![]() |
Re: Amy Winehouse se obrukala u BG!
ejmi kraljica <3
tek joj sad verujem, nisam je posebno slusao, ali posle ovoga cu mozda poceti nema rokenrola bez autodestrukcije...ko je kriv publici sto ne pije :P |
U svakom slučaju, svima je jo? davno uputila upozorenje:
I cheated myself Like I knew I would, I told you I was trouble, You know that I'm no good. |
1 Attachment(s)
:shock: :wink:
|
auu bate al su joj crni nokti
|
Ja stvarno ne mogu da vjerujem oko koga se ovdje ovoliko raspravlja.
NE MOGU DA VJERUJEM :confused::banghead: |
Quote:
Hvala! Za ostale koji veruju da je ovo marketing. Ja radim kao tour manager / FOH za nekoliko bendova koji su na major record label. I verujte mi, ako se izvodjac napije i odluci da moze da ide na binu, ti ne mozes da uradis nista povodom toga! Sta god oni odluce da urade to ce da se desi! Pogotovo izvodjaci ove velicine. Ona je zbog ovog incidenta morala da otkaze jos 2 koncerta (znaci ne doda, nego otkaze) Kakav je to marketing kada gubis pare?? Ja sam radio sa bendom koji je otvorao za Kings of Leon. Svirali smo u St. Louis-u, 20 000 prodatih karata. Bili golubovi na vrhu bine koji su kenjali po izvodjacima. Moja grupa je presla preko toga, ali su se KOL pokupili i otisli posle 2 pesme!!!! Nema povracaja karata, a vest je zavrsila na glavnoj strani CNN, BBC itd. Svi su opet pricali kako je to bio marketing... |
Quote:
P.S.Awacs-Čudna klima na kalemegdanu,tamo niko trezan,sem publike naravno. |
ovde jutros u noinama..."ikao se pojavila u Beogradu, i provela 70 minuta na bini i time ispunila obaveze iz ugovora...Amy je resila da ne uzme pare za nastup."
Sto je najbolja stvar koju je mogla da uradi. E sad, da li ce nas promoter da vrati pare ljudima (ili bar pola para) - pitanje je sad?? |
Daj mi DaBear molim te link ka toj vesti, novinar sam i hteo bi da to vi?e ljudi ovde zna. A s obzirom kakvi su zvanični mediji, sumnjam da bi se to uop?te desilo bez neke ovakve, "na crno" intevencije...
|
Quote:
|
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Hvala Vaso :)
|
|
Quote:
http://pescanik.net/content/view/7089/129/ U svakom slučaju, svaka čast za tekst, naročito onaj deo "Well, I'm the Crawlin' King Snake/ And I rule my den"... |
|
She needs to apologise Serbian people and Angelina Jolie too!:rotfl:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:14 PM. |