![]() |
Re: Universal Audio APOLO!
Quote:
|
|
Quote:
|
Quote:
ZIVI BILI PA VIDILI:D |
potvrdjeno mi je da nam dolaze u artist/audiopro vec pocetkom marta. cene ce biti 1990?/2470? za duo/quad.
izgleda da je isplativije uzeti quad verziju, sta vi mislite ? |
IMHO, bezrazlo?ni hype za ovu spravu.
Ono najbitnije (najskuplje) je analog frontend i ne kontam za?to nisu spravu učinili 2HE, i ubacili i/ili 610, 1176, LA2A ili bilo ?to od svog najjačeg oru?ja. (retoričko pitanje!!) TO bi bila sprava vrijedna spomena.. a ovako.. ha.. UAD2 sa interfaceom... cool :rolleyes: P.S. jedino ako nisu računali na "modeling" preampe kao Focusrite ili Voxengove majkmodelere.. :banghead: ma 5 cent Regi |
Quote:
Zašto je Sergej Bubka dizao koplje* za 5 cm godišnje i onda ga preskakao za pola metra... Zašto odma' ne izbace 18-core procesor i završe sa mučenjem... Ima dosta parica izmedju...:wink: (retorički odgovor :D) *lestvica |
Quote:
|
Hmm dizanje koplja... olimiJski disciplina ili vishe hobi?
Sergej bupka - dizach koplja!!! LOL-china... sorry za off |
Quote:
Pa to je super cena. Da sacekamo kako se ce konvertori i drajveri da se drze sa ostalim interfejsima i mozda upadne na moj spisak zelja :) |
Quote:
btw,od UA bi recimo volio vidjeti sprave u 500 formatu! |
<object style="height: 390px; width: 640px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/FQXTaMjdeBY?version=3&feature=player_detailpage">< param name="allowFullScreen" value="true"><param name="allowScriptAccess" value="always"><embed src="http://www.youtube.com/v/FQXTaMjdeBY?version=3&feature=player_detailpage" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="360"></object>
|
Fab kenja pun gas !!!
|
Bas tako :)
|
Pola godine je proslo od kada nacesmo ovu pricu....na zalost,mogu samo potvrditi da su SHARC DSP cipovi koji se nalaze na UAD2-ci sasvim sigurno 32-bitni i nema teorije da ikada gurnu 64-bitni plug in.Sta da rade oni koji su kupili Apollo i misle da konacno rade u 64-bitnom sistemu????....pa morace jos "malo" da sacekaju da UA napravi svoj "revolucionarni" rack bridge....koji ce biti samo sarenija verzija jbridgea.....i to je to,nema dalje i nema full 64 bita.....a mogu i odma da pokrecu UA plug inove sa jbridgeom....sto je totalna katastrofa,ali tako je to....
|
A evo ga i dugo ocekivani 6.3 softver za UAD-a http://www.uaudio.com/ Sta je novo? Pa nije sigurno 64-bitni driver, vec novi plug in koji svi treba odmah da kupe:banghead:.
|
Priblizava se lagano kraj 2012,a 64bit. plug inova jos nema,ziveli:beer:.....nego...
evo novih zanimljivosti vezno za UAD karte.Izbacen je UAD2 OCTO http://www.uaudio.com/uad-plug-ins/uad-2-pcie.html Veca moc procesiranja,bla,bla...ali,sasvim jasno se vidi da sada umesto dosadasnjeg ADSP 21369 cipa radjenog,gde drugde nego na filipinima:),koriste singapurski ADSP 21489 chip....spreman za 64bit????....dali ce sada lagano menjati UAD2 solo,duo i quad.... karticama sa ovakvim chipovima?..(spremajte evre)...ili se radi o istom sranju a drugom pakovanju?....znacemo,kako smo vec sa UA navikli ....usporo....:).Nego,ja vrnuh svoj UAD2 u masinu i radim na 32bit sve u sesnaest,boli me patka:),sad necu da predjem na 64 ni kada ja budem hteo:rotfl:. |
|
Sta sve nece izbaciti:)....ali 64bit plug in,nedaj boze:).
|
Quote:
Inace prvi UAD je koristio neki MPACT 3D chip namenjen grafici i DVD dekodiranju, koji je radio na 125MHz :rotfl: Posle su stavili brzi i specializovaniji chip koji je dosta bolji - Sharc 21369, na 400MHz i sa integrisanim jedinicama optimizovanim za rad sa audio signalom. Sada logicno prelaze na unapredjeni Sharc 21489 sa vise interne memorije, vise internih namenskih jedinica i sta ti ja znam cega vec... Quote:
|
Priznaj da nisi citao temu:)....samo zadnjih par postova.Nije problem u driveru,on postoji i sljaka.Problem je sto ne prave 64bitne plug inove...a ne prave ih jer DSP ne moze da ih gurne, jer je 32bitan:wink:
|
Quote:
Imamo neki share-ovan nalog i stare 32bit verzije drajvera (gazda trazi da doplatimo za nove, jer je u medjuvremenu nakrcao jos stotinak plaginova :banghead:) nisam ni ispratio da oni sada imaju 64bit drajver :ups: :kesa: A za 32bit efekte... pa nije problem sto su 32bitni, ne jedu oni puno RAMa... Doduse, preci ce oni na 64 bita (mislim da ovaj novi Sharc ima 64bit arhitekturu), ali sta cemo dobiti, jedino sto zvuci "in" da bude 64bit surround cyber 3d Win8 compatible 200dB snr ratio :rotfl: |
Quote:
|
gospodin Bridge indeed.
|
Quote:
Ajmo ponovo! Nije problem sto ne koriste 64bit plaginove, jer rade samo efekte, koji ne jedu puno rama. Koristim Cubase 32bita, sve velike potrosace vozim preko jBridgea 1.5 i od kako koristim ovu kombinaciju, nemam problema sa pucanjem bridgea, niti Cubasea. jBridge 1.5 legalan radi veoma stabilno, za razliku od onog koji se vrteo po netu, koji puca k'o lud. Ostaje pitanje zasto C5 32bita... Zbog toga sto ne znam kako da kupim C6 legalan. Iz Steinberga ne salju za Srbiju, a nemam koga da maltretiram u inostranstvu. |
Quote:
|
Ma naravno, ta njihova hejterska politika prema 64bita je totalno neobjasnjiva... Buducnost je 64bita i pre ili kasnije ce morati da se prebace na 64bita ili ce ih prosto izgurati sa trzista. Vec je sada ljudima muka sa svim tim bridgeovima i soft egzibicijama, a - u pravu si, samo jos UAD kaska sa svoja 32bita. Sve moguce je manje-vise vec na 64bita.
|
Kad UAD izbaci ima da bude odmah 128 bita :rotfl::banghead:
|
|
Izgleda da nema mic pre-ova vise? Cisti 16x16 AD/DA? Uz dodati MADI? Odlicno!
Sa druge strane, kome ne trebaju UAD pluginovi, Antelope Orion 32 nudi to isto, puta 2. Verovatno za manje pare. |
All times are GMT +1. The time now is 12:16 AM. |