![]() |
Re: Plug-ins 2016
Bogme, fin je DDMF 6144.
|
Jeste probali da prebacite te presete iz program files u npr
C:\Users\*****\My Documents\McDSP |
Evo jesam sad, nista...
|
Quote:
Uradi sledeće - 1. Pokreni neki McDSP plugin, recimo 4040 Retro Limiter 2. Klikini gore na crno polje gde treba da su preseti, kojih nema i tu ti se otvara beli prozor. 3. Klikni dole na - Categories, zatim na - Show Location i videćeÅ¡ gore presete koji ti trebaju, ali joÅ¡ uvek nisu aktivni. 4. Otkači kvačicu sa leve strane u malom kvadratiću pored naziva procesora i otvoriće ti se novi prozor na kome piÅ¡e - Keep. 5. Klikni na Keep i zatim ponovo klikni na sad prazan kvadratić sa leve strane do procesora. Tada će se pojaviti preseti. 6. Otvori limenku sa NikÅ¡ićkim pivom i čarolija počinje. :grin: |
D16Group Decimort 2 je cudo, preporucujem :)
|
Hvala na trudu Mogli ali kod mene nema nit kvacice nit icega :(
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...817e2f5d97.jpg U Nuendu nailazim na kvacicu, pratim sve korake, ali opet ne ih vidi... Jbg, koristicemo ih 'prazne'... |
Ako si instalirao 32bit-ne plugove, onda putanja sa presetima treba da ti je standardno - C:\Program Files (x86)\McDSP
Vidim u prethodnom postu da spominješ onu drugu 64bit-nu putanju, pa mi nije baš jasno. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Jasno... Ali je ista prica i na x32 i x64, probao sam obije opcije. |
Probacu ja veceras...pa javljam..
Sent from my SM-G903F using Tapatalk |
Neznam kako,ali kod mene vidi presete bez problema.Imam instaliran 64-bitni windovs 7.Instalirao sam 32-bitne plugine u Cubaseov VST folder koji sam sam kreirao,dok je 64-bitna verzija instalirana po defaltu,i radi...:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:
|
Ja sam instalirao samo 64bit...mozda treba i 32?
|
instalirao si 64? pa valjda znas sta koristis? msm cubase 64 ili 32 bit. ako si u cubase 64 bit logicno da neces ni pozeleti instal 32 bit plugine pa da ih on bridguje. rade preseti u svemu novom mislim na novije daw, i presonus, i pro tolls, cubse ne 5, od sestice, u mene ona artist 6.5 sve se vidi. pise i na njihovoj stranici koje od koji brojeva podrzavaju daw-ovi. znaci da se dzabe ne muciti u petici to ne radi 32 bitnoj. ako sta skontate dobro ce vam doci ali nisam ni na sajtu video da podrzavaju ti novi peticu 32 bit cubes.
sto dalje od 32 bitnog sveta kad imate danas sve 64 bitne i daw omiljene i plugine, samo one koji nemaju starije 32 bridgujte i instalirajte ih. mcdsp znam ljude u BG koji su samo sa njim zavrsavali sve pesme. kazu odlicann paket!! meni se eventide isto max svidja. |
Quote:
|
Quote:
Takođe (za mene), novi pluginovi: Aly James Lab Vprom i OB-Xtreme.
|
|
Kao i Altiverb 7 za win :wink:
|
samo nastavite sa prizivanjem, ide vam od ruke :)
|
Melodyne ;)
neko je spomenuo i altiverb 7 :)
|
Quote:
Sto melodajn?
|
mpx ? :)))
|
i UVI Spark verb
|
|
Pro Tools HD v12.5
|
Quote:
|
^ predhodna "aktiva" verzija je bila 12.3.1.88512, a sad se pojavila 12.5.0.395
pa sam samo obavesto, mozda nekom bude interesnatno... :) |
Quote:
Sent from my ME173X using Tapatalk |
|
Ssd4 platinum!!
|
A ja ga pre 3-4 mjeseca kupio.:banghead::banghead::banghead::banghead:
|
|
Takodje i hofin revb
|
|
Jel neko probao Izotop ozon 7 ima ga i za mac i pc.
|
Probao sam za win i sve je ok, mada ga ne koristim bas nesto preterano :)
|
Nema sumnje da su Ozone od one prve, "četvorke", naovamo, usavrÅ¡avali i poboljÅ¡avali, ali meni je sve to iz verzije u verziju samo zakomplikovavalo život. Zeleni je nenadmaÅ¡an. :)
|
All times are GMT +1. The time now is 03:32 AM. |