![]() |
Re: Traka - snare..!
Banuj me...taman da ode još jedan stari član ovog foruma
ajde.... jer kad postoje ovakvi pod forumi i moderatori istih - baš mi više ne znači ništa oćeš li me ti banovati ili ću sam prestati da dolazim...ali baš... |
ok.
|
Evo, malo pobrisao,i sebe i ostale offtopic...
Sorry, hteo sam ovo da izbegnem maximalno... Jbg... Hvala cika Arthure na podrsci, mixam nesto i jednostavno ne stizem, s' posla na posao...:( Zao mi je za Baltazara i ban, ne mesam se u odluku,postujem, ali eto, apelujem na "smanjenje kazne"... ...o'ladile se glave i bice ok... Ajte da se drzimo teme ipak. Poz' |
Sretna vam ljudi nova godina i ljubi vas Quake,ja upravo usnimih jos jedan lep Sonorcic...
|
ma nek odmori čovek, praznici su, vi'š da se unervozio.. a ti boki radi svoje, bre bitno je da ima posla ;)
quakeeee... eh! |
Quote:
|
Boki je ipak brisao ono što on kao pokretač teme smatra da je u istoj suvišno... tako da majke ti, ajd stvarno da se ne bavimo više politikom nego muzikom, i niko neće pisati uludo i niko neće morati nikog da banuje.
|
Quote:
?to se tiče pluginova koji simuliraju traku... ?ta fali recimo UAD Studeru? Nije dovoljno "masan" ili ?ta već? Priznajem da odavno ne radim sa analognom trakom, ali koliko se sećam u ono zlatno doba analogije jako skupi magnetofoni su bili jako skupi zato ?to su menjali zvuk minimalno, a ne abnormalno. Da ne bih previ?e razvlačio, cenim da će Dunavom proteći jo? podosta vode ispod na?ih kuća dok UAD ili Waves ne naprave "Fully Disallignable reVox B77 MK1" plugin. Evo, po?to sam ispo?tovao temu ne pada mi te?ko ?to sam s?m sebi oduzeo VIP "čin" i preselio se u PM. Sad ću do daljnjeg i da banujem sebe samog, po?to mi se lobotomija koja se sprovodi u vidu zaključavanja tema i banovanja ljudi koji drugačije misle malko smučila. Pozdrav, Vasa |
Quote:
|
Quote:
Treba se izdignuti iznad toga i ne podleci "nasem mentalitetu".. Mnogo vredi kad se ima skim razmeniti par misljenja i recenica i uz to malo posaliti... Ja bi prvi do sad trebao da se banujem dozivotno (sobzirom na razne prozivke i kritike od kojekakvih mrmota) ali, bas me briga. Znam skim imam posla i ne uzbudjujem se zbog toga...a pogotu kad znam gde sam u odnosu na druge.. nije vredno...fora je ostati dosledan a ne pokleknuti...:wink: |
Insane, ostavio sam dovoljno dugo da ljudi procitaju (do 5 ujutru), iako je bio skroz offtopic, a trebalo je malo srediti, obrisao sam i svoje i druge... Sorry, nista nije bilo upereno protiv tebe, pokusao sam malo da ocistim...
Vaso , Revox je sasvim u redu. Traka je ganc nova i jedan je od najboljih izbora za ovaj tip uredjaja...uostalom, zaboravi... UAD je cool, ali je cool imati u dzepu 350$ za plug i dovoljno karti da ga potera na dovoljno kanala... U pravu si, kada je lobotomija u pitanju, i zao mi je sto neki ljudi imaju panican napad manije kada se ovako nesto pomene a razlicito je od drugih misljenja... Po DaBearu sam glupost, provokacija i mrmot. Hvala cika Zoki. Od sad cu samo semplove da koristim. btw, postujem tvoj rad. |
Eto ga vasa opet u melodrami. Došo dečko na temu koja ga ne zanima, malko se proseravao, pa pokušo da proda spravu, pa ga boki opomenuo, na šta je ovaj odma digo drvlje i kamenje. EJ i to u tuđoj temi bez ikakve veze. Opet nastane haos, uključe se ovi koji jedva čekaju neko proseravanje, i ja lepo iskuliram i pošaljem upozorenje da se ljudi dozovu pameti. I kako se to nastavilo možeš i sam da vidiš. A ti ako stalno tražiš izgovor da sa foruma odeš i smeta ti kurta i murta po bilo kojoj drugoj osnovi, majku mu, ja te više ne mogu moliti i objašnjavati. Praktično na SVAKOM prethodnom banovanju imao si neku ulogu zaštitnika jadnih i mučenih pa onda banovanih "neistomišljenjika".. mislim daaaj, stvarno se od tebe očekuje više..
Eto ako ti toliko ne prija "diktatura" "jednoumlje" i "teror" nad proleterijatom genijalne misli i još veće druželjubivosti i progresivnosti, onda jebiga, teško te mogu ubediti da ostaneš. A sam znaš da mi je krivo što tako rezonuješ. jbg. |
|
All times are GMT +1. The time now is 12:33 PM. |