Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Promocija radova (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=94)
-   -   demo (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=9258)

Eon 07-07-2004 11:38 AM

zaboravio sam da stavim "Z" u prethodnoj recenici pa je dobila potpuno drugaciji smisao znaci "raZnim" :)

korg 07-07-2004 12:23 PM

ja mogu reci da je Anita ... Anita.. lijepa je i jako draga i mislim da je nijedna slika ne moze zamijeniti..

Eon 07-07-2004 12:25 PM

Quote:

Originally Posted by korg
ja mogu reci da je Anita ... Anita.. lijepa je i jako draga i mislim da je nijedna slika ne moze zamijeniti..

nisi sam :D

korg 07-07-2004 12:33 PM

ono sto me je kod Anite jako dojmilo je njena vibra. Jako zanimljiva i draga i susretljiva i nenametljiva vibra. A to je nowadays jako rijetko.

ANITA 07-07-2004 03:15 PM

O decki moji, stvarno mi podizete samopostovanje... Thanks. :D

Pisala bih vise, ali veceras putujemo za Korculu pa se spremam (naravno sve u zadnji tren.. po obicaju)...

Saljem slike s mora.... !! Pozdrav svima! Svirajte, uzivajte, rumskirajte i sve to sto volite..... Pusa svim mojim dragim deckima.... Bye....

SandRob 08-07-2004 11:21 PM

Quote:

Originally Posted by kVu
a da nisi ovo pomesao panoramu za kontru i shaker (ili maracas) ???

ne jeben ja to pravilo. stovise, nelogicno mi je da se klavir mixa iz perspektive sviraca (a tako su semplirani svi klaviri) a bubanj iz perspektive slusatelja... osin tega, ima i livorukih bubnjari ;)

kVu 08-07-2004 11:34 PM

Da znas da ima tu necega :))))))))))

Max 01-02-2005 11:22 AM

Rekao sam da cu ti misljenje dati kad budem cuo na monitorima ...a ono sto mogu reci kad slusam na liniji cini se da nema gresaka .....

SandRob 01-02-2005 11:32 AM

Quote:

Originally Posted by Max
Rekao sam da cu ti misljenje dati kad budem cuo na monitorima ...a ono sto mogu reci kad slusam na liniji cini se da nema gresaka .....

daj, molin te, ali budi kritican. dakle, zanima me opci zvuk - mastering. :?

Max 01-02-2005 11:37 AM

Pa zar nisam do sad bio.....hehe....vidis da me vec napadaju.... :wink:

Naravno da cu ti poslati .....ali ono sto sad mogu da kazem je da nije slepljen.... ima odlike itb pesme....ja nekako vise volim da mu dam neki analogni feel....probaj da ga posaljes kroz Voxeng ...analog flux..... ali bi bilo bolje ...ako vec hoces da pravis experiment da ispravis...one stvari prvo u mixu .....

Pozdrav

Max 02-02-2005 11:36 AM

Pa evo sinoc sam preslusao pesmu ..... i moram ti reci da ima stvari koje mi se ne dopadaju.....

1 . Cini me se da cujes mnogo donjih frekvencija u sobi

Noga je mala , nema groova , tanka i neubedljiva....

cak i kad sam dodao 7 db na 80 Hz i izoblicio sve ostalo opet nisam dobio zeljenu jacinu noge ...... a i bas mi je tih i bez tih donjih frekvenija

Midlovi i donji midlovi su isto tako nedefinisani i malo tisi nego sto bi ih ja postavio

visi mdlovi i visoki su dobri ...mada na samoj ivici ..znaci kad bi dodao minimalnu kompresiju na tvoj master poceli bi da prste.....ali mi se svidjaju....volim ja takve visoke

Gitare nemaju midlova i basa ....mnogo su secene...

Vokal zvuci odlicno ....mada je prejak u mixu sto cini taj neubedljivi beat jos neubedljivijim

Iako je matreica na - 11.5 sto je bnas dosta za baladu.....fali mi atak matrice....kao da uopste nisi komprimovao nego samo limitovao matricu da bi dobio snagu ..... medjutim kad bi dodao neki kokmpresor samo da probam da je ucinim malo sa vise puncha .....ni ja ne bi dobio bolje rezultate

sa klavirom....a posebno sa brassevima i dalje ista prica....

Sve sto nisam pomenu smatram da je DOBRO

Eto kriticki od mene ....... ( verovetno me nikad vise neces nista pitati )
:wink:

Pozdrav

SandRob 02-02-2005 12:14 PM

Quote:

Originally Posted by Max
Pa evo sinoc sam preslusao pesmu ..... i moram ti reci da ima stvari koje mi se ne dopadaju.....

1 . Cini me se da cujes mnogo donjih frekvencija u sobi

Noga je mala , nema groova , tanka i neubedljiva....

cak i kad sam dodao 7 db na 80 Hz i izoblicio sve ostalo opet nisam dobio zeljenu jacinu noge ...... a i bas mi je tih i bez tih donjih frekvenija

Midlovi i donji midlovi su isto tako nedefinisani i malo tisi nego sto bi ih ja postavio

visi mdlovi i visoki su dobri ...mada na samoj ivici ..znaci kad bi dodao minimalnu kompresiju na tvoj master poceli bi da prste.....ali mi se svidjaju....volim ja takve visoke

Gitare nemaju midlova i basa ....mnogo su secene...

Vokal zvuci odlicno ....mada je prejak u mixu sto cini taj neubedljivi beat jos neubedljivijim

Iako je matreica na - 11.5 sto je bnas dosta za baladu.....fali mi atak matrice....kao da uopste nisi komprimovao nego samo limitovao matricu da bi dobio snagu ..... medjutim kad bi dodao neki kokmpresor samo da probam da je ucinim malo sa vise puncha .....ni ja ne bi dobio bolje rezultate

sa klavirom....a posebno sa brassevima i dalje ista prica....

Sve sto nisam pomenu smatram da je DOBRO

Eto kriticki od mene ....... ( verovetno me nikad vise neces nista pitati )
:wink:

Pozdrav

bravo. :)

slazen se. glas jesan stavi jace nego sto bi trebalo.
a sto se basa tice, obrnuta je situacija. bas cujen tise nego sto bi trebalo, pa mi se dogadjalo da naprdin bas i bubanj, pa kad to pustin na razglas (recimo na neki festival) moje stvari ubijaju!!

sad, od velikega straha, iden u drugu krajnost i svijesno stisavan te 'razorne' frekfencije (kick, bass).
iman cak jednu verziju di je glas tisi u mixu, a na bass san stavi maxx-bass ali me uvik strah da ne pretjeran, pa 'za svaki slucaj' uvik malo stisan.
u medjuvremenu san doma sredi monitore, ali se ocito jos nisan priviknu i nasa pravu miru, tako da su mi ovakve povratne informacije jako korisne i mislin da cu u skoron buducnosti jos popravit mixeve, narocito u tim nizim lagama di san do sad isa u jednu i drugu krajnost. :?

sto se samoga masteringa tice, tu se ja ne usudjujen cinit velike zahvate, tako da je moj mastering prilicno 'stelerski': eq>comp>limiter.
pooonekad stavin neki ekciter, ali rijetko. multiband kompresore nikad ne koristin jer jednostavno nikad snjima ne dobijen dobar rezultat. :? ponekad samo ukjucin dva banda i malo baseve stisnen, ali mastering....

uf, moran trcat na posal. zakasni san. :oops: :oops:

hvala, max :)

SandRob 09-04-2005 10:59 AM

evo san malo premixa i ponovo masterizira, pa ako ce te poslusat evo linka:
http://www.kvartetgorgonzola.com/mp3%20free/Amy%20Jo%20Johnson%20-%20I%20Live%20For%20Today%20(demo).mp3

bdv: nisan zadovoljan zvukom bas gitare. treba san je bolje snimit. :?

zvincic 09-04-2005 03:23 PM

Quote:

Originally Posted by SandRob
evo san malo premixa i ponovo masterizira, pa ako ce te poslusat evo linka:
http://www.kvartetgorgonzola.com/mp3%20free/Amy%20Jo%20Johnson%20-%20I%20Live%20For%20Today%20(demo).mp3

bdv: nisan zadovoljan zvukom bas gitare. treba san je bolje snimit. :?

ne radi ti link :oops:

SandRob 09-04-2005 05:31 PM

ups! :oops:
sad radi. popravi san. :roll:

All times are GMT +1. The time now is 03:21 PM.