57 PM

majkić - piknik - pero deformero?

silicon science 13-02-2009 04:07 PM

Quote:

Originally Posted by Arthur (Post 235041)
majkić - piknik - pero deformero?

Da da, iliti Gosn. Bandar, hodajuca legenda:) Ne znam da li si chuo za Zexon 5 bend?

kejkz 13-02-2009 05:52 PM

Quote:

Originally Posted by silicon science (Post 235029)
P.S. ovo na fotki tj. avataru nisam ja, da se ne zbunis, vec neki Latino Amer sa neverovatnim repovima:rotfl::rotfl:

Što lažeš, ja kada sam te upoznao, imao si baš takvu frizuru! Samo nešto svetliju... I nisi imao brkove, ovo mora da ti je neka kasnija.

silicon science 13-02-2009 06:21 PM

Quote:

Originally Posted by kejkz (Post 235060)
Što lažeš, ja kada sam te upoznao, imao si baš takvu frizuru! Samo nešto svetliju... I nisi imao brkove, ovo mora da ti je neka kasnija.

Ne staj mi na muku, sta bi ja dao za dobre, guste, mane brkove ala Tom Seleck http://www.imdb.com/title/tt0080240/
Moji brkovi su vise u fazonu Ricko Portoricko:(

Arthur 13-02-2009 06:44 PM

zexon 5 nisam, al piknik mi je na desktopu, a imam puno fanova oko sebe koji me svakodnevno bombarduju sa istim :)

silicon science 13-02-2009 07:03 PM

Quote:

Originally Posted by Arthur (Post 235076)
zexon 5 nisam, al piknik mi je na desktopu, a imam puno fanova oko sebe koji me svakodnevno bombarduju sa istim :)

Evo ti link za Zexon 5

http://profile.myspace.com/index.cfm...endID=87669726

Sad je izasao novi Piknik, sinoc je bila promocija albuma u Bg-u, al bez svirke.
Mislim da je poveo i gosta Bishketa (Pero Deformero vokalist):wink::):grin:

bukajenauka 13-02-2009 07:07 PM

1 Attachment(s)
ha ha...hey pozdrav...vidim ja neshto si mi poznat sa slike...:D...ma svi smo mi svoje legende....eto sad kad si zverku pomenuo, neverujem da che dugo prochi pre nego shto pochne da pravi blog odje...skinuo sam one linkove...nije pedagoshki...:rolleyes:...hvala za studio...to je stari, pre par godina,
sad sam u drugom spejsu, mnogo vechem...mozhda ga jednom upicanim za slikanje...:rolleyes: + radim na josh jednom u Berlinu!!:grin:....super...eto ...drago mi je da ovako neshto postoji...a dredovi...pa i njima vreme ide...shto bi reko neko...:rotfl:...pozdravi mi penzionere...pishemo se....:beer:

bukajenauka 15-02-2009 02:58 AM

...hey silicon silence...nije to bila neka svirka u BG-?!...e btw...ajde plz...
edituj moj quote...previshe brutalnih informacija...na pogreshnom mestu...:(...thanx...as they say ...to much punk can kill ya...:banghead:

silicon science 15-02-2009 12:07 PM

Quote:

Originally Posted by bukajenauka (Post 235205)
...
edituj moj quote...previshe brutalnih informacija...na pogreshnom mestu...:(...thanx...as they say ...to much punk can kill ya...:banghead:

Ne kapiram sta treba da uradim???:confused::confused:

All times are GMT +1. The time now is 10:11 PM.