![]() |
Re: Studio u kuci
Pozdrav lepo si to spakovao. Interesuje me kako si zadovoljan sa TC level pilot
posto bih i ja to stavio izmedju BM-15A i zvucne karte? |
Hvala. Zadovoljan, veoma, prvo sam uzeo jedan, a onda skontao da mi je najeftinija varijanta i ubedljivo najkraci tok sigala, ako uzmem jos jedan i nemem nikakav switch/monitor kontroler..... a i zbog simetrije u reziji:D
|
Quote:
Kapiram da imaš problem sa dubinom osnove za stalke (BM15), pa stalci za Yamahe nemaju gde da se ture, ali smisli neku drugačiju osnovu za njih, nešto što neće biti "stopa", nego neke nogare koje mogu da idu oko osnove BM15 stalaka... I spusti ih ispod BM15, pa ih uglom usmeri ka ušima. Kako god, makar ti stativi malo "pevali" (mada Yamahe ionako nećeš šrafiti previše), samo da je simetrično. Pozdrav, Vasa |
Ovako....... krenuo sam prvo sa postavkom Dynaudija... i nasao neku ok varijantu, visokotonci su mi u ravni usiju (ne izgleda tako na slici), a sve je simetricno i zajedno, moja glava i 2 bm15 cinimo jednakostranicni trougao stranice mislim 170cm. Yamahe ...... prvo su bile pored BM15, da kazem normalno postavljene, ali su bile jako usko, da sam morao da pomeram glavu napred i do pola metra da bi dosao do sweet spota.... brobao sam sve i svasta..... ovako za sad stoje, i to mi je najbolje od svih pokusaja.... jesu malo visoko, ali to mi diktira visina ekrana.....
Rackovi ce mislim ostati gde jesu, jer nemam previse prhkanja po njima, lakse mi je da se odvezem na stolici do racka i cacnem nesto nego da slusam neke nove refleksije... Yamahe ipak imaju neku mikro simetriju.... to se takodje ne vidi, ali ugaoni superchunk ih nekako deli kako treba..... a s' obzirom na njihovu namenu, bar kod mene, za sad funkcionisu ok. Edit/ jos nesto.... osnova za stalke nije problem, svasta bi se dalo izmisliti, ali kako god uradio yamahe dodju preusko.... jos jedan razlog za (pored mnogo protiv, naravno)... ona yamaha iznad ekrana je i centralnoizvucnik u 5.1 postavci |
U malim sobama se ne moze naci vise od jedne odlicne pozicije za zvucnike.
Ne preostaje nista drugo osim da se rad bazira na jednom paru.. eventualno jedan pomocni par (ne racunam onaj "par" na racku)... montiran preblizu jedan drugom ili ovako "vrljavo" kao kod OFF-a da.... ostaje jos jedna mogucnost... montirati yamahe iza ledja .... pa se okretati pozdrav bogi |
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Quote:
|
5 Attachment(s)
pa retko gde sam video MS10 da su razmaknute mnogo...
|
Quote:
|
Quote:
pozdrav bogi |
All times are GMT +1. The time now is 01:18 AM. |