![]() |
Re: Bufet del Rumski Vol 2.
1 Attachment(s)
...
|
1 Attachment(s)
...... S' desna na levo- Dushan S, Maharishi:D i moja malenkost!
|
1 Attachment(s)
Deki, napishi, kao starosedeoc ovog podneblja, nesto o vodi koja izvire i struji Nishkom Banjom... Fantastichno. Samo lud ne bi uzivao pod ovim izvorom. Hahaha, poslasticu sa Shimetovim chvarenjem chuvam za kraj!!!:rotfl:
|
Voda inace sadrzi blago radioaktivni i lekoviti gas radon i obilje minerala. I kada je napolju -10, voda je temperature 37c! Inace, cela Niska Banja se nalazi na podzemnom jezeru, u podnozju brda Koritnik za koje kazu da je vulkanskog porekla i njemu i pripisuju lekovita svojstva te vode...
|
1 Attachment(s)
Gale,Tale,Dusan_S... Neka vas izgled ne zavarava! Dusan_S je star kao biblija!!!
Naravno da Hitler nije sam krenuo u rat, Dusan_S ga je nagovorio! Ko je jos bio u sobi sa Janis Joplin one noci kada je umrla? Ja cu vam reci... Dusan_S! Ko je Hedrixu dao kojekakv omamljujuci buckuris pre spavanja? Opet Dusan_S! Afera Watergate... he, he.. i tu je upleo prste... Taj je kao Highlander! Dakle, ni malo mlad :-) |
1 Attachment(s)
Nisam mogao da izdrzim, ova fotka mi se mnogo svidja... Rekoh bez manekenisanja vishe, ali... Ne zbog sebe, vec zbog vodopada! Nishka Nijagara!:D
|
1 Attachment(s)
Evo Galeta... I vodopada!!!
|
Quote:
Quote:
|
Bas ste lepo uzivali...Zavidela bih vam da nisam bila na koncertu!:) Super su vam slikice!
|
Quote:
|
| All times are GMT +1. The time now is 04:14 PM. |