![]() |
he, he :lol: a sto je ono 'napisa' na quote?
kurbe, capali ste me u djir (hoce rec 'zajebavat') he, he :lol: 8) |
Kada kliknem na 'pogledaj poruke od zadnje posjete', pa npr. na 3-cu stranicu nekog posta, otvara mi se uvijek prva stranica istog. Je li to neki bug ili sad to tako ide? Cini mi se da je prije odmah islo na odabranu stranicu.
Bilo bi prakticnije da se i prikaz brojeva stranica nekog posta nalazi pri vrhu, tako da se ne mora 'premotatavati' na dno. |
khm...
lose... jako lijepo izgleda ali uopce nije funkcionalno. ...premala slova ...preuska kolona "Teme" ...sve preusko!!! ...necitljivo Super je ekipa i ne bih volio odustati od foruma, al stvarno je toliko naporan za citati da sam nakon 20-tak minuta totalno izgubio volju. Ne potkopavam nista sad, niti omalovazavam trud i inicijativu. Stvarno lijepo izgleda, ali nije upotrebljiv. Naljepio sam facu na 30 cm od monitora (19" na 1152x864) i izgubio oci... |
U pravu ste. Ono na cemu radim sada je:
1. skidanje belog okvira oko avatara 2. veci font slova --------------------------- za sada sirina foruma mora ostati ovakva, jer ako promenim sirinu, menja se php kod, a slike (*.jpg, *.gif) ostaju isti, a to bi dovelo do kompletnog haosa. Znaci, moram kompletnu grafiku ponovo da radim. Ici ce i to, ali ne mogu bas toliko brzo. Racunajte na siri forum cim nas sajt bude proradio. Hvala svima |
Quote:
Sta mislis o tome? Generalno, sad ide izrada sajta/portala..... Forum ce ga pratiti i u dizajnu, i to je sledeca faza dizajna skina za Forum. |
Quote:
|
Quote:
|
onda da se stavi stari skin kao treci :?:
|
Quote:
|
Mozda sam malo naporan i dosadan ali bih ponovo pitao za koriscenje foruma offline. Ovo mi je radilo skoro godinu dana i mogao sam, a da nisam konektovan, lagano da citam teme koje sam predhodno posetio. Pre par meseci nesto se desilo :? i ta opcija vise nije moguca :( Ne znam da li je to do foruma ili nekih drugih stvari ali je po meni veoma korisna stvar.
Ovo sad nije prioritet, a ako bude vremena za ispravljanje ove greske to bi bilo veoma lepo :D |
Quote:
Mislim da bi to bilo najbolje..jer nekako smo navikli a i kao sto je neko rekao mislim da je stari skin bio unikatan... |
Ma to sa starim skinom je najbolje. Ne zbog izgleda nego zbog funkcionalnosti. Onaj silver skin izgleda dobro, vec milion puta vidjeno, ali nije stvar uopce u bojama. Kad odes na taj link sa sliver skinom, izgleda dobro prvenstveno zato sto je sve pregledno. Pa koliki je tamo stupac sa temama, a kako je ovdje uzak! Mislim da rastezanje cijelog foruma mora biti prioritet. Nece to rijesiti nikakvi skinovi (osim vracanja na original). Ionako vec sad ima tamni i svijetli skin pa si ljudi mogu birati koji koncept im se vise svidja. Ostalo su samo estetski detalji, hoce li biti bijelo ili silver. Ja znam za sebe da cu se ionako drzati tamnijeg skina!
|
Mislim da nema mestu dramatizovanju. Ovo izgleda odlicno i super radi! Potrebno je samo malo doterati neki detalj, poput velicine slova i to je to!! Ni beli okvir oko avatara nije nikakva prepreka. Sajt izgleda svetski, dovoljno pregledan i sveze deluje.Sve pohvale Rumskom i ekipi oko ovoga od mene!!
Ja sam zadovoljan, ali svakako postujem i tudje misljenje. |
meni je ovo odlicno, crni je bolji od belog i svaka cast rumski
|
Quote:
Vise nismo u istoj dimenziji, ovo mi je cudno i sitno, a bijeli podsjeca na druge forume... koji su samo forumi a ovaj to nije. |
Quote:
|
pohvale i od mene 8) 8)
|
Beli je lakse citljiv od crnog zato sto je mali font
|
Odluceno onda. Prijatelji, kao treci skin vracamo stari nas skin. Ja to danas ne mogu da uradim, jer imam neke druge obaveze. Mogu tek sutra....
PuRe, ako si danas slobodan, instaliraj zoneCopper (valjda se tako zvao).... ako ne, ja cu sutra..... pa nek svako bira po svom ukusu, uvazavajuci sve sve drage prijatelje i saradnike. I dalje ostaje: klik na "profil" i izbor odgovarajuceg skina za sve. Pozdrav |
DA al te ozraci bela boja... :D
|
meni slova jesu 'mala', ali mi nisu premala za citat. svejedno, bilo bi bolje da su za jedan broj veca.
inace je meni ovaj izgled super. ja san se vec skroz navika... vise san i zaboravi kako je stari izgleda. :wink: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Inace, naravno sve ostalo je za pohvalu!! |
Quote:
|
a moze li se na ovaj novi crni skin stavit relativna sirina (u postocima), naprimjer ko sto je na planet-z. i tamo pise da je 'powered by phpBB'!?
|
Quote:
planet z ima samo jedan *.jpg i to u logotipu samog foruma. Njemu nije bitna sirina php tabele. Kod nas je obrnuta situacija, te prvo moramo odraditi sirinu tabele, pa tek na osnovu nje uraditi slicice kako bi se sve uklopilo. Ipak, sa postavljanjem naseg novog sajta, modifikovacemo i sam Forum, pa ce sve doci na svoje mesto |
Ovaj meni ne svetle sve teme u kojima ima novih poruka ? Ne znam dal je samo kod mene al eto..
|
ja nemam stari skin u profilu?
|
Quote:
|
ok ceka se :wink:
|
Ja sam se vec privikla..... :D
|
A zasto vise nema opcije da oznacim temu kao procitanu? Ili ja to ne vidim?
|
Kod mene ne radi opcija kad neka tema ima vise strana a ja hocu npr. da odem odmah na trecu stranu.......uvek me postavi na prvu tj. pocetnu stranu :?
|
Quote:
Za Pedju: bug je bio u pitanju.... ispravljen je Kod mene sada radi sve OK |
Quote:
|
ima jos jedna stvar koja mi se ne svidja. to je ono na dnu 'ko je na forumu' :?
bilo bi lipse i bolje da smo svi napisani istom bojom i istima slovima? |
Quote:
pa moja malenkost takodje zeli da smo svi isti bez rasizma i ostalih blagodeti :twisted: |
Hmmm... DA. :da:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:45 PM. |