![]() |
Re: Ode Ilok
Quote:
|
poceo sam i kineski da prevodim!!!!
|
Quote:
Cisto radi objasnjenja... Verovatno svi ljudi na ovom forumu znaju da koriste pretrazivac, mada ocigledno da neki to smatraju smo sopstvenom privilegijom. Verovatno se osecaju vaznim i natprosecno inteligentnim kada se nekome ko zatrazi pomoc ili savet obrate na nadmen nacin kao uvazeni kolega lesha i jos nekolicina kolega sa foruma. Dakle, moj prethodni post sam napisao, ne zato sto predhodno nisam pretrazio dobro poznate ruske forume i to "cudo od pretrazivaca" google, vec zato sto sam i nakon toga stekao utisak (zbog nejasnih insinuacija) da nesto propustam. Cak i da sam potpuni pocetnik i da ne znam sta treba da trazim i da sam postavio jedno od onih glupih pitanja od kojih nam se svima dize kosa na glavi stvarno ne vidim svrhu ovakvog reagovanja sem da pokazete kako ste vi pametni a neko drugi je glup. Po meni, ovo bi trebalo da bude mesto gde cemo uciti jedni od drugih, razmenjivati informacije i pomagati mladjim kolegama a ne gde cemo na prvu loptu donositi pausalne zakljucke i izvrgavati ruglu ljude koje ne poznajemo. |
Ako nisi dobro video, piraterija je zabranjena na forumu. Možemo da pričamo o razbijenoj zaštiti, ali deljenje linkova je zabranjeno.
Da li je sada jasno? |
Quote:
Ajde sada mi objasni gde u ovom postu ja trazim da mi neko posalje link? Quote:
Da li je sada jasno? :banghead: |
Quote:
Utoliko je veće moje iznenađenje da, ako vas već zanima piratski softver, nemate pojma o tome. Da li je sada jasno? |
Quote:
Quote:
Znaci, ukoliko Quote:
Gospodine lesho ovo su vasi postovi u ovoj temi pre nego sto sam vam ja odgovorio: post br.1 Quote:
Quote:
Quote:
Svaki od vasih postova se svodi na to da nekog "ucite pameti". Zar nemate pametnija posla od toga? |
Brate, iskuliraj, popij piće, kresni nešto, prošetaj...
Kada sam pisao "vama" nisam se obraćao direktno tebi. :kissing: |
Quote:
|
ne bih da zvucim nezahvalno ali soundtoysa nema a? :)
|
ima ima :)
|
Mozda da se sklopi lista cega sve ima?
Bez linkova naravno kad Tito ne dozvoljava :) |
Quote:
|
Izgleda da su neshto ostavili i za Bozic ;)
Sad mi "krivo" shto nisam bio upravu... :ups: 8-) @Rhino Mislim da je neko vec napisao u temi... pa verovatno moze... stim shto koliko vidim neshto se i danas pojavilo :) |
ahahahaha evo upravo se pojavili, prizvao sam ih :)))
|
kVu nezahvalnice!!!! hhahahahahahaha
|
ima i sound toysa v5...sve ce biti crackovano u narednom periodu
|
pa to bi bilo to cini mi se sto se tice plugova a da valja. jedino mi zao sto kush-evi ne rade u studio one a lepe su igracke
|
Quote:
|
Quote:
|
Radi sve.Proveri da li ppokrećeš vst2 ili vst3 verziju-jedna ne šljaka.
A što se tiče ostalih plug-ova, vredi čekati Flux i Sonnox(64bit). |
uu da u pravu si, a sto se tice kusha nema kod njih vst3 verzija. nema ni veze, mozda mi je registry nesto zahebo :)
|
Evo sad proverih.Taj pusher se meni u cubase pojavljuje kao vst3(iako nije) i kao x64.Prva varijanta mi sruši daw a druga radi normalno.
|
@kVu: ja nisam kuci, cim budem bio, javljam sta i kako(vezano za s3), mada sumnjam da ce kod mene biti drugacije nego kod Z-a.
|
Uskoro i za mac ....
Sent from my SM-G903F using Tapatalk |
ma nema veze, htedoh samo da proverim da li je do mene i moje masine. hvala u svakom slucaju :)
|
Nemam problem sa pusher-om x64
|
evo prvi 2016, gde su oni sto su skakali u rudu bezveze? unapred ono cekamo taj dan bice svega :D .. jos ste zeleni :D inace btw SRECNA NOVA SVIMA I PUNO ZDRAVLJA ostalo sve ima na planeti!!
|
:)
|
Znam da je hladno i da vetar duva, mozda ne samo ni vetar... ali obidjite pijace,
trebalo bi da se pojavio "fix" za SoundToys... bilo je nekih bagove koji su ispeglani... tako da... 8-) |
Ne pricajte kojesta da nema novosti kad evo danas vidim Exponential Audio PhoenixVerb Stereo Reverb, jos da izadje i R2...
|
sve je to druze ilok2. tog bi i trebalo biti jos ako im se da ...
|
Polako Branoy, rade ljudi, ne stizu se nase zelje da ispune :)
|
Slejt VCC i dalje njet jel?
Sent from my SM-G900F using Tapatalk |
Koliko je meni poznato idalje njet!
|
Slejt VCC odradjen medju prvima ;)
|
^ za osx mozda... to ne znam...
Za win je odradjen VBC (Virtual Buss Compressors) ne i VCC (Virtual Console Collection) ako se ja neshto nisam istripovao s ovim skracenicama... :confused: |
CS-EQ
CS-Lift FG-116 FG-401 FG-Bomber FG-N FG-S Revival Trimmer VCC Channel VCC MixBuss ovo je sve u VMR Complete bundle |
Onda, moja greshka... :banghead: sorry
Mislio sam da je VCC poseban plugin :( tj nesavisan od VMR-a |
Ok....sta vam se bas dopada od plugova?
Meni onaj relab 480 veoma cudan.... zvuci do j, i prirodno i gusto ali ne umem sa njim u matrici nikako... |
All times are GMT +1. The time now is 05:44 PM. |