![]() |
Re: uad2 stize bre!!!
Quote:
|
A, cek, ozbiljno...... Pisu li nove pluginse za novi DSP ili ostaju stari? Dzaba ako pojacaju procesor, a izbace pluginove koji srchu 4 puta vise
|
Ne brini off, nece se tu izgubiti nista od performansi, cak ce se mozda nesto i dobiti, posto ce se izvrsavati na drugacijoj vrsti DSP procesora. Videcemo... Steta sto niko ne pravi syntheve za uad, to bi bilo zanimljivo :)
|
offe skroz si u pravu.koji je smisao jace dsp karte ako ne budu pravili jos kvalitetnije pluginse koji bi zvucali jos bolje.svi dosadasnji pluginsi nisu modelovani do kraja(inputi,distorzije,saturacija,sve vrste nelinearnosti u zvuku...).ako naredni pluginsi za novu kartu budu odradjeni do kraja sigurno ce biti problema kao i sa uad1.
|
Svetu je tesko ugoditi :)
|
Ne znam da li sam se dobro izrazio........ samo sam iispoljio bojazan da novi pluginovi ne budu zahtevniji nekoliko puta po DSP, pa onda maltene dodjemo na isto. Ali.... UAD me nikad nije razocarao:)
|
Quote:
|
QUAD je u americi 1500 dolara..
|
dame i gospodo izgleda da bi to bilo to8-): http://www.uaudio.com/
|
Koga zanima, evo nesto o scipu na UAD-2 http://www.analog.com/en/embedded-pr...s/product.html
|
Carevi, izbacili su cak i sabirnicu kao plugin:)
|
Quote:
Existing UAD-1/1e/Xpander Plug-In Authorization Licenses (Excluding the Mix Essentials Plug-Ins which are included with all UAD-2 products) can be transferred to your new UAD-2 product for a nominal transfer/porting fee of $25/per Plug-In with a maximum of 10 Plug-Ins($250). So if you are transferring more than 10 Plug-Ins, there is no charge for plug-ins 11 and above. Transfer... 1 Plug $25.00 2 Plug $50.00 3 Plug $75.00 10 Plugs (max) $250.00 Example: You have 7 Purchased UAD-1 Plug Ins 7 plug ins x $25 = $175 You have 15 Purchased UAD-1 Plug Ins 10 plug ins x $25 = $250 Plug-ins 11-15 transferred at no charge The transfer fee waived until 01/01/2009. |
Pa dobro, troskovi administracije i to.....
nego, jesam ja dobro skontao, moci ce na jednom nalogu da budu 4 UAD1 i 4 UAD 2 kartice? |
Quote:
Secondly, registered UAD-1 owners will also be rewarded with bonus UAD$ vouchers up to UAD$250 for each registration of a UAD-2 card before the end of 2008. Yeah if you were to buy 4 Quads, we give you UAD$1000!!! To pise u mailu koji sam dobio .... Drugo , sto je bitno .... plugovi ce biti low latency , sto znaci da ce moci da se usnimava sa upaljenim reverbima ili sta god vam je po volji ..... Pozdrav |
Quote:
Eto ..... moci ce :) Pozdrav |
Seronje, nema firewire verzije... :(
|
mnogo bi ti crnjo :P
|
šta ćeš, kad sam nezajažljiv.
|
2 Attachment(s)
a sta je ovo ima ga u pdfu a nema na sajtu da kupish
a vuce cpu ko lud |
pa... filter, multimode hp-bp-lp :) i mozda jos koji p
|
Quote:
|
Quote:
|
Ne, ozbiljno, ima li nesto, juce sam razmisljao da li ce se pojavit neko sa idejom o sabirnici. Doduse, nije mi jasno kako bi to uopste bilo izvodljivo...
|
|
Koliko ja vidim nema? Prosvijetli me?
|
Ne kontam te ja u ove sitne sate.:)
Ja sam se zeznuo, mislio sam da su izbacili nevana paket sa neve sabirnicom, ali izgleda da je to samo brdo channel stripova |
Pa, tako se i meni cini, nego si me zbunio
|
kada li ce UAD2 moci da se kupi kod nas?
jel se raspitivao neko? |
Kad će moći da se kupi bilo gde? Gledam po online mestima, gde god da ima je samo preorder, dakle nemaju jo? na lageru... a hteo sam da naručim da mi donese ortak koji dolazi za koji dan iz USA. Da li je neko video da negde imaju quad i da mogu odmah da po?alju?
|
Evo male ispravke ..... pricalo se da ce onaj najmanji UAD 2 da bude 2,5 x jaci od UAD 1 , ali to se odnosi samo na Neve plugove ..... za one druge situacija je gora , pa za odredjene plagove se cini da se manje mogu otvoriti na UAD 2 nego na UAD 1 ..... mislim da ce morati malo bolje ovo da odrade
plug count | Mono | Stereo LA-2A - UAD1 19 17 LA-2A - UAD2 27 23 LA-3A - UAD1 15 13 LA-3A - UAD2 22 20 Plate 140 - UAD1 4 4 Plate 140 - UAD2 6 6 RealVerb Pro - UAD1 9 8 RealVerb Pro - UA 9 9 CS-1 - UAD1 10 10 CS-1 - UAD2 16 14 EX-1 - UAD1 49 40 EX-1 - UAD2 50 38 Fairchild - UAD1 12 6 Fairchild - UAD2 21 18 DreamVerb - UAD1 6 5 DreamVerb - UAD2 8 7 RS-1 - UAD1 20 20 RS-1 - UAD2 24 21 Cambridge - UAD1 44 23 Cambridge - UAD2 39 27 PMBand - UAD1 5 2 PMBand - UAD2 8 5 Pozdrav |
|
ali to su preradjeni plagovi za uad-2..
|
kako god , ja ostajem na svoja 2 uada 1 ..
za one koji imaju vise uad1 u sistemu i ne treba im vise .. ova varijanta je cisto bacanje para trenutno |
citat iz fajla:
Quote:
|
Joj........
Svi moji omiljeni plug-insi (koji mi uvek zafale sa 1 uad1 su neuporedivo mocniji na UAD2) barem 1073, 1176 i ovi la2, la3, a bogami i pultec pro..... dovoljno da mi izbiju iz dzepa pare koje nemam:D |
a sta mu dodje TBD???? iz one tabele
|
verovatno "to be developed"
|
...toga sam se plasio :)
|
Quote:
|