![]() |
Re: jeftiniji MD3
Quote:
|
Quote:
RM |
2 Attachment(s)
ma ako moze iz HR moze i odavde .. sigurno .. ali problem je evo ovde .. Boldovana slova su obavezna .. a zanimljivo u country ima serbia montenegro ..
|
Pa onda popuni Srbia i Montenegro ????
Pozdrav |
Quote:
a tamo gde je obavezno . nema nigde . samo zapadne zemlje .. idi pa pogledaj .. ? |
Quote:
Ja vidim da u oba ( country ) ima Serbia - Montenegro ..... nema ih u zip code ... ali tu ti i ne treba , odaberes " not aplicable " i napises svoj grad zemlju i postanski kod Pozdrav |
Quote:
|
1 Attachment(s)
i dalje vam kazem da sve moze da se odradi preko music exports-a, mozete platiti i preko banke, zaboravite na kartice. javite mi se na pm ako vam treba pomoc oko pojedinosti.
Quote:
|
upravo sam se cuo sa music exports .. sada idem da uplatim pare i poslace mi licencu , 611 eur MD3 , ubedljivo najbolja cena
|
Quote:
|
Quote:
moze li iz hrvatske? |
Quote:
|
Quote:
|
Bio sam u kontaktu sa g'dinom Misom (musicexports) i kupio sam uspesno MD3 za manje od 24h ..
Samo sam poslao novac u Artist NS Leshi .. i dobio sam na mail aktivaciju za MD3 Prijatelj kome sam kupio je jako zahvalan .. a meni je zao sto nisam znao za ovu kombinaciju kada sam i ja kupovao MD3 i platio ga malo manje od 1000 eur .. Veliko hvala Misi i Leshi i Artistu NS, moje preporuke za ostale koji kupuju software uopste |
jos prije 20 dana sam razgovarao sa ekipom artista iz osijeka i rekli su mi da mogu preko njih kupit md3, ali su me cijene koje su objavili na sajtu odvratile.
u biti su sve cijene puno manje nego sto tamo pise...:rolleyes: |
Quote:
http://www.musicexports.com/ kontaktiras ih i sa njima zavrsis .. jako ljubazni i brzi P.S. Ne plasi se , pricaju Srpsko-hrvatski .. nasi bre ljudi :):) |
Quote:
sutra cu ih bas zvat. i lesha me je vec priporuci kolegama. :da: bas sad gledan. ostalo mi je jos samo 8 sati demoa za md3. :( |
Quote:
|
Quote:
ako imas powercore onda mozes instalirat demo i provat odgovara li ti. mozda ces s nekim drugim alatima dobit bolje rezultate. sve ovosi o vrsti produkcije i tvomu nacinu rada. i meni se kod nekih stvari dogodi da sa md3 ne mogu dobit sto zelim (koristim ga tek desetak sati) pa upotrebin neki drugi alat. |
Quote:
|
Quote:
Da li si ti zadovoljan. Kako ti se cini u odnosu na multiband od UAD? |
Quote:
u m-s modu mu rade i expander i eq. kazem, tek nekoliko dana radim s njim i jos mi je u demo modu pa pazim da je sto manje otvoren (da ne istice demo), tako da ga jos ne poznam dobro, ali kad kupim licencu, sigurno cu mu posvetit puno vise vrimena. |
sad san razgovara sa adudio pro artist iz osijeka i najbolja cijena koju mi mogu dat je ipak oko 1000?. :(
|
Quote:
Okrenes telefon i da ti covek konto racun .. odes u banku uplatis .. ili pitas gde u HR da odneses kesh .. i covek kazem ti za manje od 24h ti posalje aktivacione kodove |
kako sam ja logicki zakljucio musicexports je tu napravio veoma mudru odluku
posto su u pitanju pluginovi .. i ti tolike pare placas samo te kodove koji mogu ici i email-om, oni su resili da takve varijante idu direktno preko musicexports-a .. i time ne placas PDV .. ne placas carinu i sve ostale zajebancije .. tebi parce papira .. i prelepa kutija u kojoj se nalazi taj kod ne treba .. zasto da placas to .. To su i celnici u minhenu shvatili i napravili ovaj veoma pametan potez za nas klijente .. i hvala im na tome Samo ih ti pozovi na taj broj ili im pisi email .. i videces .. pozz kontakt na http://www.musicexports.com |
evo sam i ja upravo dobio podatke za aktivaciju md3 preko music exporta.
zbilja, svaka cast. :da: kad kupujete software, svakako ih nazovite! virujen da cete dobit najbolju ponudu. :) |
Quote:
jipi jei :) Stizem ono do kraja nedelje ..... Ako nista , ovo je bas bio koristan thread .... Pozdrav |
Quote:
jebate, lipe solde san ustedi. dosa me je 611? i sto me je jos najugodnije iznenadilo, covik mi je posla autorizaciju prije nego sto san mu plati. 8-) reka san mu da mi se zuri i stvarno mu svaka cast. sutra cu uplatit lovu direktno na njihov racun. :da: eto, sad u tc arsenalu iman: md3, vss3 i dvr2, dynamic eq, character i sve ono sto ide standardno. :da: |
Kupio sam PoCo X8. I dobio vaucher od $500. Hteo sam da kupim VSS3, ali on je na tc sajtu $625. Verovatno je nemoguce da kupim sa tim vaucherom na music export :( sta mi preostaje? Kakva je sad procedura doplate za VSS3? Jel neko ovo radio?
PoZz... |
Quote:
|
Znam :(
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Da :)
Odavno sam to zavrsio... Pozdrav |
Klik na:
<table width="614" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"><tbody><tr><td align="left">http://www.tcelectronic.com/files/ne...s/tce_logo.gif</td> </tr> <tr> <td style="padding-left: 14px;" align="left" bgcolor="#008bdc" height="23">TC Electronic Computer Recording Newsletter</td> </tr> <tr> <td>http://www.tcelectronic.com/files/ne...anner_june.jpg</td></tr></tbody></table> |
All times are GMT +1. The time now is 07:59 AM. |