![]() |
Re: Ableton Live 8 je zvanicno izasao!!!
Quote:
a warp nazalost radi skoro uvek tj. kad god se bpm projekta razlikuje od bpm-a klipa... ako i dalje sumnjas u sumiranje - importuj 16 lupova, iskljuci im warp i onda uporedi sumiranje sa nekom drugom aplikacijom...trebalo bi da se cancelluje... |
Dobro kaze Pure, ne fali nista sumiranju...
Mislim da je problem u samom "osecaju" mixera, pan laws, pa cak i subjektivnom osecaju sound enginea :) Ljudi, ja se navukao na Logic... :D |
bas su bili brzi :D
|
Quote:
|
Ne ,ne razumete ... Nisam u Mac sekti :D
Drljam bre Logic na hackintoshu :rotfl: |
ma ne to ...
|
Quote:
btw. ko nije na hackintosh-u :D |
Hehe, nisam ni znao....:ups:
A, znaci zato su svi probali i iznose utiske...:D |
Quote:
|
juce oko 8 9 uvece :D
btw dokopao sam se suite verzije :P nja nja nja nja nja nja naj nja nja |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mislim da je i pored elastique pro (complex pro), re-pitch i dalje najbolji izbor za DJ-ing !!! pozdrav |
jel testirao neko midi?
|
nisam , evo sacu !
|
ajde, testiraj i slave i master
|
Quote:
|
Quote:
nista, sad cu da skinem pa sam da isprobam :D mislio sam da necu morati, al eto :D |
Quote:
ne uvek naravno, ali bilo je par "problematicnih" trekova... @lesha: pa dobro, nije DJing jedini slucaj gde ne zelimo da nam warp unisti zvuk... definitivno je warp problematican koliko god malo "radio" (1-2 BPM-a u odnosu na originalni tempo)... napominjem da ovo sve pricam o sedmici, nisam stigao da ozbiljnije testiram beats mod u osmici koji se na prvi pogled dosta drugacije ponasa... |
Quote:
nisam zaspao nego uopste nisam ni bio pri laptopu juce gde mi je i instalirana 8-ica al aj ti javi sta se desava kod tebe ... |
Quote:
|
test zavrsen, latencija i dalje problem, i kada je slave i kada je master
|
ma nesto si ti cackao , meni prodadio sync bez problema ... poslacu screen malo kasnije ... ukratko sav latency ostavi na 0.00 ms i radice bez problema (ableton 7.02)
|
nisam nista cackao, a nikad nisam ni uspeo da latency stavim na 0.00, na presonusu je to nemoguce: najmanjin je 2.0ms,
http://i39.tinypic.com/2w3aq8y.jpg |
jok bre ne na karti vec u samom abletonu , pod onom sekcijom midi ... strpi se jos malo pa cu ti sibnem prtscr na sta sam mislio
|
|
pogledaj kasnjenje:
http://i41.tinypic.com/opmdub.jpg |
to je vec do tvoje karte ... ocigledno se ja i ti nismo skontali ...
ableton http://i726.photobucket.com/albums/ww262/alavuk/tmp.jpg tamo gde pise sync a ovoj slici je off treba da bude ukljuceno i obavezno pattern posto je song tempo po defaultu 120 bpm ... samo eto nisam proverio kontra tj da ableton bude slave inace nemam nikakvih dropova kad menjam tempo u realtime-u ... mozda je to sad bila slucajnost ali ono sutra tj kasnije testiram opet karta http://i726.photobucket.com/albums/w...ptrimer002.jpg ti imas problem sa input latencijom zato ti se "raspada" tj pomeren od crte ... ja samo zelim da sinkujem start u abletonu sa startom na ritam masini naprimer :]]]] |
znao sam da je problem u kartici, ali reko ajde mozda ima neka caka
pa aktiviraj sync to ti je: track sync remote, i ukljuci na on sync i radice ti sa startom! i to mora biti podeseno da ti je input midi sa kartice sync na on, meni radi bez problema, samo sto ja mucim muku sa kasnjenjem :( |
ma ukljuceno je nego nije upaljen bcr pa je "iskljuceno" a to sa snimanjem je vec problem i u drugim softverima ....
|
onda mora da ti radi start sync!
|
znaci ladno cu morati da kupim ili neki midi ruter tj MIDI Timpiece AV ili neku sranje kartu(za male pare) da bi mi radilo, koja glupost ne mogu da verujem, poserem se na presonus smrdljivi od prvog dana sa njim sam imao problema, jos sad i ovo, a sve sam mislio da nije to vec nesto drugo, sam sebe ubedjujem.
|
Quote:
|
Quote:
|
ne prizivaj jabukovce :) elem , ako ti je bas problem instaliraj hackintosh ...
|
cekam da vidim kad mi stigne novation x station, pa cu preko njegovog usb-a da probam da teram sync, ako to uopste moze :)
|
pa sto ne bi moglo ...
|
to mi je onda jedino resenje, a da ne trosim dodatne pare :)
jer treba uzeti i skupiti za jos neke stvari:D pa ladno, nisam probao preko emu xboard 25, bolid!!!:banghead: imam taj kontroler a nije mi ni na kraj pameti palo da probam preko njega edit: ipak moram da cekam x station, nema emu midi in |
All times are GMT +1. The time now is 02:40 PM. |