![]() |
Re: uad2 KONACNO
Vi ljudi zbilja niste normalni!!! Daj se vratite pa pročitajte sve postove koje sam napisao na ovu temu. Šta su svi disleksični ovdje?:banghead:
|
Quote:
Ko je disleksican, a ko ne, ali je tebi definitivno atrofirao osecaj za realnost, a takodje i osecaj za lepo ponasanje. Zamolio bih te da se smiris i da se ponasas u granicama pristojnosti. Ovo je zvanicna moderatorska opomena. |
Quote:
ili bolje sebi kupi za te pare vrhunsku graficku i dobices i 2D i 3D zajedno .. tako da u zbiru mozes imati 5D dimenziju |
eeeeeeee ivice,ivice pa ovo je totalna smejurijica ...2d,3d,5d....a sta ako uzmem 2 graficke koje rade u slim rezimu...2x2d+2x3d...:shock:
|
Quote:
|
Quote:
A da li je ima ili ne to je do coveka koji radi. Mozes dobiti iluziju dubine i sa zvucima iz integrisane muzicke kartice i najlosijim, besplatnim softverom... |
Imao sam Duende na par dana.... Vise mi se svidja Uad.
|
jer bi mogao da opises/priblizis razliku?
|
Jos jedna jako bitna informacija kada je u pitanju registracija UAD2 kartica ..
Kao sto smo vec rekli registracija je moguca iskljucivo online sa racunarom u okme se nalazi uad2 .. Samo kada je u racunaru pored UAD2 i UAD1 kartica se registruje na pravom mestu .. gde se nalaze sve ostale kartice i tako nesmetano svi koriste pluginove .. Ali kada je UAD2 sam u racunaru,account to vidi kao odvojenu grupu .. i onda registruje UAD2 ali kao system2 ili group2 i onda nije moguce koristiti plugove iz grupe gde se nalaze sve kartice i svi pluginovi .. U tom slucaju potrebno je da pisete supportu da vam karticu prebace na pravo mesto tj.u onu grupu gde se sve kartice i plugovi nalaze .. |
lutajuci po netu .. nasao sam informaciju da se moze uad2 registrovati offline ..
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:31 AM. |