Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   Ode Ilok (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=47904)

lesha 24-12-2015 09:31 PM

Re: Ode Ilok

Quote:

Originally Posted by phil.milmax (Post 368837)
Ima li dobrih ljudi na ovom forumu da meni siromahu posalju pozivnicu za neki od tih zatvorenih foruma? Cisto malo da pratim teme i citam postove :D

ja i dalje ne mogu da verujem da niko od vas ne ume da koristi pretraživač, pun je net linkova... :banghead:

vranic 24-12-2015 09:34 PM

poceo sam i kineski da prevodim!!!!

phil.milmax 25-12-2015 09:44 AM

Quote:

ja i dalje ne mogu da verujem da niko od vas ne ume da koristi pretraživač, pun je net linkova... :banghead:
Bas zbog ovakvih zlonamernih komentara nikada ne ucestvujem u temama na ovom forumu. Clan sam od 2006 godine i ne prodje dan da ne pogledam forum.

Cisto radi objasnjenja... Verovatno svi ljudi na ovom forumu znaju da koriste pretrazivac, mada ocigledno da neki to smatraju smo sopstvenom privilegijom. Verovatno se osecaju vaznim i natprosecno inteligentnim kada se nekome ko zatrazi pomoc ili savet obrate na nadmen nacin kao uvazeni kolega lesha i jos nekolicina kolega sa foruma.

Dakle, moj prethodni post sam napisao, ne zato sto predhodno nisam pretrazio dobro poznate ruske forume i to "cudo od pretrazivaca" google, vec zato sto sam i nakon toga stekao utisak (zbog nejasnih insinuacija) da nesto propustam.

Cak i da sam potpuni pocetnik i da ne znam sta treba da trazim i da sam postavio jedno od onih glupih pitanja od kojih nam se svima dize kosa na glavi stvarno ne vidim svrhu ovakvog reagovanja sem da pokazete kako ste vi pametni a neko drugi je glup.

Po meni, ovo bi trebalo da bude mesto gde cemo uciti jedni od drugih, razmenjivati informacije i pomagati mladjim kolegama a ne gde cemo na prvu loptu donositi pausalne zakljucke i izvrgavati ruglu ljude koje ne poznajemo.

lesha 25-12-2015 10:04 AM

Ako nisi dobro video, piraterija je zabranjena na forumu. Možemo da pričamo o razbijenoj zaštiti, ali deljenje linkova je zabranjeno.

Da li je sada jasno?

phil.milmax 25-12-2015 10:13 AM

Quote:

Ako nisi dobro video, piraterija je zabranjena na forumu. Možemo da pričamo o razbijenoj zaštiti, ali deljenje linkova je zabranjeno.

Da li je sada jasno?
A znaci piraterija i deljenje linkova je zabranjeno? Hvala ti na obavestenju. :banghead:

Ajde sada mi objasni gde u ovom postu ja trazim da mi neko posalje link?
Quote:

Ima li dobrih ljudi na ovom forumu da meni siromahu posalju pozivnicu za neki od tih zatvorenih foruma? Cisto malo da pratim teme i citam postove :D
Trazio sam da mi neko posalje pozivnicu za forum na koji mozes da se registrujes samo ako ti neko od clanova posalje poziv.

Da li je sada jasno? :banghead:

lesha 25-12-2015 10:22 AM

Quote:

Originally Posted by phil.milmax (Post 368855)
A znaci piraterija i deljenje linkova je zabranjeno? Hvala ti na obavestenju. :banghead:

Ajde sada mi objasni gde u ovom postu ja trazim da mi neko posalje link?

Trazio sam da mi neko posalje pozivnicu za forum na koji mozes da se registrujes samo ako ti neko od clanova posalje poziv.

Da li je sada jasno? :banghead:

Fora je u tome da već GODINAMA imaš NEKOLIKO sajtova koji su svima dostupni, bez foruma, bez registracija, sa SLOBODNO DOSTUPNIM linkovima.

Utoliko je veće moje iznenađenje da, ako vas već zanima piratski softver, nemate pojma o tome.

Da li je sada jasno?

phil.milmax 25-12-2015 10:40 AM

Quote:

Fora je u tome da već GODINAMA imaš NEKOLIKO sajtova koji su svima dostupni, bez foruma, bez registracija, sa SLOBODNO DOSTUPNIM linkovima.

Utoliko je veće moje iznenađenje da, ako vas već zanima piratski softver, nemate pojma o tome.

Da li je sada jasno?
Quote:

Dakle, moj prethodni post sam napisao, ne zato sto predhodno nisam pretrazio dobro poznate ruske forume i to "cudo od pretrazivaca" google, vec zato sto sam i nakon toga stekao utisak (zbog nejasnih insinuacija) da nesto propustam.
Na osnovu cega Vi zakljucujete da ja nemam pojma o tome?

Znaci, ukoliko
Quote:

već GODINAMA imaš NEKOLIKO sajtova koji su svima dostupni, bez foruma, bez registracija, sa SLOBODNO DOSTUPNIM linkovima.
ja ne smem da zatrazim da mi neko posalje pozivnicu za forum sa registracijom?

Gospodine lesho ovo su vasi postovi u ovoj temi pre nego sto sam vam ja odgovorio:

post br.1
Quote:

Quote:
<table border="0" cellpadding="6" cellspacing="0" width="100%"> <tbody><tr> <td class="alt2" style="border:1px inset"> Originally Posted by cubaudio http://www.rumski.com/forum/images/r...s/viewpost.gif
Jako sam zadovoljan jer mi je dete slomilo ilok 2 pre par meseci :)
Moze li neki link (ako nije zabranjeno od strane admina) za download?
Pozdrav

</td> </tr> </tbody></table>
Nisi cuo za Google?
post br.2
Quote:

Quote:
<table border="0" cellpadding="6" cellspacing="0" width="100%"> <tbody><tr> <td class="alt2" style="border:1px inset"> Originally Posted by vranic http://www.rumski.com/forum/images/r...s/viewpost.gif
kako doci do ovog poklona?
Prvo pa muško...

http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=7939
post br. 3
Quote:

Quote:
<table border="0" cellpadding="6" cellspacing="0" width="100%"> <tbody><tr> <td class="alt2" style="border:1px inset"> Originally Posted by phil.milmax http://www.rumski.com/forum/images/r...s/viewpost.gif

Svaki od vasih postova se svodi na to da nekog "ucite pameti". Zar nemate pametnija posla od toga?

lesha 25-12-2015 10:55 AM

Brate, iskuliraj, popij piće, kresni nešto, prošetaj...

Kada sam pisao "vama" nisam se obraćao direktno tebi.

:kissing:

phil.milmax 25-12-2015 10:58 AM

Quote:

Brate, iskuliraj, popij piće, kresni nešto, prošetaj...

:&lt;&gt;
Eto, konacno neki konstruktivan savet. Rano mi je za pice al nesto od ova druga dva bi moglo :)

kVu 25-12-2015 11:26 AM

ne bih da zvucim nezahvalno ali soundtoysa nema a? :)

LA-2A 25-12-2015 12:08 PM

ima ima :)

Rhino 25-12-2015 12:18 PM

Mozda da se sklopi lista cega sve ima?

Bez linkova naravno kad Tito ne dozvoljava :)

kVu 25-12-2015 12:22 PM

Quote:

Originally Posted by LA-2A (Post 368863)
ima ima :)

PM me pLS :D kod brace rusa nema

Haxli 25-12-2015 01:12 PM

Izgleda da su neshto ostavili i za Bozic ;)
Sad mi "krivo" shto nisam bio upravu... :ups: 8-)

@Rhino
Mislim da je neko vec napisao u temi... pa verovatno moze... stim shto
koliko vidim neshto se i danas pojavilo :)

kVu 25-12-2015 01:34 PM

ahahahaha evo upravo se pojavili, prizvao sam ih :)))

branoy 25-12-2015 02:46 PM

kVu nezahvalnice!!!! hhahahahahahaha

Moritz 25-12-2015 09:33 PM

ima i sound toysa v5...sve ce biti crackovano u narednom periodu

kVu 25-12-2015 10:15 PM

pa to bi bilo to cini mi se sto se tice plugova a da valja. jedino mi zao sto kush-evi ne rade u studio one a lepe su igracke

Mika Technika 25-12-2015 10:43 PM

Quote:

Originally Posted by kVu (Post 368877)
pa to bi bilo to cini mi se sto se tice plugova a da valja. jedino mi zao sto kush-evi ne rade u studio one a lepe su igracke

Meni rade, s3 poslednja verzija, malo zakaslje se kada pokrece njih, ali rade.

kVu 26-12-2015 12:58 AM

Quote:

Originally Posted by Mika Technika (Post 368878)
Meni rade, s3 poslednja verzija, malo zakaslje se kada pokrece njih, ali rade.

vidi stvarno rade, a ja probao pusher posto mi je on bio najzanimljiviji. njega nece ni da inicijalizuje pa sam odustao od instaliranja ostalih ali ostali rade ok :confused: jel tebi radi pusher?

DADDY Z 26-12-2015 08:19 AM

Radi sve.Proveri da li ppokrećeš vst2 ili vst3 verziju-jedna ne šljaka.
A što se tiče ostalih plug-ova, vredi čekati Flux i Sonnox(64bit).

kVu 26-12-2015 08:52 AM

uu da u pravu si, a sto se tice kusha nema kod njih vst3 verzija. nema ni veze, mozda mi je registry nesto zahebo :)

DADDY Z 26-12-2015 11:06 AM

Evo sad proverih.Taj pusher se meni u cubase pojavljuje kao vst3(iako nije) i kao x64.Prva varijanta mi sruši daw a druga radi normalno.

Mika Technika 26-12-2015 05:04 PM

@kVu: ja nisam kuci, cim budem bio, javljam sta i kako(vezano za s3), mada sumnjam da ce kod mene biti drugacije nego kod Z-a.

Dexxy 27-12-2015 10:31 AM

Uskoro i za mac ....

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

kVu 27-12-2015 11:06 AM

ma nema veze, htedoh samo da proverim da li je do mene i moje masine. hvala u svakom slucaju :)

Mika Technika 27-12-2015 11:37 AM

Nemam problem sa pusher-om x64

branoy 01-01-2016 08:30 PM

evo prvi 2016, gde su oni sto su skakali u rudu bezveze? unapred ono cekamo taj dan bice svega :D .. jos ste zeleni :D inace btw SRECNA NOVA SVIMA I PUNO ZDRAVLJA ostalo sve ima na planeti!!

idvi 02-01-2016 11:42 AM

:)

Haxli 04-01-2016 01:29 PM

Znam da je hladno i da vetar duva, mozda ne samo ni vetar... ali obidjite pijace,
trebalo bi da se pojavio "fix" za SoundToys... bilo je nekih bagove koji su ispeglani...
tako da... 8-)

NIelectroy 04-01-2016 02:26 PM

Ne pricajte kojesta da nema novosti kad evo danas vidim Exponential Audio PhoenixVerb Stereo Reverb, jos da izadje i R2...

branoy 04-01-2016 05:47 PM

sve je to druze ilok2. tog bi i trebalo biti jos ako im se da ...

NIelectroy 04-01-2016 06:02 PM

Polako Branoy, rade ljudi, ne stizu se nase zelje da ispune :)

Rhino 08-01-2016 10:13 PM

Slejt VCC i dalje njet jel?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Haxli 08-01-2016 11:13 PM

Koliko je meni poznato idalje njet!

Moritz 08-01-2016 11:25 PM

Slejt VCC odradjen medju prvima ;)

Haxli 08-01-2016 11:46 PM

^ za osx mozda... to ne znam...

Za win je odradjen VBC (Virtual Buss Compressors) ne i VCC (Virtual Console Collection)
ako se ja neshto nisam istripovao s ovim skracenicama... :confused:

Moritz 09-01-2016 12:02 AM

CS-EQ
CS-Lift
FG-116
FG-401
FG-Bomber
FG-N
FG-S
Revival
Trimmer
VCC Channel
VCC MixBuss

ovo je sve u VMR Complete bundle

Haxli 09-01-2016 12:22 AM

Onda, moja greshka... :banghead: sorry
Mislio sam da je VCC poseban plugin :( tj nesavisan od VMR-a

OFF 09-01-2016 10:34 AM

Ok....sta vam se bas dopada od plugova?
Meni onaj relab 480 veoma cudan.... zvuci do j, i prirodno i gusto ali ne umem sa njim u matrici nikako...

All times are GMT +1. The time now is 05:44 PM.