![]() |
Re: Studio u kuci
2 Attachment(s)
Evo posle par godina :)))
Za pocetak kacim slike freq odziva levog zvucnika pre i posle pozicioniranja..... iako ni sam nisam slepi pobornik 'gledanja' frekvencija i totalnog verovanja u rezultate i freq karakteristike, zanimljivo je da je prva slika upravo potvrdila ono sto sam rekao drugaru koji je dosao da meri.... nedostatak bassa i rupa na donjim srednjim..... do sam cuo kao manu slusanja (kad pricam o frekvencijama).... posle pozicioniranja smo dobili bass kakav nikad nisam imao, koji mi posle par dana i dalje deluje realan (i ako na grafiku izgleda malo divlje).... barem na snimcima ozbiljnih studija nema nus pojava, sve cvrsto, jasno utegnuto, a zanimljivo je i da je stereo slika jos bolja (bilo mi je i pre ok)...... Generalno, zvuk mi je bolji bar 20-30%, jedino ostaje da prodje neko vreme i iznesem par snimaka napolje, da vidim translatornost...... Prva slika je stara, a druga - nova pozicija |
2 Attachment(s)
Evo ga i RT i IR
|
Ima li kakvog komentara, bez obzira sto svi znamo da su merenja polumrtva slova na papiru....?
|
Mo?e li kakav 1/48 smoothing?
Dobro bi do?lo ETC graf. |
Vazi, mada ja pitah Bogija pre kacenja...... trazicu od drugara da mi to izvuche, kod njega je na kompu
|
All times are GMT +1. The time now is 12:27 PM. |