![]() |
Re: Imam jedan problem
Quote:
Mislim... Glupo je da stojim na putu vasoj sreci... :rotfl: |
ti jesi seknd chois al si valjan
hahahha ne mogu vishe |
Znam... "Nije do tebe, nego je do mene..." :D
|
nisi ni svestan kolko ta linija pali kad osh se otarasish glupih plavusha
|
ti si citao tu knjigu wtf?
gistro feministichka ogavshtina napisana od fukse u penziji Quote:
|
chito na preskok.. zgadila mi se
|
btw uvek oteras temu u off! vratimo se na iscekivanje estbamvolutiona i 16 taktova koji ce nepovratno promeniti forum!
|
Ćuti bre, osećam se kao da vas ne?to varam. :)
Dajte mi malo vremena. Zaboravite na ovu priču dok se ne javim. :) Uostalom, meni treba saradnik, neko kome ću privatno da posvetim ono ?to imam. Ali, mo?da je najbolje da rastrubim sve ?ta znam i kako radim, sa nadom da ćete jednog dana svi dolaziti kod mene - u studio. :) |
Znam da ti treba,svima nama ovde nesto treba,ali neces naci partnera za rad dok bar ne budes imao nesto da pokazes,jel...
Na osnovu cega da ti neko ponudi saradnju kad nista nije cuo? Nije ovo Crveni krst! Spremi sebi neku prezentaciju! |
Genijalno. Poznajem ja dosta njih koji nikada ne odmaknu od jednog takta, Znam da je nekada tesko uraditi taj drugi, ali ne brini, doci ce trenutak.
|
Quote:
Niko vam ne brani da se šalite sa mnom, vrlo mi je drago što vas to zadovoljava; i sam zamišljam nekog ludaka i smešno mi je: kao, tripuje se, a ko zna dal uopšte zna 'p' od produkcije. Šta fali i to malo da se šalimo. Na kraju krajeva tako će i biti ako se ne javim i ne postavim ,,nešto''. |
ceo zivot je shala, vic, u kojoj smo svi akteri ;)
|
a nije reka?
|
Da ponovim. Sve ono što hoću krajnje da vam pokažem, morao bi da za neko dogledno vreme sredim komp. pokrenem ponovo Cubase i na tenane sprovedem izvoženje audija.
Ali sada sam, pre pet minuta izvadio CD iz ormana, piše: DATA 1 - 27.2.'05. I tu se nalazi delimično sve što hoću da vam pokažem u (wav) formatu. To nije ono što hoću, opet kažem, kao potpuno sređenu produkciju da vam pokažem. Samo ne znam kako da prebacim u (mp3). Cubase ne mogu da pokrenem. Dal ima neki prosti programčić? To do sada nisam ni radio. Čoveče, koliko je od tada prošlo.... |
Quote:
|
Ti si bre neki genije, tek sad kapiram da si ti i kompozitor i aranzer, mozda si i pevach, sviras sve, a ustvari si dotakao sustinu produkcije, i posle ti kriv djavo sto se ljudi sale na tvoj racun. Ali sam sve sigurniji da ti nas sve ovako odjedanput pokusavas da namagarchis, ako je tako onda nije fer da pravis cirkus po forumu, a mozda sam i ja klen sto uopste pisem i reagujem na tvoj cirkus, mada bi vise voleo da si stvarno genije (muzicki)...
|
:rotfl: extra... kakva sprdnja... :rotfl: deder Diviner-u, reci nam ko se to sprda:wink: ... ili jos bolje pusti ga jos malo zanimljivo je skroz :rotfl:
... a ukoliko lik fizicki postoji i ozbiljno ovo pise... onda sine moram da ti kazem da si prso ko bas:banghead: , ovoliko oksimorona u tako malo recenica odavno nisam video... potrazi nekog da ti pomogne... mozda je samo "osigurac" nemoj da cekas da ode cela "instalacija":( ... Ajd' pa sa srecom :da: :D |
@Estbam-gorim od ishchekivanja :grin: :grin: :grin: Ajd to konvertuj pa da chujemo
|
ja sam vec izgoreo, sad bili vatrogasci da me saniraju.
skini LAME i ovaj frontend, da ti bude lakse: http://www.dors.de/razorlame/download.php |
|
wank-a-horse :P
|
sacekajte da covek nadje programcic za konvertovanje :D
mada kontam da bi bila "griota" takav materijal degradirati konvertovanjem u mp3 :wink: |
jes vala, dobro velis, morace da padne FLAC-ovanje
|
|
Evo, uploudujem 23mb, wev fajla. Snimak traje 2min., 17sekundi; ali u njemu vidim da nisam pustio klep-hend i činele pri izvoženju u audio fajl, ko zna šta sam to radio.
Dakle, ovaj fajl (postaviću ga za nekih sat vremena) nije specijalan, prvo, pre nego što ga pustite, podesite na ekvilajzeru parametre na sredinu (uglavnom niže frekvencije), pojačajte volumen, stavite slušalice itd. :) |
Quote:
pozz |
au, ovaj je toliko wankovao da je ischasio levicu.
|
Ipak onomad, prije malko pisanije, neko bi u pravu.
Hajde priznajte ko je od vas EstBan i ko je to htio da unese malo vedrine danas na forum :D |
Quote:
|
yaaaaay! ajde ajde! ja sam zaista zaintrigirana!
|
Quote:
Koliko sam shvatio trazis saradnike, a preporucujete izuzetan talenat. Kada pronadjes srodnu muzicku dusu, to je to. |
Quote:
:) |
Da vam samo kažem par reči o snimku. Traje 2.17 min, nedostaje klep-hend i činele, smanjite parametre na ekvilajzeru do sredine, dobro pojačajte, i poželjno je slušati sa slušalicama. :) Svašta mi pada na pamet da vam kažem da vas istrpujem.
Snimak je zapravo segment od dva takta koja se ponavljaju. 1. Download Link: http://rapidshare.com/files/153721523/PROBA.wav.html |
oo stiglo je ipak!!!
|
Quote:
|
U jbt ma kakav FLAC pa to je vejv, ma za tebe cu ga skinut :D
|
Quote:
:rotfl::rotfl::rotfl: |