![]() |
Re: Tra?i se puno kvalitetne glazbe raznih ?anrova!
U pravu si DaBear! Ja sam stavio taj +1 samo iz razloga što se Anita ne javlja s nekom obavijesti tipa da je krenula preslušavati, da je istekao rok za prijavu ili tako nešto. Al definitivno si u pravu :wink:
Mario Krišto |
Quote:
pa da, nesto bar, ako nista barem "grozni ste":rotfl: |
Hej!
Da Bear, hvala ti na postu s kojim si rekao SVE!! Baš svaka, svaka rečenica ti je na mjestu!! No, da vas utješim, u ovom konkretno projektu je sve još u začetku i tek radimo na promo materijalu, serija će biti 13 (!!x1h) komada i jako puno posla, tako da je ovo manje/više stalna potražnja i nije neki strašan deadline. Zato sam si uzela mali odmor od preslušavanja jer sam, iskreno, toliko toga preslušala (izvan foruma) da je došlo do ozbiljnog zasićenja. Sve mi je bilo loše i nezanimljivo. (mozda stvarno i je bilo ne znam.. :D) Budite strpljivi i nemojte očekivati ništa. Neka to budu ugodna iznenađenja, sve te male prilike, svaki taj mali list na koji muha sleti. :D Moje je da ono što je dobro proslijedim, a konačna odluka je odluka režisera, bez obzira na snagu mog utjecaja na njega. ______________ Do kraja mjeseca ću vas sigurno preslušati sve. |
I još nešto.
Nije loša stvar uploadati svoje stvari na http://www.youlicense.com/newartist.aspx Ja sam već u 2 tjedna nakon uploada dobila dvije ponude. Najčešće i nije neka lova, ali s obzirom da zadržavate sva prava, nije loše za boostat CV plus đeparac. http://www.pumpaudio.com/ Ovo je jos jedan takav site, ali ovdje morate prvo zadovoljiti njihove kriterije sa 2 primjera, pa onda šaljete glazbu koju na kraju uvrste ili ne u svoj katalog. A tu je lova već ozbiljnija (1000$-10000$ po licenciranoj pjesmi). :wink: |
Quote:
|
Zasto ne bi? Biraju tvoju glazbu i ?alju ti ček.
Problem mo?e biti sa you-licence i pay-palom, ali pump audio ide na ček. :wink: |
Quote:
|
gledam ove "pump" people...ima ih gomila sto rade tamo...?
Treba to sve platiti...pitam se kako? Kad ono - oni uzimaju 65% od licensing fee !!!! Malo su skrti!! Sve preko 50% je malo nevaljalo.... @ Heatman - vidis traze hip hop instrumentale sve vreme !!! Salji.... |
Pa znaju oni odakle ko dolazi ali nekad malo gledaju kroz prste ako se može otvoriti PayPal account iz Srbija (napišite samo da ste iz Slovenije i sve funkcioniše bez problema) valjda možete i ovamo proći, ako kasnije dodjete do brda i dolina, kažite da ste se preselili.
|
Quote:
edit: hahahahha koji carevi: Quote:
edit3: nece nishta da uploaduje.. :/ |
Nemam ambicija po ovim pitanjima ali proverio sam, UPLOAD ide bez problema. Malo ubrzajte kumunikaciju sa internetom (povećajte protok na dvojku), ko ima adsl kod pošte može da aktivira "ubrzanje" u trajanju od 3 sata (kosta 50 din) jer ako ste "spori" otkačiće Vas njihov server. Budite i malo strpljivi, za upload izmedju 15 i 20MB trebaće vam 10-15 minuta.
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
pola ovih zahteva ne bi prosli ni cobain i howeltt |
Re: Traži se puno kvalitetne glazbe raznih žanrova!
Quote:
|
Quote:
Quote:
Mogle bi biti odgovarajuće stvari i sa myspace, no upitnija je produkcija. Ali sviđa mi se sve ovo, tako da ću zamoliti re?isera da sam poslu?a sve tvoje stvari (kad to dođe na red, za cca mjesec dana).... |
Quote:
Jako mi se sviđa što radite. Čak je i moj sin plesao dok sam vas slušala. :D |
Quote:
|
Quote:
Bilo bi stvarno prelijepo da je bolji midi mockup, sto se tiče simfonijske. (ne za ovaj projekt, nego općenito, vrijedilo bi to srediti). |
Fala na slu?anju, budem prenio kolegi sugestije.
|
Evo i linka na facebooku u vezi serija.... cast&crew i sve to...
http://www.facebook.com/home.php?ref...1064477?ref=mf Ako netko ima izvrsnu glazbu, neka ?alje linkove i dalje. :) |
Zdravo,
instrumentali: elementaro, ?il vern, ki?obran .. mo?e i... kino http://soundcloud.com/dzabar-jaby |
Sviđa mi se "kino". Kasnije ću poslu?ati bolje, ovako na laptopu mi zvuči malo zbrčkano tu i tamo.
|
Predpostavljam da ti je sve zbr?kano.. produkcija mi je slaba ta?ka, ali "kinu" smetaju ove pijane trube, ?to se da popraviti boljim izborom modula i pa?ljivijom produkcijom.
|
Quote:
|
Bar si me naterala da je malo (z)utegnem i ubrzam za 10%.... :D, ali posle 5 sati sa slu?alicama, vi?e ne razlikujem udaraljke od trube... :shock:
http://www.myspace.com/dzabarjaby mada.. ?ini mi se da trube komplet treba pomeriti za nekoliko delova sekunde jer taj konvertovani signal kasni... |
Ja probah da posaljem private,medjutim ne moze...jel se dogadja nesto anita?
Pozdrav |
Quote:
Prva serija se editira. Glazba se grčevito tra?i i dalje. Smi?ljamo sad najpogodnije ugovore za sve dosada odabrane glazbenike i otvaramo publishing company za izdavanje soundtracka. Puuuno posla i legal stuff stvarčica... (kojih ba? i nisam fan, ali učim). |
A ?to se vas tiče, čekam sliku da lak?e odlučim koga trebamo.
|
Da ne budem malo dosadan... ali, moram.
"Kino" je doteran, trube su ispeglane, pomaknute za neku stotinku, bass je malo korigovan, cela stvar ubrzana za 9% (onako se mnogo mu?ila za takav ritam) i propu?ten deley kroz ceo levi kanal da bolje "zvoni"... Ako valja, valja.. ako ne, valja?e ne?to drugo, neki drugi put.. :) evo linka, ova bolja verzija je na my space: http://www.myspace.com/dzabarjaby |
hvala anita,ja reko da vidim sta se dogadja,ima li kakvih vesti ...
pozdrav. |
Ne brini, javit ću sve ?to je va?no.
Ovo mi je najmanje plaćen projekt trenutno (a radim na jos dva), pa sam sklona malo zanemariti ga. Ali bez brige. :D |
Pozdrav Anita!
alek019 me uputio na tvoj topic. Evo ovde mozesh da poslushash neke radove(ima ih 4 :-) ) pa ako ti se neshto dopada i odgovara ili ako treba neshto novo da se napravi,dogovoricjemo se. http://www.myspace.com/reworkers Pozdrav, Nemanja |
^^^
ahaaahhhahhhah, Melodramatic Popular Song :rotfl::rotfl::rotfl: ovo je odlicno - za seriju bilo kog karaktera! :da::) |
Pa zar nije melodmraeiltappl...shta god! :rotfl:
Btw,hvala na komentu,samo da se josh javi Anita. |
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Hvala ljudi,drago mi je da nailazimo na jako pozitivan odziv!Cela pricha je josh uvek u povoju,a planiramo i da ukljuchimo josh neke muzichare u celu prichu...Btw,da ne gushim topic,ovo moze i u "The Reworkers" thread ako moderatorima nije teshko. :)
|
Ba? me zanima. :) Poslu?at ću ovih dana.
|
Super! :)
|
Ne mogu da kazem za svoju muziku da je kvalitetna, samo
hocu da pokusam :wink: Anita, preslusaj Water na mom Reverbnation profilu ako budes imala vremena http://www.reverbnation.com/mattekudasai |
All times are GMT +1. The time now is 08:16 AM. |