![]() |
Re: Beovizija 2008
Quote:
VI ste primer kako treba da funkcionise estrada. |
Quote:
shto se marije sherifovic tiche, zao mi je shto je nisam ubio kad sam imao prilike. toliko. :) mada, nikada nisam voleo evroviziju kao dogadjaj.. mislim da je to neshto najgore shto je moglo muzici da se desi.. ali opet, da nema toga, ne bismo mogli da razlikujemo dobrog od losheg.. u sv sl, pisao sam bash o toj pobedi i celoj evroviziji na blogu na momsvemiru.. pa ko voli nek izvoli.. pozdrav |
Quote:
Bitno je sta ce da se desava kada u maju mesecu budemo ukljucili tv, sa zeljom da vidimo taj "spektakl". Ja vec imam plan za to veche: Dobro cu da se napijem, pa onda voditelji neka greshe kolko hoce, neka lupaju gluposti, neka mucaju, nek zvuk bude kao na svadbi, nek nestane struje... a meni opusteno.:shock: :D |
Previse sve to ozbiljno shvatate... :wink:
|
Preslusao sam sa drugarima skoro sve pesme za Evrosong... pa ima zanimljivih detalja:wink: Sto se tice nase organizacije voleo bih zbog nas svih da bude pristojno odradjeno ali kod nas je sve moguce:)
P.S. Utisak Beovizije : generalno los iz razloga falsiranja, nebuloza, i nekih lobija koji ubace svoje takmicare a urade pesmu na silu ( iskreno to svi cujemo)... Svaka cast mom Ognjenu za aranzman devojkama, Tomasevicka je dobra i jos po neki:) Zivot ide dalje i svako ima svoj put:) Pozzz |
Zivot je casa piva:beer: .
|
All times are GMT +1. The time now is 06:20 PM. |