![]() |
Re: Joksimovic opet na Eurosongu
Da Bear jel ti bese ucestvovao na Eurosongu sa Baby dol?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Vasa[/QUOTE] |
Quote:
|
Quote:
To je inace bio zadnji put da smo ucestvovali kao Jugoslavija (!)..tad su bas pocela sranja pa su rekli svima da nas bojkotuju (iako smo na generalnoj probi bili u Top 5 po glasovima). Posle bojkota smo zavrsili sa jednim glasom (i sto se neko zajebao..:rotfl:) poslednji !! Ali bilo je super zezanje, ako se izuzme sve oko muzike, nastupa. proba... Tonske probe - katastrofe, Bebi nije mogla da se pokupi, orkestar svirao pesmu napravljenu u MIDI-ju - totalno drugacije ispalo, itd...ali ko ga jebe!) 10 dana u Rimu, Hotel Sheraton, mega klopa, nismo izlazili iz restorana (ja i Sloba)..SVE placeno i jos oko ?1,500 dzeparac !!! Gde to ima?? Negativna strana - Televizija je otkupila sva prava na pesmu za 100DEM !!! Stiglo je nesto posle od SOKOJ-a, ali sitno... :( |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ja pesme nisam ni slao,,,Bebi je poslala (bez da me pita) i oni uzeli..posle pobedili u Sarajevu..ja sam tek tad saznao, kad su mi rekli "idemo u Rim!" Do jaja - sve placeno ! A dnevnice od ?1,500 su mi bile dobro dosle u to vreme!! Zbog cega da se bunim ????? A za sam nastup sam i ja napisao (AKO PAZLJIVO PROCITAS) da je sve sto nema veze sa muzikom bilo super! Nastup - ne da je bio los - nego je bio katastrofa - ali tu je SVE bilo na neuvezbanom pevacu, tj. pevacici ! Niko nije nista vezbao oko nastupa, prvi na redu, minimalna tonska proba, neozbiljnost, itd...mislili su da ce da se provuku (nekako)..ali nisu! A to za "mlade i nove" pevace, pubicitet i te fore...koliko je publiciteta dobila ona pevacica sto je pevala pesmu od Kovac sestre zadnji put..Da li je UOPSTE nesto izdala od tad i profitirala na bilo kom planu?... |
Quote:
...i tako,sada bih morao malo nesto i da radim pa se lagano odjavljujem.Toliko od mene,neka malo i drugi kritikuju ako misle da treba,ako ne....sta je tu je,tako vam je kako vam je. |
Quote:
Dočim ima? volje da radi? znači da vi?e nisu va?ni ni Joksa ni Tijanić ni Evrovizija, ni Kovačkinje barjačkinje ni Bejbi Vrač. Jel' da? Pozdrav, Vasa |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nisam zami?ljao D?onija na Evroviziji, to bi bilo svetogrđe, ali moram priznati da sam se lepo zabavljao nekoliko minuta zami?ljajući Caneta i Partibrejkerse na toj sceni! To bi bilo ono pravo, ala bi ih Cane sve redom postreljao jednim pogledom!
|
E, a super mi to DaBear-ovo, parafraziram: "Overili smo 'iljadu i po funti, besplatno ?dranje, ludilo, Rim, do jaja". Ma mo?' se ti stari pravit' Englez do prekosutra, al' eto, bio si i ostao na?! :rotfl:
Nego, kad smo već kod alternativa... Ja bih na Evroviziju kao na?eg ultimativnog zastupnika, i to ono, do kraja karijere, mar?alski, poslao Ramba Amadeusa! Siguran sam da bi dotični umeo da se kreativno izrazi, a da pritom i zadovolji ovda?nje narodne mase uprkos sasvim izvesnom lo?em plasmanu. Dobro, verovatno ne bi puko ko Bebi pred taj bojkot. |
E Ramba se nisam setio:banghead:....do jaja,moj glas za.Prosledicemo na kraju Tijanicu rezultate naseg rumskog glasanja,a moze i Vasa to da mu doturi....
|
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Quote:
|
Quote:
A Rambo..?? Njega ni ja ne kapiram, a na Evroviziji bi se zgranuli..:shock::shock: |
Quote:
|
Quote:
Ok... |
Quote:
Kupi? mali bazen, posadi? ga u dvori?te, ili ode? na more pa pliva?. Inače, to plivanje u profesiji... :ups: |
Quote:
Ne?to ne verujem da ga ne kapira?. Toliko je dobar da je tu stvarno sve kristalno jasno. |
Quote:
Quote:
Quote:
<object style="height: 390px; width: 640px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/VXpZ596kd6w?version=3&feature=player_detailpage">< param name="allowFullScreen" value="true"><param name="allowScriptAccess" value="always"><embed src="http://www.youtube.com/v/VXpZ596kd6w?version=3&feature=player_detailpage" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="360"></object> :rotfl::rotfl::rotfl: I nemojte tako,i ako nema brkove,Rambo je pravi Crnogorac,he he ! <object style="height: 390px; width: 640px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/OQU4N72OsTs?version=3&feature=player_detailpage">< param name="allowFullScreen" value="true"><param name="allowScriptAccess" value="always"><embed src="http://www.youtube.com/v/OQU4N72OsTs?version=3&feature=player_detailpage" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="360"></object> :rotfl::rotfl::rotfl: |
Quote:
|
Ajd nek se neki ucesnici malo uzdrze od sitnog ***ebavanja, da ne bi brisali temu...
Poz |
Premotajte na 4:00... Rambo o evrowiziji... :D
<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/rKl-zeviaPM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
Pa ovo je gore od Evrovizije... !!!:shock::shock::shock:
Ijaoo..nisam ni mogao da gledam sve (iako sam potajno zeleo...ali nisam mogao!) |
Rambo care, kupi nam cigare!
|
Rambo predstavlja Crnu Goru na Eurosongu... (vesti-online)
|
Mislio sam da je neka slichna vest bila na njuz.net-u pre nekog vremena
al sam se izgleda istripovao... A shto se same vesti tiche hmmm na sprdnju treba odgovriti sprdnjom... ;) |
|
Hocemo gusle ili 12 usisivaca,a ni harfa nije zgorega.Ovo je izazov Rambo treba da sklopi tekst da zajebava celu evropu i sire.Vec vidim tresh lakih nota u fazonu ''Chobane please come back''.Mogao bi lagano da pobedi,ako se ne istripuje,nego bude onaj pravi Amadeus Ramboooooo!!!!!
P.S.Najebo je ako pobedi morace sve albume na engleski da prevodi,da osvaja strano trziste,ajoooojj,crni rambo kukala ti majka,kupuj recnik. |
All times are GMT +1. The time now is 12:57 PM. |