Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Najbolji Studio U Srbiji? (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=16521)

Dushan_S 11-02-2007 10:58 AM

Re: Najbolji Studio U Srbiji?

Quote:

Originally Posted by Cadaverous
Ljudi, obo?avam vas sve
Ovaj sajt je stvorio u meni izuzetno veliku količinu pozitivne energije i ?ao mi je ?to ranije nisam znao za njega (mrzio sam da babram po netu).

Pozdrav svima by Cadaverous.

P.S.
U realnom okru?enju odazivam se i na Lado Le? - Novi Sad

Dobrodo?ao na forum! :)

Oggy 11-02-2007 11:20 AM

:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

Umrecu od smeha od ovog Duleta!!!!

DAj da ga banujemo na koji dan, da slucajno ne ponovi ovo u kratkom vremenskom intervalu, jer moze da ostavi trajne posledice po nase napacene mozgove... :)

HAHAHAHAHAHA!!!!

Svaka cast Dule! :)

Dushan_S 11-02-2007 12:15 PM

Pa ne znam ?ta ti je sme?no, samo sam čoveku po?eleo dobrodo?licu na forum, ne znam na ?ta misli? :p

A... Sad sam skapirao. E mnogo si ti ?aljivd?ija, ja to lepo napisao od srca, nije to za ?alu :) To je moj doprinos razumevanju akustike, mada mislim da (skromno) ima mnogo većih stručnjaka za akustiku toaletnih prostora od mene :p

A to za banovanje, mogu samo da uzvikujem, "?iveo Tito, ?ivela Partija, ?iveo rumski!", banujte me u grudi junačke, otići ću sa pesmom na usnama! :D

LACKY 11-02-2007 12:24 PM

Sta ste se svi okomili na Lane Supermen Studio, pa tu je jedan od najbolja 3 mixera kod nas!

Dushan_S 11-02-2007 12:27 PM

Tu je i jedan od tri najbolja smederevca u državi :D (a svi znamo kad se smederevac stavi na insert kako se odma dobi'e taj vintidž saund!). De si Laki, prezdravio pa se odma' bacio na forum!

LACKY 11-02-2007 02:18 PM

E da ima Smederevac bilo bi to prava stvar!

silicon science 11-02-2007 03:14 PM

Quote:

Originally Posted by Dushan_S
Ja sam čuo (nažalost ne vidi se na slikama) da Željkov studio ima najbolji mokri čvor u Srbiji, sa studijskim keramičkim pločicama koje se najviše cakle u Srbiji i sa najskupljom wc šoljom (studijskom, akustički obrađenom) u Srbiji. U nju se (prema priči) bacaju najbolje pegle (studijske) u Srbiji, nakon slušanja muzike u glavnoj sobi ili preteranog konzumiranja osvežavajužih napitaka sa velikim procentom alkohola pri čemu zvuk riganja dobija potpuni surround efekat u akustičkom okruženju toaletne prostorije. Takođe, toalet je tako obrađen da zvuk pljuskanja pitona u keramiku pri vršenju studijske nužde ne pravi ništa ispod 120 Hz (mada neki kažu da su mirisne "early reflections" jače izražene zbog specifičnog oblika prostorije i nezgodno smeštenog otvora za provetravanje u dotičnoj prostoriji, pa je preporučljivo povlačiti vodu odmah nakon pitonbacanja. Vodokotlić je specijalno obložen zvučnom izolacijom i ugrađen u zid da bi se preventivno sprečilo ulaženje zvukova vodopada u pevačke deonice koje se snimaju u tom trenu u susednoj prostoriji.
Iz wc se direktno može doći do prostorije sa zaštitnom opremom, ponajviše do uređaja za gašenje požara koji je tu ako ako je pesma previše dobra ili ako je mix "too hot" u levelima, kao i svima poznata kaciga koju naš poznati umetnik mora da nosi kad miksa, da se ne bi povredio.

Sad to što su neki ljubomorni pa im sve smeta, to je druga stvar, ali kvalitet je kvalitet, da se razumemo.

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Oggy 11-02-2007 03:17 PM

Quote:

Originally Posted by LACKY
E da ima Smederevac bilo bi to prava stvar!

Imam ja smederevac, ali ga koristim samo u masteringu kao "final touch" :)

lesha 11-02-2007 03:20 PM

bez smederevca nema prave topline :da:

Dushan_S 11-02-2007 06:21 PM

Quote:

Originally Posted by Oggy
Imam ja smederevac, ali ga koristim samo u masteringu kao "final touch" :)

Sa smederevcem ne treba preterivati... Vidi? i sam kakvi su ovi strani masteri, otvori? ga i vidi? da je ko kobasica, o?i?ani svi peak-ovi, vidi se da dr?e pesmu po pola sata u smederevcu, nemilice! :(
Quote:

bez smederevca nema prave topline :da:
Ej, nemoj ti sad da provocira? svađu analogno ili digitalno, ima li razlike ;) :D

All times are GMT +1. The time now is 10:30 PM.