![]() |
Re: DAW na 3 monitora
1 Attachment(s)
USB to VGA .. radi PERFEKTNO .. boje,rezolucija visoka 1920x1200.. nista ne kasni .. cini mi se da je bolja slika nego sa graficke :shock: .. To je to
|
Quote:
|
Quote:
|
i kolko je to para?
|
https://www.kupujemprodajem.com/Ekst...2778-oglas.htm
50? ... jeste mozda malo skuplje ali radi fenomenalno |
Kada bolje razmislim,uopste nije skupo.. da kupis prosecnu graficku treba ti najmanje 50? + 30? za displey port hdmi/vga.. ili graficka koja ima sve konekcije potrebne za 3+ monitora ali cena je 100+ ?..
Tako da ovo resenje je jako dobro.. nista ne smeta sistemu,jos manje grafickoj.. |
Bice to OK sve dok ti ne treba hardverska akceleracija (3d fensi efekti, Aero itd.) i dovoljna ti je relativno mala rezolucija, kao i dok imas poseban USB bus samo za taj adapter.
Recimo USB3 graficke za 27" i 30" monitore rade jako lose (barem na Meku). |
Da, ali mi se ne bavimo grafikom ;).. za ovo sto nam treba ovo je pun pogodak
|
|
Vrhunski izgleda :thumbsup:
|
Treba mi preporuka za graficku za daw. Po mogucstvu sa pasivnim hladjenjem. Imam 2 full hd monitora i jedan neki 15inch sa 1024x768.... Znaci da imam razvucen desktop na sva 3 monitora. Ne mora neka skupa varijanta
_____________ ima li sta novo, s obzirom da je tema od pre 2 godine |
Ma uzmi bilo koj pasivni AMD/ATI, oni vec odavno guraju tri monitora bez problema.
Recimo neki Sapphire HD5450, ima tri izlaza (jedan je VGA za taj mali monitor), pasivno hladjenje, i kosta nova nesto tipa 30ak evra. Neces se naigrati igara na tome, ali za DAW je skroz ok. |
Quote:
sad cu da potrazim..... na tom kompu se ne pali nista sem Cubasea :) |
Quote:
:banghead: |
Jbg ja imam slican problem 3 porta a samo dva ekrana,moguce je i treci ekran medjutim taj treci ekran bi bio klon(ili kopija 1 ili drugog ekrana.Presekao sam i porucio gtx660 koshta 60 eura i gejmerska je kartica ali zato moze tri razlicita ekrana u isto vreme.
|
Quote:
cek bre, gde nadje za 60e? |
Kaze mi buraz u shveckoj kod njega od 50 evra pa na vishe ,a ne kupuju mi se novi ekrani a taj gtx 660 ima stare konektore za stare monitore jedino bih morao da nadjem jedan novi monitor kao treci.Ivan studio ton je skoro(pola godine)pazario koliko se secam usb grafiku koja nije bucna a prihvata 3 ili vishe.Jbg ja imam naviku da ponekad opeglam crysis ili farcry pa mi gtx treba i zbog toga.
|
Quote:
|
Quote:
rade mi dva na integrisanoj, a 1 na standardnoj grafici :) |
aj probaj ako imash treci monitor jako me zanima dal ce klonirati sliku sa prva dva ili dozvoliti nezavisno treci.Ovo ako radi odmah da kupim monitor..:rotfl:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
a imas i ove varijante...:) 60cm siroko, picture in picture.. sad su dzabe (ovde)..
http://www.box.co.uk/LG_Ultrawide_25...oPNBoCqxnw_wcB |
Stvarno dobra cena.
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk |
Kod nas je skoro 300e jos uvek
|
Pozdrav ljudi potrebna mi je pomoc ,stigla mi je graficka(ne ta koju sam ocekivao)pa me zanima dali je moguce pokrenuti 3 razlicite slike na njoj rec je o amd r9 280x windforce.
|
Trebalo bi da radi!
|
Quote:
Pozdrav, Play |
All times are GMT +1. The time now is 06:40 PM. |