![]() |
Re: ElektroIvo - EMT madjioničar
moram ga malo .... a za sve ostalo tu je masterkard!!!! :D :D :D
|
MALO OT ali nego Braca jesi li ti rijesio BRUM u studiju ????
|
Joj Rogina, pa ja ne koristim prastare sprave kao ti, moje sprave ne prave brum! A i ako naprave slucajno tu je Elektro Ivo :wink:
|
ma nije to do sprava nego je vlasnik prastar!!!!
pa ti zato studio brumi :shock: |
Je*es studio u kojem nesto ne brumi zuji i bruji!
Meni kad nesto brumi ja se ponosim, jer i ako bruji, to moje bruji!!! I ako se dobro koncentriram, u tom brujanju cujem duh proslih vlasnika. Svih onih koji su mu je*ali mater kad im nije radio! To je to! Hehe! Zezam se. Kod mene nista ne bruji. Nikad. Nema sanse! Dobro, mozda malo drugi send u Nuendu... |
hahahhahhahahaha:banghead::banghead::banghead::ban ghead::banghead::banghead::banghead::rotfl::rotfl: :rotfl::gaah::gaah::gaah::ole::ole::ne-ne::ne-ne::ne-ne::blabla::blabla::taz::taz::taz::taz::taz::taz:: vitez::vitez::vitez::vitez::vitez::vitez::vitez::s cared::scared::scared::scared::scared::scared::sca red:
|
ivo majstore ...hahahhahaaa
|
A i ti si od svega Ivice napravio crtic!
A mi o ozbiljnim temama, od prđenja, masne hrane do bruma u studiju krenuli... Ah taj internet... sve s vremenom ode k vragu... |
a što češ.... ja prdim, rogina reklamira prdež parfeme, ..... a tebe muči brum..... a kaj češ :-)
|
|
Quote:
Nego roginator jel otisla 6sedmica dam ti vintage behringer ultra eksciter za nju:wink: |
Quote:
|
Moram i ja pohvalit ELKTROIVU, rije?io mi je dvije sprave kad sam već bio na rubu ?ivaca da ih opandrčim čekićem kao i kolega gore..
A sad kad smo probili led sa prvim zahvatima sa entuzijazmom i nestrpljenjem idemo dalje.. ivo zna o čemu se radi :-) |
All times are GMT +1. The time now is 07:34 PM. |