![]() |
Re: Lejla Hot - Kad pomislim na tebe (radijski)
Quote:
I ?ta vi toliko imate protiv harmonike? Harmoniku koriste i neka velika imena: -Ghotan project, Styx ("Boat on the river"), Zlatko i moja malenkost :da: |
Quote:
Salim se Ilija, hvala! Ne znam da li sam ti odgovorio na poruku jer ne znam gde mi je glava, pa mi se desi da uhvatim sebe sa telefonom u ruci i ne znam da li sam vec odgovorio nekome ili tek treba da odgovorim. Onda odem, pa proverim... :) |
U svakom slucaju i vise nego dobro i pjesma i pjevacica. O sitnicama necu, one su ipak samo stvar ukusa.
Pozz.. |
Quote:
Sto te napaduju ,,kriticari,, da si se prodao kad ja ne kapiram o cemu se radi... mislim to sto ne kapiram ( mensa ) ne znaci da sam glup... Evo Ogi : znas kad je bilo takmicenje za Carli Caplina dvojnika, i sad ceo svet se digne, mediji, prijavi se preko 1000 dvojnika pa i sam Carli Caplin, i odlukom zirija Carli Caplin ( pod drugim imenom ) osvoji cetvrto mesto:D jednostavno ljudi bi trebalo malo vise da obracuju paznju na nesto sto se uradi i pokusaju da cuju a ne da slusaju izvodjace... i jedino sto bi svako normalan se usudio da kaze jeste stvar ukusa a o ukusima se ne raspravlja... a te ocene ... naravno postoje i predlozi, sugestije ... koje ili prihvatamo ili ne... ali bi trebalo sa postovanjem da pricamo kad neko postavi nesto na uvidjaj. Ja sam ovde imao okrsaj u jednoj temi na forumu ( vise nikad ) koju sam bas forsirao onako grubo sa nekim producentima, oko klasike naravno :D ispadose neki sasvim obicni ljudi koji su to komponovali kao wau... u danasnje vreme ima klasike ekstra recimo moj drugar Juergen Ficher iz Berlina odlicno to radi ali godinama ljudi forsiraju nesto takvom snagom da tu nema ulaza i tome nema kraja... Da ne razvlacim poenta je u postovanju umetnika kojih danas ima vise nego ikad ( logicki jasno, tehnika, inspiracija... ) a sa druge strane kriticara, robota ima stvarno previse... i zalim sto ljudi ne cuju na taj nacin, meni je trebalo mnogo do tog i tek sad pocinjem neke sitnice da kapiram i da shvatim da sam obican mrav u muzici, kolika je ona zapravo uh... Ma opusteno pustis Crhis Rea J can hear your heart beat i vozimoooo....:) |
|
Quote:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ....Mina je...jedna..vrlo, kako bi rek'o NAPREDNA devojka...:shock: :shock: :shock: :shock: ..eh? Pesma..? ne lici uopste....sta? Ma ko slusa pesmu uopste???:shock: :shock: |
Quote:
:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: ne kazem da lici pesma.. daleko bilo :) pu pu pu :) ima, sta, neka tema koja je slicna, nista drugo... ali ko da to sad ima veze :wink: pozzzzz |
moj prvi post na rumskom:)
odlicno ovo zvuci svaka cast, doduse lici malo na onu stvar od mine i djusa edit:skinuo sam neki mp3 jedina zamerka je neka uzdrzanost u donjem delu...nisam neki strucnjak al ja bih pojacao bass i pustio kick off the leash:) |
Postoje razliciti mixovi ove pesme...
Da li ima "masku" radijskog festivala taj tvoj mp3? |
da to je taj...meni ova jutjub verzija zvuci mnogo bolje iako je samo 96kbps, naspram ove mp3 koja je na 320kbps
|
Posto najpouzdanije znam da je do tamo stigla verzija koju sam ja masterovao, moguce su 2 stvari...
1. Da su na samom radiju dok su lepili masku nesto cacnuli, pa skinuli basa (to bih morao i ja da skinem, pa da proverim...) 2. Da ti slusanje nije bas najreferentnije, jer kicka i basa ima na tone, pa ako ti svedeni mono mix sa Youtube zvuci bolje, a licno znam sta sam mu uradio, onda moras da malo pomeras zvucnike... :) Hvala u svakom slucaju na komentaru, Pozdrav :wink: |
Evo, upravo sam skinuo mp3 sa zvanicnog sajta radio "S"-a.
Cini mi se kao da je sve OK... |
All times are GMT +1. The time now is 11:48 AM. |