Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Produkcija Elektronske Muzike (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=112)
-   -   Skrillex - (relativno) Novo ime na sceni... (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=38755)

mekonin 30-07-2012 11:23 PM

Re: Skrillex - (relativno) Novo ime na sceni...

Kako da ne, Buchla se reklamira preko Deadmou5-a.

BlasterMaster 09-09-2012 06:14 PM

da ne komentarisem Skrillexov dosadasnji rad, pogotovo u skorije vreme, ali ovaj spot je nesto sto me je stvarno odusevilo u poslednje vreme sa dubstep scene, a i generalno svi njegovi spotovi su mala remek dela... kad je izasla pesma sa damian marley-em nisam preterano obracao paznju ali ovo je super...

<iframe src="http://www.youtube.com/embed/BGpzGu9Yp6Y" allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" width="560"></iframe>

DaBear 09-09-2012 06:45 PM

Quote:

Originally Posted by mekonin (Post 331554)
Kako da ne, Buchla se reklamira preko Deadmou5-a.

he he ..pa isto kao kad neki sportista postavi neki rekord - on je u tom momentu najveci...

tako i Deadmou5 ! 99% klinaca / producenata NIKAD nisu culi za Buchla, pre Deadmou5-a !! Valjda to kapiras??

Nece sigurno da daju Herbie Hancock-u da ih reklamire....on je za muzej (za nove generacje !!)

Skoro sam negde citao da se svojevremeno Moog uvredio / naljutio na Deadmou5-a i njegove managere, jer je trazio da mu daju dzabe insrumente da bi ih reklamirao - standardna procedura je samo popust (oko 40-50%)..
Tako da se ne bi cudio da je SVE one sintije dobio za dzabe, da stoje na slikama...dok on radi 90% u kompjuteru !!

inace reklamira i Sonos, i Nokiju, i sta vec ne...

Anthony 16-09-2012 05:03 PM

je i?o tko na skrillexa,feed me-a,caspu i tko god je jo? bio na onom warrior dance festu?

disco violence 16-09-2012 09:37 PM

Previse dabstepa na festivalu prvi put sam video,da bas i nije muzika sa open air,pre bi rekao da je za klubove,skrilleksa nisam gledao jer su me predhodno smorili sa dabstepom.Ko kad bi odgledao 2-3 Chena Dzekija u nizu.

Anthony 17-09-2012 07:36 AM

Quote:

Originally Posted by disco violence (Post 333922)
Previse dabstepa na festivalu prvi put sam video,da bas i nije muzika sa open air,pre bi rekao da je za klubove,skrilleksa nisam gledao jer su me predhodno smorili sa dabstepom.Ko kad bi odgledao 2-3 Chena Dzekija u nizu.

mi u puli imamo outlook festival gdje bude 500 izvo?aca u 4 dana,od toga su barem 300 njih (ako ne i vise) dubstep...i to je najbolje doba godine za na? grad :) mislim,stvar je samo u ukusu...

alavuk 17-09-2012 07:53 AM

al' zato dimension festival je da operes usi od fartstepa ... lepe festivale ste imali ove godine ... samo je steta sto su englezi radili (org) vecinu festivala ... steta ...

i sad stvarno jel' "opr'o" skriljeks ...

Filip_ 17-09-2012 02:28 PM

Quote:

Originally Posted by Anthony (Post 333910)
je i?o tko na skrillexa,feed me-a,caspu i tko god je jo? bio na onom warrior dance festu?

Upravo sto rece Disco, previse Dubstep-a. Chase and Status otkazali u poslednjem trenutku. Realno, oni su trebali da naprave prelaz sa Dubstep-a na D'n'B za kraj i da zatvore fest. Suvise usmereni zvucnici, ili preslabo ozvucenje za moja ocekivanja ne znam, ali ocekivao sam vise dB-a. Cak je posle Skrillex zvucao glasnije na isti broj ljudi u masi :shock:. Feed me smorio sa jos Dubstep-a...sve u svemu, zanimljivo je bilo (po meni) do 4h...posle se islo na 2. stejdz...

disco violence 17-09-2012 02:45 PM

I ja sam očekivao bolje ozvučenje.

Anthony 18-09-2012 08:17 PM

Quote:

Originally Posted by alavuk (Post 333934)
al' zato dimension festival je da operes usi od fartstepa ... lepe festivale ste imali ove godine ... samo je steta sto su englezi radili (org) vecinu festivala ... steta ...

i sad stvarno jel' "opr'o" skriljeks ...

da si bio na outlooku nebi? kenjario da je bilo tolko "fartstepa" jer je bilo apsolutno svega! od duba,raggea,dancehalla,dubstepa,garagea,dnb-a...ma ono,ba? sva?ta sva?ta...ali ovo nije tema za raspravljanje o tome...

All times are GMT +1. The time now is 05:00 AM.