Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   Pomoć! Spasite me molim vas! (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=42775)

Elf 16-11-2012 02:17 PM

Re: Pomoć! Spasite me molim vas!

Probaću jo? tu varijantu sa instaliranjem istog plug-a...tuga... :-/

BlasterMaster 16-11-2012 03:13 PM

Re: Pomo?! Spasite me molim vas!

Quote:

Originally Posted by Mika Technika (Post 337631)
Moj savet: kada vam pukne neki vst, a skontali ste koji je u pitanju, nemojte da brisete taj vst, vec instalirajte opet preko njega(istu verziju naravno), ja sam imao frku sa nekim vst-om, kome je izgleda prso dll, pa mi je zaglupeo i fl studio, i cubase, a cubase je cak toliko prso, da je sve plugine ispocetka ucitavao, znaci smorio sam se dok nije ucitao... i uradim ovo sto sam rekao i Bogu hvala sve se vratilo u normalu.

to sam prvo i probao jer mi je polazilo nekoliko puta za rukom, samo ponovna instalacija i sredi, ali ovog puta nece sa hipersonikom... ali uglavnom to resava...

Elf 16-11-2012 09:40 PM

Re: Pomoć! Spasite me molim vas!

Kao i uvek,ispadnem majmun i ne pogledam na najociglednije mesto. Mrtvi windows mi lepo kaze kad pukne kobaz - idi u programfiles-steinberg-cubase5-cubase5.log i pogledaj taj tekst fajl. I magarac na kraju odem,i vidim na kraju loga stoji kao pomenuta greska brainworx boom plugin. Obrisem govno i sve radi!!! :rotfl::mad::banghead::(:shock:

Hvala ljudi, da me niste sa ovim silnim idejama naterali da razmisljam, ne bi stigao dovde! Ljubav!

Mika Technika 16-11-2012 10:17 PM

Quote:

Originally Posted by Elf (Post 337675)
Kao i uvek,ispadnem majmun i ne pogledam na najociglednije mesto. Mrtvi windows mi lepo kaze kad pukne kobaz - idi u programfiles-steinberg-cubase5-cubase5.log i pogledaj taj tekst fajl. I magarac na kraju odem,i vidim na kraju loga stoji kao pomenuta greska brainworx boom plugin. Obrisem govno i sve radi!!! :rotfl::mad::banghead::(:shock:

Hvala ljudi, da me niste sa ovim silnim idejama naterali da razmisljam, ne bi stigao dovde! Ljubav!

To bre!!!! Radosna vest!!!

Sent from randomblame ROM: JellyTime(JellyBean 4.1.2) on Desire HD

Mika Technika 16-11-2012 10:19 PM

Quote:

Originally Posted by BlasterMaster (Post 337652)
to sam prvo i probao jer mi je polazilo nekoliko puta za rukom, samo ponovna instalacija i sredi, ali ovog puta nece sa hipersonikom... ali uglavnom to resava...

Jel hipersonic instalacija ili ona sto ide uz cubase?

BlasterMaster 16-11-2012 11:06 PM

Re: Pomo?! Spasite me molim vas!

instalacija, i to nekoliko proverenih verzija sa pijace za x64, mada probao i ovu sto imam u cubase paketu... nego te projekte sam radio na x32 win 7, i desilo se kad sam ih skoro otvorio na novom sistemu 64bit, pa kapiram da je zbog toga verovatno... obicno skinem neki plug za 64 ako ne otvara stari projekat i sve okej, ali da mi pojebe hipersonik da sad nista ne mogu u njemu da otvorim to se nisam nadao...

Mika Technika 17-11-2012 02:21 AM

Quote:

Originally Posted by BlasterMaster (Post 337678)
instalacija, i to nekoliko proverenih verzija sa pijace za x64, mada probao i ovu sto imam u cubase paketu... nego te projekte sam radio na x32 win 7, i desilo se kad sam ih skoro otvorio na novom sistemu 64bit, pa kapiram da je zbog toga verovatno... obicno skinem neki plug za 64 ako ne otvara stari projekat i sve okej, ali da mi pojebe hipersonik da sad nista ne mogu u njemu da otvorim to se nisam nadao...

Bas zaje*ano ! Znam da je standardno, al da pitam: u registry je sve cisto?
Mada kad bolje razmislim, nije to do registryja, to je do win-a, imao takvu frku sa massivom, svima radi a meni nije hteo, sta god uradio, na kraju win xp(tada) kod mene iz nekih razloga nije voleo massive.
Ako ti nije mrsko, probaj novi win7 iz septembra(ako se ne varam).

All times are GMT +1. The time now is 11:48 PM.