![]() |
Re: Slika članova foruma - 2 dio.
Quote:
Ljudi, bez preterivanja sa nama je legenda Punk/noise zvuka i scene, respekt veliki od mene:):wink: P.S. ovo na fotki tj. avataru nisam ja, da se ne zbunis, vec neki Latino Amer sa neverovatnim repovima:rotfl::rotfl: |
majkić - piknik - pero deformero?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Moji brkovi su vise u fazonu Ricko Portoricko:( |
zexon 5 nisam, al piknik mi je na desktopu, a imam puno fanova oko sebe koji me svakodnevno bombarduju sa istim :)
|
Quote:
http://profile.myspace.com/index.cfm...endID=87669726 Sad je izasao novi Piknik, sinoc je bila promocija albuma u Bg-u, al bez svirke. Mislim da je poveo i gosta Bishketa (Pero Deformero vokalist):wink::):grin: |
1 Attachment(s)
ha ha...hey pozdrav...vidim ja neshto si mi poznat sa slike...:D...ma svi smo mi svoje legende....eto sad kad si zverku pomenuo, neverujem da che dugo prochi pre nego shto pochne da pravi blog odje...skinuo sam one linkove...nije pedagoshki...:rolleyes:...hvala za studio...to je stari, pre par godina,
sad sam u drugom spejsu, mnogo vechem...mozhda ga jednom upicanim za slikanje...:rolleyes: + radim na josh jednom u Berlinu!!:grin:....super...eto ...drago mi je da ovako neshto postoji...a dredovi...pa i njima vreme ide...shto bi reko neko...:rotfl:...pozdravi mi penzionere...pishemo se....:beer: |
...hey silicon silence...nije to bila neka svirka u BG-?!...e btw...ajde plz...
edituj moj quote...previshe brutalnih informacija...na pogreshnom mestu...:(...thanx...as they say ...to much punk can kill ya...:banghead: |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:11 PM. |