![]() |
Re: Pocetak Operacije gistrijumf!
Auuuuu..pa toj Sandri najveci hit Modelsica uopste ne pristaje.Sigurno se udala iz ljubavi :D
Heh,ima se,moze se... |
Nisam gledao taj "spektakl" ...
Moram da se uključim samo vezano za ovo što Eva komentariše Anastasiju...nisam gledao , niti slušao taj nastup i vrlo vjerovatno da i nije bio bog zna šta...ALI Anastasija je svjestki poznata pjevačica koja je imala nekoliko hitova u svjetskim razmjerama, predpostavljam da još po neko u bijelom svijetu zna po nešto o pjevanju i da im se zbog nečega dojmilo njeno pjevanje i pjesme... ne znam sa kakvim ciljem treba nju sad prozivati i analizirati... |
nisi procitao sve moje postove...
Quote:
|
Jesam, jesam..pročitao sam...pretjeruješ što se tiče nje...Takođe, žena je bila teško bolesna i dobro je da mrda, a kamo li da pjeva...tako da i to ima veze sa tim što se pojavila velika pauza u njenoj karijeri...Mislim, nisam stvarno neki njen fan, al ne znam zašto "pljuvati" na nju ako su je pozvali na jednu lošu i trulu manifestaciju?
|
zato shto je dozivljaj uchinila loshijim..
prvo je bilo smeshno. pa iritantno. a kad je ona doshla.. bilo je tuzno.. --------------------- inache taj njen glas.. mi tolko ide na reproduktivne organe, da ne mogu da ti opishem.. na pola njenog nastupa sam ugasio tv, a riba mi je vrishtala od smeha kolko sam se iznervirao.. juche kad je probala da je imitira da bi me oraspolozila.. well lets just say, things got worse.. taj nazalni straight-outta-trailor-park-65th route-abbott-texas-my-momma-was-a-lottery-ticket-salesman-and-daddy-left-us-with-two-brothers-and-a-sister-named-jenifferrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr fo fok saejk. nije bilo dovoljno pa je aleksandra radovic morala da peva kroz nos.. auuuuuuuuuuuuuuuuuuu.. izlomicu lokal izlomicu ficka shta uradi od fiinog mladiica.. ne stvarno.. ar gotivim zbog muzike i fazona koji fura u Srbiji i malo je normalnija od ove kelnerice koja je uspela da postane stjuardesa al zeli da je zovu "flight attendant" il kako se to vec pishe.. (metafora) al ono.. ono.. ono rezanje nocioceptora koje anastasija zove pevanjem.. a i mnogi drugi.. ne znam.. jednostavno previshe gledam karlina i jericho.. sve se nadam da ce sve otici u kurac.. da krenemo ispochetka. |
c`mon dog, cheer up :grin: life`s short for a nervous breakdown :wink:
joj, joj da vas Anastazija cuje rasplakala bi se! :rotfl::rotfl: |
tebi žena i dalje brani da variš? :D
|
Nije mi bila namera da 'pljujem' ,ali da,malo sam pod utiskom,jer Anastacia,Shakira i njima slicni su uzroci unistavanja mnogo mladih glasova,sto je meni iskreno jako krivo jer sam pevac i vidim sve to drugacije nego vi..
Anastacia je ovako zvucala i pre svoje bolesti,tacnije otkad se pojavila.. Sad da li preterujem ili ne...to je relativno,jer svako ima svoje vidjenje dovoljno dobrog zar ne?... Ali da,svakako nije najgora da bi bila meta necijeg 'pljuvanja',tu se slazemo.U odnosu na Rihannu i Karleusu,da,peva ZNATNO bolje. Ali ono sto me je navelo da je se 'dohvatim' je to sto je odnosu na pevace sa Operacije trijumf,na istom nivou,ako ne i nizem... Sto nas dovodi do toga da ovakvi pevaci ne mogu da napreduju,jer ne daju svom glasu mesta za to,nece imati dobru live izvedbu i ovakvo pevanje ne treba podrzavati! Jedno je kad vam se nesto dopada (npr obozavate cigarete,silikonske grudi i slicno) a drugo je da to smatrate zdravim i normalnim i drugima preporucujete! Nemojte ohrabrivati mlade pevace sa kojima radite da je u redu tako zvucati (to kazem jer sam primetila jedan bas takav slucaj,devojka koja ima ogroman potencijal,a proizvodi neprirodan zvuk po uzoru na svoj idol,kojim moze znatno ostetiti glas,i nazadovati). Ljudi,nikada nista ne govorim iz bilo kakvih losih namera,to skapirajte pre nego sto mi se obratite ... aj pozzic Quote:
|
Sale , kralju....ok....svako ima neko svoje mišljene i doživljaj svega....meni je lično lista odvratnih produkata američkog šou biznisa puno duža prije Anastasije...
A, Evo....pravo da ti kažem...nismo mi ovdje da kapiramo nečije namjere, ja sam prokomentarisao ono što si ti napisala, a kakve su tvoje namjere... |
Sve je to baka Tina zakuvala :wink: .
|
Quote:
a inache najvishe joj se svidjaju moje "vesele pesme"... uradjene u tom stanju.. ne kapiram ja tu nishta.. |
Aretha je u domu za penzionere...ne voli bas da putuje sa 120 godina....
a Whitney je u centru za lecenje od narkomanije, pa je ne pustaju da se seta okolo.... I Anastasia i Shakira imaju to nesto..sto se zove "x factor"! Jos nesto sem toga sto znaju (ili neznaju ) da pevaju, sem boje glasa, itd...to nema da se nauci u skoli, nema da se kupi u radnji itd...i dapace - ako njih dve nisu inspirisale gomile klinki i klinaca da zapevaju - KO JE??? |
E ne mogu a da ne kazem...
Sto se kvaliteta emisije tiche slazem se da je ispod svakog nivoa,ali nazalost nisam ni ocekivao nista bolje,ocigledno da "raja" pase bas ovo sto su ponudili... Jeb,ga tu smo gde smo... ALI... reci da je Anastasia losa pevacica govori o veeelikooom talentu ocigledno izuzetno pevacki potkovane forumashice koja je nas a i milione fanova Anastasije prosvetlila i skrenula nas sa puta zablude kojim smo naivni srljali sve dok nas ona nije eto opomenula i objasnila nam da zena u stvari nema veze sa pevanjem,i da je to cista prevara i da to ne treba tako,jer prave pevacice ne pevaju tako...i sve to iz najbolje namere i bez zelje da pljuje bilo koga... Hvala ti devojko,a sad idi,pa pevaj pevaj pevaj,pa jednog dalekog dana ces da umres,pa ces ponovo da se rodis,pa ces opet da pevas,pevas,pevas,pa gle, opet zamisli umres,pa se opet reinkarniras i pevas pevas pevas,e i tada neces moci ni da se priblizis toj ocajnoj pevacici... Sto se tice onih kojima se njeno pevanje ne dopada,to mi je ok,svako ima pravo da mu se nesto svidja ili ne... Meni licno,ona ima masu jaaako dosadnih stvari ali i dve tri koje su mi sjajne,i znam gomilu ljudi koji su se najezili kad su culi kako je riba otpevala te dve tri super stvari ukljucujuci i mene... |
To me podseca na price klinaca koji su juce poceli da sviraju gitaru i pljuju po Kleptonu jer je operisan od malog prsta - kao covek nema pojma da svira gitaru...:):)
|
Quote:
|
ok Klepton zna da svira al je ljigavo mnogo ,baca mi se pegla na Lejlu
|
mada priznajem da bi se nalozio na show da je Anastasia pokusala da proguta onaj dildo
|
U svakom slucaju zvuci kul i sofisticirano kad mi, koji smo niko i nista, pljujemo "velike" zar ne?:)
|
Quote:
|
ali chudna podela ljudi na niko i nista i velike je veoma interesantna
kad prodjem kroz kraj mahnu mi komsije ,kasirke mi se smeskaju u prodavnici ,imam ekipu za holdem ,kako sam ja to niko i nista? |
Quote:
e bas super odgovor! :rotfl: :rotfl: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
svidelo mi se kako su taj problem resili u Apatinu ,organizovali se lovci jedno jutro ,najavili svima da sklone svoje pse i udri .ili nesto humaniji pristup tom problemu bi bio kad bi naplacivali kazne ovim ljubiteljima zivotinja sto ih hrane jer ispada da drze svoje pse na ulici (toliko vole zivotinje al nece da im smrde u stanu)
|
Odlicno ste me razumeli i protumacili,osecam se ugrozeno da ce mi neko drugi preuzeti krunu forumskog hejtera koji nema pojma o pevanju,pa sam ispljuvala Anastaciu samo zbog svojih kompleksa,jer mi nikad nije palo na pamet da ucim o tehnikama pevanja,informisem se o upotrebi glasa i radim na sebi.
Hvala vam sto ste mi na veoma pristojan nacin saopstili da se ne slazete sa mojim misljenjem,jer sam poznata po tome sto sam uvek neljubazna i arogantna prema vama. Pozdrav |
Zaista je za ugledanje to sto postujes 'x-factor' pevacice vise od muzike koja je legendarna i trajna,sigurno si u pravu,treba samo slusati ono sto je moderno i sto klinci slusaju,jer to sto klinci kazu da je super,sigurno vredi mnogo vise od babe poput Arethe Franklin.
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Da, kad je ono sto ga cini poznatim i vrhunskim talenat i rad,a ne samo slucajna autenticnost.
Quote:
|
Reci mi , molim te, da misliš da Anastasija i Šakira nemaju vrhunski talenat!?:shock:
|
Recicu ti iskreno iako ne slusam ni jednu ni drugu,kad si vec pitao,posto sam optuzena da namecem svoje misljenje...
Shakira ima. Puna je ritma,energije i karizme,atraktivna je,odlicno igra belly dancing i autor pesama koje izvodi, dobar showman! Sto je dovoljno da nadoknadi njen ne bas reprezentativan vokal... Anastacia,ne bas. Prosecna pevacica koja je imala srecu da bude prva koja se probila proizvodeci zvuk kojim kamuflira slabost prirodne boje svog glasa na nazalni nacin...Ko hoce nek se ljuti na mene,ali to je cinjenica,informisite se kod ljudi koje vise postujete nego mene...Kad god se pevac sluzi ovom tehnikom,to je zato sto mu prirodni vokal (uglavnom na visokim notama) zvuci slabo (ili nije zadovoljan svojom prirodnom bojom) pa ga ovako upakuje da dobije taj lazni volume i zavara publiku koja naivno veruje da ovaj ima 'glaschinu'. Nisam uopste otkrila toplu vodu nit se pravim kao da jesam...ovakvi pevaci bilo kome ko zna bilo sta o pevanju ili sam peva nisu interesantni jer oni znaju da je to nesto sto i sami mogu da rade po ceni da trajno uniste svoj glas tenzijom ili ne budu u mogucnosti da ostanu u formi,i isprate melodiju... Quote:
|
Quote:
Talenata ima,vrednih mravaca ima,a ako ih Bog slucajno pogleda pa im da i autenticnost,e onda ih ljudi pamte po necemu,a ne po tome sto su bili talentovani i vredni... Devojko,jednostavno, idi radi,vezbaj,pokusavaj kao i mnoge pre tebe,ali nisi u pravu,idi odrasti,ili ne,tvoj izbor,ali niko ne voli pljuvace,ljudi i publika vole bas te koji su eto "slucajno" autenticni... |
Radije bi ti bio taj koji 'pljujes' s' obzirom na to da mi se na veoma 'odrastao' nacin obracas.
Zanimljivo je sto si pojmove 'ljudi' i 'publika' odvojio. Ne brini za mene,vezbam i pokusavam, zbog 'ljudi' i same sebe,ne zbog te bezumne,neobrazovane 'publike' koja se poput ribe peca cim vidi sareno,za koje se trka gomila tvojih istomisljenika dok oralno bezuspesno zadovoljava tu istu publiku. Mozda nikad ni ne uspem da postanem jedna od onih 'koje je Bog pogledao',sto bi tebe verovatno veoma obradovalo,ali cu uvek uzivati u dobroj muzici,sto mi je daleko bitnije. Pozdrav Quote:
|
op op... spusti loptu.. preskochi..
evade technique evade technique.. nauchi koji manevar.. manervar? :? maranevar? marinero? |
Quote:
Verovatno si i sam razocaran i ne zadovoljan jer pricas tako ali samo iz razloga jer si se bavio muzikom iz pogresnih pobuda pa mislis da nisi dostigao vrh vrhova npr 20miliona prodatih kopija pa me ni ne chudi sto joj se toliko divis |
Quote:
ps Da li si svesna da bi spisak pevaca koji se ne uklapaju u tvoju definiciju dobrog pevanja obuhvatio bar pola najzanimljivijih i najoriginalnijih likova iz istorije Rock & Pop muzike?!? Razmisli malo. |
Quote:
ponashash se sad stvarno kao dete.. "uradi ti bolje ako umesh" drugi deo posta: greshish.. al to nek ti ona sama odgovori.. da ne ispadne da sam advokat |
Quote:
Coveche,avo opsteg klanja...:rotfl: 1.Rekao sam da ko je ne voli,ima potpuno pravo na to i da to ne komentrisem...Znaci ovaj tvoj komentar je potpuno promasio,ili nisi procitao moj prvi post na ovu temu... 2.Nisam razocaran a jos manje nezadovoljan(pise se spojeno) a da nisam prodao 20 milki ploca,priznajem,NISAM...jeb ga..kriv sam. 3.Ne divim se Anastaziji,ali par stvari u svojoj karijeri je fenomenalno otpevala,ja slusam neke druge svirke... Ajd sad deco,na spavanje,pa sutra da se radi... Chao. |
Quote:
Kada se kaze Anastazija,koja je prva asocijacija? Njen glas! Hvala lepo,prijatno,dovidjenja! Gomila devojaka kod nas pokusava da kopira Anastaziju... tj. da svoj prosecan glas upakuje,stvori lazni volume i zavara naivnu publiku,ali nesto ne chuh ni jednu koja je uspela da stvori svetski kvalitetnu boju... Cini mi se da si i Rihannu popljuvala. Nemam komentara! A za Shakiru kazes: "Sto je dovoljno da nadoknadi njen ne bas reprezentativan vokal..." Kakav je takav je... meni je extra.I previse je dobar kada se uzmu u obzir i svi njeni ostali super-star kvaliteti... a cuo sam i da je extra inteligentna! Sigurno ima devojaka sa extra vokalima,koje nikada nece postati zvezde,jer treba imati gomilu drugih kvaliteta+srecu... koja,cesto mora da se zasluzi ili plati na ovaj ili onaj nacin... Ajmo jos da popljujemo malo i Madonnu,pa da se polako razilazimo... |
All times are GMT +1. The time now is 09:27 PM. |