![]() |
Re: Slike članova ovog foruma!
zavisi, mozda slusa stojeci :D
|
@arthur
Meni je najjache peshkirche na cetvrtoj fotografiji... :hyper: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mada kontam da mu je ns10 za surround, a da stereo mixeve koji uglavnom izlaze odatle radi na hr824 uz malu pomoc yamaha |
@mogli
ne, misha aleksic nema veze sa njim. U istim prostorijama je nekada Macak drzao studio (stari jazz gitarista, mada se dosta bavio i narodnom muzikom) E da, inace, Off je u pravu, studio nije moj, i koristim ga samo za recording i to samo po potrebi (citaj-kad neko zeli da plati). Setup zvucnika na slici je postavio kolega Bleq koji je skoro mixao nesto od Massima Savica, mislim da je neki live u pitanju.. stalci jesu visoki, ali im je daska podesiva po uglu.. Ja svoje radove (hvala cAAc) mixam uglavnom u svom skromnom ateljeu, na Mackijima 824, iako sam sve blizi odluci da ih promenim.. jednostavno se nikad do kraja nisam navikao na njih. |
Quote:
sine, 35'c u hladu, a bilo je kablova i kablova da se poveze sve.. lezanje po podu, zavlacenje iza mixete.. ludnica.. ko u sauni :) a amek greje ko TA-pec.. |
Ja nemam ni jednu vise u kompu,ako insistirate,fotografisacu se za ovu priliku
:) . |
Quote:
Da ... kod tebe nikako da prosviraju :( Mozda je i najbolja odluka da ih zamenis za nesto sa manje low end a Pozdrav |
Quote:
Poz! |
All times are GMT +1. The time now is 07:51 PM. |