![]() |
Re: Steinberg sprema nesto novo
Jel ima neki info koliko para ce biti? I koliko ce biti update sa Cubase Studio 4 na 5?
|
http://namm09.musicradar.com/news/st...base-studio-5/
Pogledajte i obavezno http://www.steinberg.net/ ako vec niste..Promenjen je site!!! |
|
sa cubase-om 5 kolko ja vidim i gluv covek ce moci da se bavi muzikom...
|
I jos kad bi midi radio kao kod Sonara...:rolleyes:
|
mislim da ostaje isto sve, maje vise kolko sam ja vidio. ali su ubacili novi Comp, reverb
i jos nekoliko spravice. interesantan detalj je da u napravili nesto poput CELEMONY MELODYNE nisam jos sve video. Ali kada usporedim cubase 4 je dosta zanimljivo. pozz Denis |
Aj nek mi neko kaze koja je razlika izmedju Cubase i Cubase Studio?
Ne mogu na sajtu da im nadjem koja je fora...Al ozbiljno razmisljam da kupim Cubase Studio 5 I sta znaci ono Cubase Studio 5 EDU, koja je sa tim fora? |
Quote:
|
Quote:
edu bi trebalo da je verzija za skole. |
Pa jel ima nekih cena...npr sa Cubase Studio 4 na 5 koliko se doplacuje?
|
Quote:
http://www.steinberg.net/en/company/...ocess-478.html |
Bitno je da sa bilo kog Cubase (studio..) 4 moze na 5. Jedino ako je registrovan pre prvog decembra ne pise kolika je doplata. I ne videh cenu za Cubase 5?
|
doplata je oko 20evra + shipping costs :shock:
Once we have received your proof of purchase, we will send a personalized Link to the Steinberg Online Shop to the email address you have provided. By using this link, you can obtain the Cubase 5 Grace Period Update for EUR 19.90, or respectively the Cubase Studio 5 Grace Period Update for EUR 14.90 — plus shipping costs. Please note that processing your application for the Grace Period Update may take up to 6 weeks, and that Steinberg cannot process illegible proofs of purchase with missing email addresses. Steinberg will only accept applications from residents of the following countries: Germany, Austria, Switzerland, France, Italy, Spain, Luxembourg, The Netherlands, Belgium, the UK, Ireland, Denmark, Sweden, Norway and Finland. If you reside in any other country, we request that you contact your local Steinberg distributor. |
Pricing
Cubase 5: ?599.00*** Update from Cubase 4 or Cubase SX3: ?199.00*** Cubase Studio 5: ?399.00*** Update from Cubase Studio 4 or Cubase SL3: ?129.00** |
Oce mi neko kaze razliku izmedju Cubase i Cubase Studio?:banghead:
|
Ne znam da li si video ovo.. Ovo je tabela poredjenja sa njihovog sajta..
http://www.steinberg.net/en/products...tails1000.html |
Quote:
I dobivas popust ako je vezano za skolu. pozz Denis |
Koliko sad kosta Cubase4?
|
Quote:
ali EDU verziju ne mozes da apgrejdujes:banghead:, tj.kad izadje cubase 6 moras da kupis tu verziju, ili se varam..... |
A jel mogu ja kao student ili tak nesto da kupim Edu verziju?
|
meni posao radi jedino cubase5 .. znaci full verzija ..
bas me zanima cena na ovu finansijsku krizu:D,mozda bude jeftinije |
I jel mogu recimo da izmuvam sa ovima sa faksa da kao kupimo Cubase za faks i da ga uzmem za te male pare?
|
pa mozes li?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Takva trgovina kod nas nepostoji, posto su za zadnjih 10 godina ovde prodali 1 ipo Cubase i pola Nuenda.
Lazem 3 Nuenda, ja imam 3. |
A ne , 4 Nuenda :wink:. C5 definitvno pada u sake u najskorije vreme :D
|
Quote:
|
Evo svim skolarcima Formular. za skolsu verziju.
neka otidje do profesora i goto mislim da mora to tako moci. http://www.steinberg.net/pdf/smt_edu_int.pdf pozz Denis |
hallo
pitanje za ove clanove koji su duze na forumu. dali je se iko podrudio za Group Buy znam iz drugi foruma da to moze ali nisam sada siguran kod steinberga. pozz Denis |
Quote:
|
Jos nesto me zanima, ako kupujem Cubase 5, jel ja biram platformu Windows ili OSX, ili bih morao za obe da kupim posebno?
|
Dobijes na disku za obe platforme. Pa sta ti odgovara.
|
Quote:
Sta da radim? |
Ne treba ti nikakav racun. Kod Stenberga su paketi uvek drugaciji, znaci kada kupujes 5-ticu trazis od trgovc verziju koja je up-sa 4-tvorke.Zatim kada odes da registrujes kljuc oni vide da imas 4-vorku i dozvole ti up sa te verzije 5-tice ili ti nedozvole ako recimo dizes sa 2-jke a nisi platio tu verziju. Znaci samo kupi pravu verziju.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Pozdrav |
@Lacky
Kao sto sam napisao imam Cubase Studio 4. Hocu da upgradujem na 5. E sad tamo kod njih pise da postoji grace upgrade period za ljude koji su kupili cubase 4 od 01.12.2008 do valjda 01.03.2009 i traze skeniran racun da im se posalje sa vidljivim datumom. Ja nemam racun a po regeistraciji Cubase-a se uklapam u pricu. |
All times are GMT +1. The time now is 05:50 AM. |