Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Produkcija - Tehnike (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=95)
-   -   Test Sabiranja (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=18855)

SumAnuT 31-08-2007 07:39 PM

Re: Test Sabiranja

Ne moras nista da se kladis, probavali smo i to na drugoj temi takodje vezanoj za sabirnice i sav softver se medjusobno ponistio ...

lesha 31-08-2007 08:05 PM

Quote:

Originally Posted by SumAnuT (Post 167520)
Ne moras nista da se kladis, probavali smo i to na drugoj temi takodje vezanoj za sabirnice i sav softver se medjusobno ponistio ...

mislim da je razlika u sekvencerima u kvalitetu internih pluginova, meni je logic po tome bolji od cubasea, pt nisam probao..

sasaristic 31-08-2007 08:41 PM

Ma lako cemo za native ...PT HD mi je bas grizo usi, na testu koji je radio Bitch PT HD zvuci znaaaacajno bolje...

Goran 31-08-2007 11:18 PM

Quote:

Originally Posted by sasaristic (Post 167517)
Kao sto sam i mislio...nesto opasno ne stima kod ovog ITB sabiranja...danas sam uradio jedan summing na PT HD-u i Nuendu....16 stereo kanala....
i konacan skor je da su sabiranja identicna...sa okretanjem faza na jednom od njih , rezultat je potpuna tisina.
Mogu da se kladim da bi se isto desilo i da je Logic ili PT Le u pitanju.

Logic i Nuendo - potpuno ista stvar, tisina. (Nuendo pan law = 0db)

OFF 01-09-2007 02:48 AM

Aj ovako:
Ima li PT HD neki poseban algoritam za sumiranje, sta koristi za to, hd accel ili cpu?

sasaristic 01-09-2007 11:12 AM

Quote:

Originally Posted by OFF (Post 167543)
Aj ovako:
Ima li PT HD neki poseban algoritam za sumiranje, sta koristi za to, hd accel ili cpu?

Valjda svoj dsp sa karte...mada... sta god koristio ocigledno da su sa algoritmima za sabiranje udarili svi u neki trenutni plafon...i to brat bratu zvuci identicno ;)

boggy 01-09-2007 11:20 AM

Quote:

Originally Posted by sasaristic (Post 167563)
......sta god koristio ocigledno da su sa algoritmima za sabiranje udarili svi u neki trenutni plafon...i to brat bratu zvuci identicno ;)

:)

@kejkz
Upravo o ovome sam ti pricao... ;)
MORA da to moze bolje, cak i sa postojecom digitalnom tehnologijom!!! Pitanje je samo da li ikome to treba :)

pozdrav

bogi

sasaristic 01-09-2007 07:46 PM

Quote:

Originally Posted by boggy (Post 167564)
:)

@kejkz
Upravo o ovome sam ti pricao... ;)
MORA da to moze bolje, cak i sa postojecom digitalnom tehnologijom!!! Pitanje je samo da li ikome to treba :)

pozdrav

bogi

Ma bolje uvek treba, ali ocigledno da je sabiranje cista matematika inace bi ipak postojale razlike u karakteru.Ovako ostaje cinjenica da jeftini Ableton i preskupi PT sabiraju potpuno identicno.

lesha 01-09-2007 08:27 PM

Quote:

Originally Posted by sasaristic (Post 167621)
Ma bolje uvek treba, ali ocigledno da je sabiranje cista matematika inace bi ipak postojale razlike u karakteru.Ovako ostaje cinjenica da jeftini Ableton i preskupi PT sabiraju potpuno identicno.

"jeftini" ableton

sasaristic 01-09-2007 08:35 PM

Quote:

Originally Posted by lesha (Post 167626)
"jeftini" ableton

Pa jes da nije za dzabe ali par puta manje od Logica , Samplitude , Nuendo a da ne pominjem PT TDM ;)

All times are GMT +1. The time now is 12:12 PM.