Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Recenzije (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=100)
-   -   VIFA Pico- Lino (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=19337)

Tomislav 17-02-2008 11:19 AM

Re: VIFA Pico- Lino

Moj frend će uradit CNC rezanje za 100e pa koga zanima može me kontaktirati preko MSN-a ili emaila ili PM-a da vam dam kontakt.

Nalazi se u Slavoniji (HR), točnije u Gradištu kraj Županje.

boggy 17-02-2008 11:21 AM

Quote:

Originally Posted by Tomislav (Post 191387)
Moj frend će uradit CNC rezanje za 100e pa koga zanima mo?e me kontaktirati preko MSN-a ili emaila ili PM-a da vam dam kontakt.

Nalazi se u Slavoniji (HR), točnije u Gradi?tu kraj ?upanje.

Hvala Tomislave! :)

pozdrav

bogi

Moritz 22-02-2008 05:42 PM

Pa dobro Analog hoces li se pohvaliti ili ja moram da ti cupam reci iz usta :) ?

Jos jedan par vifa je prosvirao...jos samo da se gazda javi sa utiscima.

analog 22-02-2008 06:45 PM

4 Attachment(s)
Konačno! Konačno! Konačno! :)
Posle sedam meseci čekanja, tra?enja stolara i ostalih zavrzlama, napokon su prosvirali :) Srećom, vredelo je čekati. ?elim prvo da se zahvalim Moritz-u i Boggy-ju na na svoj pomoći! Bez njih, te?ko da bi se i?ta ostvarilo.
Neku detaljniju recenziju ću napisati malko kasnije.. prvo da ih lepo pozicioniram. Za sada samo slike :)
Trebaće jo? da se izgituju, o?mirglaju i ofarbaju.. Ako znate nekoga u Beogradu ko bi to mogao uraditi javljajte. Hvala.

Pozdrav

lesha 22-02-2008 07:57 PM

sa srecom ti svirali :)

sad mozes da promenis potpis :wink:

Moritz 26-02-2008 12:49 AM

I, Analog ....? Rade li ti zvucnici ili ne? :)...ajde nemoj da se stidis

analog 26-02-2008 03:59 PM

Hm.. ne bih ba? sada da se izja?njavam.. kao ?to rekoh učiniću kroz koji dan jer tek sutra mi sti?u stalci pa ću malo da se poigram sa pozicijom. Takođe primećujem da ima osetno manje detalja nego tvoj picolino1 koji sam slu?ao. E sad ne znam da li je razlika u D/A konverziji između RME HDSP i EMU1212m učinila svoje ili soba ili ne?to treće.. Ja sam ih jo? pre ugradnje povezao sa radiom i pu?tao ih 7/24h na tiho. Sada to isto radim za vreme noći, samo sa belim ?umom. Mo?da se nisu jo? ni razradili drajveri pa je to problem.. ne znam..
O da.. i čujem konstantan ?um kroz zvučnike, nezavisan od pojačanja na kartici.. ?um tek kreće nakon učitavanja EMU drajvera/windowsa..

nedostaje mi 'to ne?to', ti neki vrhunski detalji koji su me kupili. Mada ka?em, videćemo ?ta će se desiti kroz mesec dana kada se sve razradi i pozicionira.. A i malo stavi neki azmafon po zidovima tu i tamo..

Pozdrav

LACKY 27-02-2008 12:30 AM

Jedno pitanje. Koliko na kraju to zadovoljstvo kosta? Dajte cenu okvirno +-10%.
Pratio sam tread sporadicno, pa me zanima koliko nakraju treba izdvojiti za to.

Moritz 27-02-2008 08:30 AM

Za PicoLino 2 sa standardnom elektronikom bi kostao do 400 eura bez farbanja.

Razmatramo opciju da u tu cenu udje i farbanje, mada iskreno receno uvek je lakse da kasnije sami smislite boju koja vam odgovara pa da to uradite kod koga vi zelite i sa bojama sa kojim vi zelite, jer neke boje traze odgovarajuce podloge pre nanosenja na drvo a bas i nisu jeftine.

sasaristic 27-02-2008 09:57 PM

Quote:

Originally Posted by analog (Post 192975)
Hm.. ne bih ba? sada da se izja?njavam.. kao ?to rekoh učiniću kroz koji dan jer tek sutra mi sti?u stalci pa ću malo da se poigram sa pozicijom. Takođe primećujem da ima osetno manje detalja nego tvoj picolino1 koji sam slu?ao. E sad ne znam da li je razlika u D/A konverziji između RME HDSP i EMU1212m učinila svoje ili soba ili ne?to treće.. Ja sam ih jo? pre ugradnje povezao sa radiom i pu?tao ih 7/24h na tiho. Sada to isto radim za vreme noći, samo sa belim ?umom. Mo?da se nisu jo? ni razradili drajveri pa je to problem.. ne znam..
O da.. i čujem konstantan ?um kroz zvučnike, nezavisan od pojačanja na kartici.. ?um tek kreće nakon učitavanja EMU drajvera/windowsa..

nedostaje mi 'to ne?to', ti neki vrhunski detalji koji su me kupili. Mada ka?em, videćemo ?ta će se desiti kroz mesec dana kada se sve razradi i pozicionira.. A i malo stavi neki azmafon po zidovima tu i tamo..

Pozdrav

Ne sekiraj se puno....ja sam bio uveren da mi je jedan driver poluispravan, jer je zvuk bio tako zaguljeno fazno usinut da sam i elektroniku proveravao nekoliko puta......glava mi je pucala posle samo 5-6 min slusanja.
I taman kad sam mislio da nabavim novi driver.......prosvirali su ...ma milina da ih slusas.Sve to zezanje i razradjivanje drivera je u mom slucaju trajalo mesec dana...najmanje.
Budi strpljiv i razradjuj ih najmanje jos 2-3 nedelje.

All times are GMT +1. The time now is 06:12 PM.