![]() |
Re: Rumski Session
Drustvo pozdrav! :)
Rumski Session No.1, WOOOW :hyper: , loodilo. Zaista zestoko. Uvodni bend je bio dobar, a zatim ono sto smo svi cekali Session i to kakav :o :) . Moram priznati da sam u pocetku pomalo sumnjao da ce to tako glatko ici jer se dosta ljudi nije licno poznavalo i mislo sam da ce se ljudi mozda malo ustrucavati da se popnu na binu (pogotovu oni koji su trebali da se prvi popnu na binu i probiju led), medjutim to je krenulo tako glatko i dobro da sam se nasao zatecen, a i kroz komentare ljudi videlo se da su svi odusevljeni. Ukratko receno svirka je bila odlicna i ni u jednom trenutku nije popustala ni u kvalitetu ni u energiji kojom je zracila od samog pocetka :bounce2: . S druge strane ljudi su se licno upoznali i lepo druzili sto je celoj ovoj festi dalo neku posebnu draz. Ja se nisam mogao ranije javiti jer sam imao problema kod kuce. Sincic mi se razboleo pa smo se dva dana borili sa temperaturom. Sada je dobro pa sam ugrabio vremena da se javim i da prenesem moje utiske o ovoj festi. Nadam se da ce biti i Session No.2 i da ce ovo preci u tradiciju kojom ce se negovati dobro druzenje i kvalitetna svirka. P.S. I ja bih jednu kopiju DVD-a, znam da nece biti problem da stigne do Titela :) . |
Slike jos nisu prebacene u komp, a aparat nije kod mene ,....
Kad dobijamo DVD? |
Quote:
|
Jell stigo taj beogradski primerak i kod koga?
|
E ocemo i mi taj snimak! :)
|
All times are GMT +1. The time now is 03:33 AM. |