![]() |
Re: neverovatan podatak !!
Quote:
BTW, u poučnom tekstu pominju KC And The Sunshine Band - That's The Way I Like It, a u pesmi Eternal se čuje i kako su to mudro upotrebili (KLF, a-ha, a-ha, a-ha). U svakom slučaju, kako vreme prolazi KLF sve više zvuči retro, a ovo zvuči sve modernije: http://www.youtube.com/watch?v=vrfc8c6VkTA |
Quote:
|
Quote:
|
To su činjenice.
|
Quote:
|
Quote:
I jos da dodam da je pesma izuzetno smaracka !!! Razumem da svako ima neku svoju muziku iz mladosti koja ga vraca u neki period koji mu je bio drag po necemu, ali tu se sve zavrsava. |
Ovom prilikom se izvinjavam gospodinu Bouviju, đe čuo i đe ne čuo, ?to ga uop?te spu?tam na nivo poređenja sa KLF-om. Između njih su svetlosne godine.
?ta ukus, smaračka pesma, ljudi jeste li vi to uop?te preslu?ali!? |
Quote:
drugo - iako su mi pre KLF radili, sad kad sam cuo opet...nije mi bilo isto kao i pre...menja mi se ukus, itd...sve se menja.. a od Bovija, ima max 2-3 pesme da mogu da slusam... |
Quote:
1. Ceo album Hunky Dory 2. Ceo album Ziggy Stardust 3. Time 4. Lady Grinning Soul 5. Sorrow 6. Sweet Thing / Candidate / Sweet Thing Reprise 7. Win 8. Can You Hear Me 9. Right 10. Word On A Wing 11. Wild Is The Wind 12. Heroes 13. Sound And Vision 14. Fashion 15. Ashes To Ashes 16. China Girl 17. Absolute Beginners |
Quote:
Mora da si izgubio nevinost uz Bovija, pa ti je toliko drag !:D |
Quote:
On je jednostavno primer kako se umetnička muzika mo?e uraditi tako da bude prihvatljiva ?iroj publici. Istovremeno totalno originalno i alternativno i ultra-komercijalno. Spajanje suprotnosti u svakom pogledu je najte?e. Meni nije cilj da imitiram Bouvija - ni on nikad nije ponovio isti koncept na dva albuma, uvek je rizikovao da bi napravio promenu - ali njegov pristup je sigurno ne?to ?to treba po?tovati i od čega se mo?e mnogo naučiti. |
Ja iako slu?am rock stvarno ne vidim kako je to Sweet Thing prihvatljiv ?irokoj masi i kako se to ovakva muzika vra?a, a pogotovu na aran?manskom planu.
Ne ka?em da je to ?to on radi ne?to lo?e, samo ne mogu da zamislim dana?nju ?iroku masu kako slu?a Sweet Thing i zaista u?iva u tome. |
All times are GMT +1. The time now is 09:26 AM. |