Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   DSP forum (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=103)
-   -   jeftiniji MD3 (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=24561)

STUDIOTON 11-10-2008 09:53 PM

Re: jeftiniji MD3

Quote:

Originally Posted by Max (Post 220168)
Pa ok .... cak i ako ne moze ( mada ne vidim razlog , ako moze u HR ) moze to da uradi neko iz HR ..... nije problem :)

Pozdrav

ko moze u HR? koliko vidim niko jos nije kupio

RetroMan 11-10-2008 10:08 PM

Quote:

Originally Posted by Ivan (Post 220170)
ko moze u HR?

Ako moze sa hrvatskom karticom da se pazari, mogu ti pomoci. :)

RM

STUDIOTON 11-10-2008 10:11 PM

2 Attachment(s)
ma ako moze iz HR moze i odavde .. sigurno .. ali problem je evo ovde .. Boldovana slova su obavezna .. a zanimljivo u country ima serbia montenegro ..

Max 11-10-2008 10:16 PM

Pa onda popuni Srbia i Montenegro ????

Pozdrav

STUDIOTON 11-10-2008 10:18 PM

Quote:

Originally Posted by Max (Post 220176)
Pa onda popuni Srbia i Montenegro ????

Pozdrav

hehe .. ne shvatas .. ja popunim u country .. koji nije obavezan .. mogu ali i ne moram da selektujem ..

a tamo gde je obavezno . nema nigde . samo zapadne zemlje .. idi pa pogledaj .. ?

Max 11-10-2008 10:24 PM

Quote:

Originally Posted by Ivan (Post 220177)
hehe .. ne shvatas .. ja popunim u country .. koji nije obavezan .. mogu ali i ne moram da selektujem ..

a tamo gde je obavezno . nema nigde . samo zapadne zemlje .. idi pa pogledaj .. ?

Ja vidim da u oba ( country ) ima Serbia - Montenegro ..... nema ih u zip code ... ali tu ti i ne treba , odaberes " not aplicable " i napises svoj grad zemlju i postanski kod

Pozdrav

STUDIOTON 11-10-2008 10:30 PM

Quote:

Originally Posted by Max (Post 220178)
Ja vidim da u oba ( country ) ima Serbia - Montenegro ..... nema ih u zip code ... ali tu ti i ne treba , odaberes " not aplicable " i napises svoj grad zemlju i postanski kod

Pozdrav

bas tako sam i uradio i jednostavno izbacuje uvek isto .. u svim kombinacijama .. videcemo ..

lesha 13-10-2008 12:05 PM

1 Attachment(s)
i dalje vam kazem da sve moze da se odradi preko music exports-a, mozete platiti i preko banke, zaboravite na kartice. javite mi se na pm ako vam treba pomoc oko pojedinosti.

Quote:

Originally Posted by google (Post 219963)
leso, napisi cene za TC. Sta koliko kosta. Moglo bi se pazariti.

cene su u attachmentu.

STUDIOTON 13-10-2008 12:23 PM

upravo sam se cuo sa music exports .. sada idem da uplatim pare i poslace mi licencu , 611 eur MD3 , ubedljivo najbolja cena

SandRob 13-10-2008 01:24 PM

Quote:

Originally Posted by Ivan (Post 220179)
bas tako sam i uradio i jednostavno izbacuje uvek isto .. u svim kombinacijama .. videcemo ..

siguran san da ce kombinacija srbija/montenegro/kolorado upalit.:trchi:

SandRob 13-10-2008 01:25 PM

Quote:

Originally Posted by lesha (Post 220402)
i dalje vam kazem da sve moze da se odradi preko music exports-a, mozete platiti i preko banke, zaboravite na kartice. javite mi se na pm ako vam treba pomoc oko pojedinosti.

cene su u attachmentu.

moze li iz hrvatske?

SandRob 13-10-2008 01:26 PM

Quote:

Originally Posted by Ivan (Post 220177)
hehe .. ne shvatas .. ja popunim u country

umisto "country" stavi "turbo folk". :banghead:

lesha 13-10-2008 06:09 PM

Quote:

Originally Posted by SandRob (Post 220420)
moze li iz hrvatske?

naravno.

STUDIOTON 14-10-2008 07:05 PM

Bio sam u kontaktu sa g'dinom Misom (musicexports) i kupio sam uspesno MD3 za manje od 24h ..

Samo sam poslao novac u Artist NS Leshi .. i dobio sam na mail aktivaciju za MD3

Prijatelj kome sam kupio je jako zahvalan .. a meni je zao sto nisam znao za ovu kombinaciju kada sam i ja kupovao MD3 i platio ga malo manje od 1000 eur ..

Veliko hvala Misi i Leshi i Artistu NS, moje preporuke za ostale koji kupuju software uopste

SandRob 14-10-2008 07:52 PM

jos prije 20 dana sam razgovarao sa ekipom artista iz osijeka i rekli su mi da mogu preko njih kupit md3, ali su me cijene koje su objavili na sajtu odvratile.
u biti su sve cijene puno manje nego sto tamo pise...:rolleyes:

STUDIOTON 14-10-2008 08:19 PM

Quote:

Originally Posted by SandRob (Post 220663)
jos prije 20 dana sam razgovarao sa ekipom artista iz osijeka i rekli su mi da mogu preko njih kupit md3, ali su me cijene koje su objavili na sajtu odvratile.
u biti su sve cijene puno manje nego sto tamo pise...:rolleyes:

http://www.musicexports.com/

kontaktiras ih i sa njima zavrsis .. jako ljubazni i brzi

P.S. Ne plasi se , pricaju Srpsko-hrvatski .. nasi bre ljudi :):)

SandRob 14-10-2008 08:44 PM

Quote:

Originally Posted by Ivan (Post 220666)
http://www.musicexports.com/

kontaktiras ih i sa njima zavrsis .. jako ljubazni i brzi

P.S. Ne plasi se , pricaju Srpsko-hrvatski .. nasi bre ljudi :):)

ma, ja sve kupujem od njih u osijeku. danas mi je bas od njih dosa racun za powercore, reflection filter i neke kablove i jackove.
sutra cu ih bas zvat. i lesha me je vec priporuci kolegama. :da:

bas sad gledan. ostalo mi je jos samo 8 sati demoa za md3. :(

google 15-10-2008 09:23 AM

Quote:

Originally Posted by SandRob (Post 220670)
ma, ja sve kupujem od njih u osijeku. danas mi je bas od njih dosa racun za powercore, reflection filter i neke kablove i jackove.
sutra cu ih bas zvat. i lesha me je vec priporuci kolegama. :da:

bas sad gledan. ostalo mi je jos samo 8 sati demoa za md3. :(

Jel' mozes uplodovati dva fajla, jedan uradjen sa MD3 i originalni fajl. Da cujem sta se tu desava, pa mozda i ja pazarim.:)

SandRob 15-10-2008 09:48 AM

Quote:

Originally Posted by google (Post 220790)
Jel' mozes uplodovati dva fajla, jedan uradjen sa MD3 i originalni fajl. Da cujem sta se tu desava, pa mozda i ja pazarim.:)

nista se ne dogadja samo od sebe. md3 je samo jedan od alata za mastering.
ako imas powercore onda mozes instalirat demo i provat odgovara li ti. mozda ces s nekim drugim alatima dobit bolje rezultate. sve ovosi o vrsti produkcije i tvomu nacinu rada. i meni se kod nekih stvari dogodi da sa md3 ne mogu dobit sto zelim (koristim ga tek desetak sati) pa upotrebin neki drugi alat.

lesha 15-10-2008 10:51 AM

Quote:

Originally Posted by Ivan (Post 220656)
Veliko hvala Misi i Leshi i Artistu NS, moje preporuke za ostale koji kupuju software uopste

samo da napomenem da to nema nikakve veze sa artistom, vec sa music exports iz minhena.

google 15-10-2008 04:16 PM

Quote:

Originally Posted by SandRob (Post 220795)
nista se ne dogadja samo od sebe. md3 je samo jedan od alata za mastering.
ako imas powercore onda mozes instalirat demo i provat odgovara li ti. mozda ces s nekim drugim alatima dobit bolje rezultate. sve ovosi o vrsti produkcije i tvomu nacinu rada. i meni se kod nekih stvari dogodi da sa md3 ne mogu dobit sto zelim (koristim ga tek desetak sati) pa upotrebin neki drugi alat.

Sve mi je to jasno. Ali sad planiram uzeti Poco i 2-3 plugins. Pa bi mi je sasvim dovoljno da cujem.

Da li si ti zadovoljan. Kako ti se cini u odnosu na multiband od UAD?

SandRob 15-10-2008 04:47 PM

Quote:

Originally Posted by google (Post 220838)
Sve mi je to jasno. Ali sad planiram uzeti Poco i 2-3 plugins. Pa bi mi je sasvim dovoljno da cujem.

Da li si ti zadovoljan. Kako ti se cini u odnosu na multiband od UAD?

md3 je puno kompleksniji alat sa vise mogucnosti. md3 je vise od multibanda, a i sam multiband mu je slozeniji od uadovog, jer radi u m-s modu pa, osim sto posebno tretira bandove, posebno tretira mono i stereo.
u m-s modu mu rade i expander i eq.

kazem, tek nekoliko dana radim s njim i jos mi je u demo modu pa pazim da je sto manje otvoren (da ne istice demo), tako da ga jos ne poznam dobro, ali kad kupim licencu, sigurno cu mu posvetit puno vise vrimena.

SandRob 16-10-2008 12:35 PM

sad san razgovara sa adudio pro artist iz osijeka i najbolja cijena koju mi mogu dat je ipak oko 1000?. :(

STUDIOTON 16-10-2008 12:47 PM

Quote:

Originally Posted by SandRob (Post 220982)
sad san razgovara sa adudio pro artist iz osijeka i najbolja cijena koju mi mogu dat je ipak oko 1000€. :(

sandro .. zasto njih zoves ..

Okrenes telefon i da ti covek konto racun .. odes u banku uplatis .. ili pitas gde u HR da odneses kesh ..

i covek kazem ti za manje od 24h ti posalje aktivacione kodove

STUDIOTON 16-10-2008 12:50 PM

kako sam ja logicki zakljucio musicexports je tu napravio veoma mudru odluku

posto su u pitanju pluginovi .. i ti tolike pare placas samo te kodove koji mogu ici i email-om, oni su resili da takve varijante idu direktno preko musicexports-a .. i time ne placas PDV .. ne placas carinu i sve ostale zajebancije ..

tebi parce papira .. i prelepa kutija u kojoj se nalazi taj kod ne treba .. zasto da placas to ..

To su i celnici u minhenu shvatili i napravili ovaj veoma pametan potez za nas klijente .. i hvala im na tome

Samo ih ti pozovi na taj broj ili im pisi email .. i videces .. pozz
kontakt na http://www.musicexports.com

SandRob 22-10-2008 06:12 PM

evo sam i ja upravo dobio podatke za aktivaciju md3 preko music exporta.
zbilja, svaka cast. :da:
kad kupujete software, svakako ih nazovite! virujen da cete dobit najbolju ponudu. :)

Max 22-10-2008 07:09 PM

Quote:

Originally Posted by SandRob (Post 221988)
evo sam i ja upravo dobio podatke za aktivaciju md3 preko music exporta.
zbilja, svaka cast. :da:
kad kupujete software, svakako ih nazovite! virujen da cete dobit najbolju ponudu. :)

jipi jei :)

Stizem ono do kraja nedelje .....

Ako nista , ovo je bas bio koristan thread ....

Pozdrav

SandRob 22-10-2008 09:31 PM

Quote:

Originally Posted by Max (Post 221998)
jipi jei :)

Stizem ono do kraja nedelje .....

Ako nista , ovo je bas bio koristan thread ....

Pozdrav

vrlo koristan!
jebate, lipe solde san ustedi. dosa me je 611? i sto me je jos najugodnije iznenadilo, covik mi je posla autorizaciju prije nego sto san mu plati. 8-)

reka san mu da mi se zuri i stvarno mu svaka cast. sutra cu uplatit lovu direktno na njihov racun. :da:

eto, sad u tc arsenalu iman: md3, vss3 i dvr2, dynamic eq, character i sve ono sto ide standardno. :da:

Dexxy 09-12-2008 02:48 PM

Kupio sam PoCo X8. I dobio vaucher od $500. Hteo sam da kupim VSS3, ali on je na tc sajtu $625. Verovatno je nemoguce da kupim sa tim vaucherom na music export :( sta mi preostaje? Kakva je sad procedura doplate za VSS3? Jel neko ovo radio?
PoZz...

STUDIOTON 09-12-2008 05:17 PM

Quote:

Originally Posted by Dexxy (Post 228773)
Kupio sam PoCo X8. I dobio vaucher od $500. Hteo sam da kupim VSS3, ali on je na tc sajtu $625. Verovatno je nemoguce da kupim sa tim vaucherom na music export :( sta mi preostaje? Kakva je sad procedura doplate za VSS3? Jel neko ovo radio?
PoZz...

Sada taj vaucer mozes iskoristiti samo na tc sajtu tako sto ces uplatiti 125 usd ili cega vec na neku platnu internet karticu i kupiti vss3

Dexxy 09-12-2008 05:55 PM

Znam :(

den 15-04-2010 03:16 PM

Quote:

PoZz...

Evo ja imam vss3 i netreba mi pa ako ti treba možemo s dogovoriti.

lesha 15-04-2010 04:35 PM

Quote:

PoZz...

moguce je, javi se na pm.

STUDIOTON 15-04-2010 07:22 PM

Quote:

Originally Posted by lesha (Post 277108)
moguce je, javi se na pm.

da ne kasnite mozda malo .. verotavno je dexxy vec to zavrsio jer je post iz decembra 2008 .. :)

Dexxy 15-04-2010 07:26 PM

Da :)

Odavno sam to zavrsio...

Pozdrav

Bockie 01-06-2010 11:27 AM

Klik na:

<table width="614" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"><tbody><tr><td align="left">http://www.tcelectronic.com/files/ne...s/tce_logo.gif</td> </tr> <tr> <td style="padding-left: 14px;" align="left" bgcolor="#008bdc" height="23">TC Electronic Computer Recording Newsletter</td> </tr> <tr> <td>http://www.tcelectronic.com/files/ne...anner_june.jpg</td></tr></tbody></table>

All times are GMT +1. The time now is 07:59 AM.